- 15 Eylül 2017
- 69
- 126
- 43
- 30
YANI YAPMADA CANIM ZATEN SAĞLIKLI DÜŞÜNMEYE CALIS AGRIM VAR DIYORDUNUZ O NEDURUMDABöyle bir seçenek olsa da sanırım yapamaam bırakamam yaşadığım çocukluktan ve karşımda annesiz büyümüş birinin hali varken yapamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YANI YAPMADA CANIM ZATEN SAĞLIKLI DÜŞÜNMEYE CALIS AGRIM VAR DIYORDUNUZ O NEDURUMDABöyle bir seçenek olsa da sanırım yapamaam bırakamam yaşadığım çocukluktan ve karşımda annesiz büyümüş birinin hali varken yapamam
Sancı giriyor sürekli çok fazla kasılmam var bilmiyorum ona bişey olmasından korkuyorumYANI YAPMADA CANIM ZATEN SAĞLIKLI DÜŞÜNMEYE CALIS AGRIM VAR DIYORDUNUZ O NEDURUMDA
İNTERNETTEN FELAN BAKSAYDIN Bİ SÖYLEDIGINDE NE CEVAP VERIYORSancı giriyor sürekli çok fazla kasılmam var bilmiyorum ona bişey olmasından korkuyorum
Ailenizi arayin gelip alsinlar siziEve doktor öyle söylemişti şimdş kesin mi bilmiyorum bi daha hiç gidemedim doktora
Benimde annem aynısını yapar ama babam ona eziyet ediyor zaten şimdi daha çok eziyet eder benim yüzümden herkes mağdur olsun istemiyorum babam zaten beni istemiyor yardım etmez bakmaz daAilenizi arayin gelip alsinlar sizi
Ailenizin yanina gidince bosanma davasi acin
Aklinizi basiniza toplayin , o evde cocuk yetismez , kendinize acimiyorsaniz dogacak yavrunuza aciyin
Bir anne olarak soyluyorum , benim kizimin basina gelseydi boyle bir olay , kapiya polis yigar kizimi alir giderdim
Bişey olmaz benim oğluma dediği tek şey buİNTERNETTEN FELAN BAKSAYDIN Bİ SÖYLEDIGINDE NE CEVAP VERIYOR
Bişey olmaz benim oğluma dediği tek şey RABBİM ONU İSLAH EYLESIN
Anneniz evladi icin katlanir herseyeBenimde annem aynısını yapar ama babam ona eziyet ediyor zaten şimdi daha çok eziyet eder benim yüzümden herkes mağdur olsun istemiyorum babam zaten beni istemiyor yardım etmez bakmaz da
Stajdayım zannediyordu kalacak yeri yok burada 12 saatlik bir mesafedeyiz her an gelmesi imkansız zaten imkanı da yok babamda izin vermezAnneniz sizi okuyor biliyor.
9 aydır gormuyor.
Yaz tatilinde nerdesin kızım, demiyor mu?
Çıkıp gelmiyor mu?
O katlanır evet ama ben onun şu halini bildikçe yapamıyorum belinden yürüyemez haldeAnneniz evladi icin katlanir herseye
Sizin su yasadiginiz sey bir anne icin en buyuk eziyet zaten
Arayin annenizi telefonunuz yoksa yazin ozelden ben ariyim gelsin alsin sizi
Gerçek olmamasını bende çok isterdim cahilce bir hatanın bedelini ödüyorum şuan.Kadın sığınma evlerini arayın, yardim ederler. Bir süre orada kalabilirsiniz, bir arkadaşım çocuğu ile kalmıştı epey bir süre. Sonrada kendinizi toparlar ailenizin yanına döner, çalışırsınız. Her koşul şimdiki halinizden iyidir. Bu arada umarim konu gerçek değil-dir, artık her konuyu böyle düşünerek okuyorum. Varsın biz kandırılmış olalim
NASIL EKMEK ALMIYOR SEN CIDDI MISIN NE YIYIP NE İÇİYORSUN EVDE BU ADAM GUN GEÇTİKÇE TEHLİKE OLMAYA BASLADIBir karar aldım artık dayanamıyorum sırf annemin verdiği parayı vermedim diye bugün yine başladı oruspusun da gözün hep dışarıda da ona buna iş atıyosun da diye. İlk önce ailesiyle konuşucam suç duyurusunda bulunuyorum diye sonra da annemi arıycam ya beni alsınlar buradan ya da almasalar bile bilsinler diye. Katlanamıyorum bebek aile huzuru herşey bir yere kadar 3 gündür ekmek almıyor evde yiyecek yok ev çok pis kalınmıyor. Aç mısın ağrın var mı demiyor. Alkole de başladı. Neymiş bundan sonra pencereyi açmayacakmışım geceleri de gündüzleri de. İyice maffetti hayatımı. Katlanamıyorum