- 27 Nisan 2011
- 130
- 0
Hımm..o muhtemelen eğer bana cevap verirse bu işin uzayacağını düşündüğü için cevap vermiyordur,diyorum. Benim hastanede gözlemlediğim bu şekilde diğer doktorlarda aynı olabilir demişsiniz ama uzun süre gidip gelip gözlemlediğime göre kimsede aynı davranış yok.İster hastası olsun ister hastası olmasın sadece ilaç yazıp gönderen çok..odalarından dışarı çıkıyorlar burunlar bir karış havada merve tepelerinde gibi kimseye bakmadan bir tebessüm etmeden geçip gidiyorlar..ama bu öyle değil düşünün öğle aralarında bile çok nadir çıkıyor. Hastalarına çok bağlı tamamen kariyerinde yükselmek istiyor gibi görünüyor.. Okuduğum bölüm mimarlık,bu mesele yüzünden derslerim aksadı lakin toparlayacağıma güveniyorum inşaALLAH en kısa zamanda kendime geleceğim..Görüşleriniz için çok teşekkür ederim..
yaşadığımız yerdeki doktorlar farklı olabilir bende öyle gözlemledim yazdığım gibi.İnsan hiç değilse bir olumlu olumsuz cevap verir olumsuz dese neden üsteleyesinizki...Daha gençsin ne erkekler çıkacak ya da sen bulacaksın herşeyin hayırlısı.