Hımm..o muhtemelen eğer bana cevap verirse bu işin uzayacağını düşündüğü için cevap vermiyordur,diyorum. Benim hastanede gözlemlediğim bu şekilde diğer doktorlarda aynı olabilir demişsiniz ama uzun süre gidip gelip gözlemlediğime göre kimsede aynı davranış yok.İster hastası olsun ister hastası olmasın sadece ilaç yazıp gönderen çok..odalarından dışarı çıkıyorlar burunlar bir karış havada merve tepelerinde gibi kimseye bakmadan bir tebessüm etmeden geçip gidiyorlar..ama bu öyle değil düşünün öğle aralarında bile çok nadir çıkıyor. Hastalarına çok bağlı tamamen kariyerinde yükselmek istiyor gibi görünüyor.. Okuduğum bölüm mimarlık,bu mesele yüzünden derslerim aksadı lakin toparlayacağıma güveniyorum inşaALLAH en kısa zamanda kendime geleceğim..Görüşleriniz için çok teşekkür ederim..
yaşadığımız yerdeki doktorlar farklı olabilir bende öyle gözlemledim yazdığım gibi.İnsan hiç değilse bir olumlu olumsuz cevap verir olumsuz dese neden üsteleyesinizki...Daha gençsin ne erkekler çıkacak ya da sen bulacaksın herşeyin hayırlısı.
Meraba canım her sayfayı okudum haline cok üzüldüm ama gerçekten bu olanlar sanki ona yamanmak istiyorsun gibi bi fikir vermiş olmalı sakın beni yanlış anlama.. Annenin sorması, notlarını vermesi falan ona böyle şeyler düşündürtmüs olmalı, sonuçta doktor yani, bu tarz şeylere alışıktır, sana da o gözle bakmıştır olanlar yüzünden. Halbuki cokta gençsin. O olanlar Olmasaymış daha iyiymiş aslındaama olmuş bi kere canım ya kader işte. Sevgini de anlıyorum sanki kendimi gördüm 3 yıldır sevdiğim biri var o beni sevmiyor ama ben vazgeçemiyorum, o kadar yakışıklı da deil üstelik ama kişiliğini sevıyorum ben de. Çok vefalı ve dindar biri. Sevdigi bir kızı 5-6 yıldır seviyordu karşılıksızdı ama vazgeçmiyordu..düşün bir halimi çok kötüyüm üstelik hergün görüyorum onu neyse konu sapmasın seni, hislerini cok iyi anlıyorum canım.. Çaresiz gibiyiz ikimiz de
Aynen canım ya işte çok doğru söyledin.. Mevlam vermiş bir kere bu sevdayı napalım beklemekten başka çaremiz yok. Dindar erkeklere imrenirim hep, arkadaşlarım yakışıklı birini görünce aşık falan oluyor ya da ağzı sulanarak bakıyorlar. Ama ben biliyorum ciğeri beş para etmez, çünkü davranışından, giyinişinden, konuşmasından...herseyinden anlaşılıyor, yakışıklı olunca hatta tipsiz de olsa alayı sapık ya ickiyi gurur sayanından sapığına kadar.. Namuslu kız az olduğu gibi namuslu erkek samanlıktaki iğne gibi.. İnşaAllah Hakkımızda en hayırlısı olur
(( platonik olsaydı bu kadar uzun sürermiydi ki? bilmiyorum ilk defa oluyor işte...
gidip konuşmak istiyorum da hiç cesaretim yok kendime güvenim yokhastaneye vardığımda elim ayağım dolanıyor..durup bayılacak mışım gibi oluyor yapamıyorum onu düşünmeden yapamıyorum..çok denedim cidden..şehirden uzaklaştım bir sürü hobi denedim değişik kurslara gittim her yolu denedim kendi çapımda lakin yapamadım olmuyor.. geceleri uyuyamıyorum düzenli yemek yiyemiyorum okulu astım zaten bu sene kayıp var.. gerçekten çaresizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?