• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık biriyle konuşmam lazım

anneni 9 aydı görmüyorsun. adam telefonuna kadar el koydu ama forumda konu açabilecek bir bağlantın var. yahu zorla alıkoyuluyorsun. polis çağır kurtar kendini. sonra bir işe girer çalışır bakarsın çocuğuna.

Biliyorum bilşyorum ama herşeyi de anlatamıyorum işte. Ben istemedim bebek neden isteyeyim bu sefalete. Başından beri karşıydım zaten. Mecbur bırakıldım. Bilşyorum inanması çok güç bana ama böyle gücüm hiçbirşeye yetmiyor.
Neden apar topar gizlice evlendiniz? Tehdit mi edildiniz? Gizlice evlenirken bir gün ortaya çıkacağını düşünmüş olmanız gerekirdi değil mi?

9 aylık evliyim ve evet evliliğimin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu. Yani 7 aylık şuan tam 27 haftalık hamileyim. Aileme gelince elimde internet var çünkü hamileliğimden sonra bişi olur diye telefonumu geri aldım ama dediğiniz gibi bir yeri arıyamam. Anneme de söyleyemem gelelim o döneme annemle konuşuyordum ama onun yanında hiç bişey söyleyemiyordum annem aradığında eve geliyordu al konuş diye. Okuyor diye biliyorlar. Ben babamla konuşmuyorum bir anlık öfkeyle bir halt yedim şimdide battıkça batıyorum. Gelelim diğer konulara evet gerçekten evde hiçbirşey yok. Gidecek bir yerim de yok ailemin yanına gitsem beni öldürmeleri sorun değil bebeğiminde canını yakarlar. Ona birşey olmasından korkuyorum inanın korkum kendim değilim. Bu kadar iğrenç bir hayatta bu kadar iğrenç ailesi olsun istemezdim zaten kendi ailemde çok da düzgün değildi yani en azından babam. Biliyorum pişman olmam hiçbir işe yaramayacak yaramıyor da ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim.

evladımı okutmayacağım sanırım okuyunca zekileşmiyor zira .biriyle çıktın eyvallah hadi ben adam oldum sandın seviştin ona da eyvallah ,anneden babadan gizli evlenecek kadar bu nasıl bir kafa yazıklar olsun ya.mecbur bırakıldım falan ne demek başına silah dayayıp tecavüz edip hamile mi bıraktı bu mudur yani ,çok fazla dizi film izliyorsunuz sonra bizi burda çileden çıkarıyorsunuz ,okuyunca cehalet gitmiyor yeminle baki kalan bir hayvanat var ya vallahi bu söze konu olduğu için utanıyordur.
ananızın babanızın her lafına öfff offf demeyi biliyosunuz elin heriflerine tık yok ,evinizde oturun kocanızla yaşamaya devam edin anneniz babanız da umarım harçlık göndermez yazık adamlara.
restoran şefini nereden bulduğunu da sormayacağım ,Allahtan işsiz öğrenci ile kaçak evcilik oynayıp kapatılmajmışsın eve..
hamile kalıp evlendiysen zaten çocukta 12 aylık olmuştur ,ama helal olsun yokladığın nabızla beni şişirmeyi başardın evladım.otur sıfır.:sinirli:

anneni 9 aydı görmüyorsun. adam telefonuna kadar el koydu ama forumda konu açabilecek bir bağlantın var. yahu zorla alıkoyuluyorsun. polis çağır kurtar kendini. sonra bir işe girer çalışır bakarsın çocuğuna.
Bunu bende çok düşündüm hatta polisle de görüştüm ama elimde bir kanıt yok benim yanımda herşeyi yapan başkasının yanında melek oluyor. Darp izi yok şuanda hiçbişi yok polis bana inanmaz ki. Kanunlar da geriye yürümüyor yani 6 aydan öncesine dayak yediğim zamanlara yani ne yapıcam ben söylesem şuanki durumumdan daha kötü bir duruma düşeceğim biliyorum ailem için onların istekleri onlardan izin almam daha önemli ne yaşadıpımdan. Ya ortalığı alt üst edecekler kavga çıkaracaklar dövecekler ya da ne halin varsa gör diyip yüzğme bile bakmayacaklar 1 tane çocukla tek başıma kalıcam

Bunu bende çok düşündüm hatta polisle de görüştüm ama elimde bir kanıt yok benim yanımda herşeyi yapan başkasının yanında melek oluyor. Darp izi yok şuanda hiçbişi yok polis bana inanmaz ki. Kanunlar da geriye yürümüyor yani 6 aydan öncesine dayak yediğim zamanlara yani ne yapıcam ben söylesem şuanki durumumdan daha kötü bir duruma düşeceğim biliyorum ailem için onların istekleri onlardan izin almam daha önemli ne yaşadıpımdan. Ya ortalığı alt üst edecekler kavga çıkaracaklar dövecekler ya da ne halin varsa gör diyip yüzğme bile bakmayacaklar 1 tane çocukla tek başıma kalıcam
1 çocukla tek başıma kalmayı bu şartlarda yaşamaya tercih ederim.

evladımı okutmayacağım sanırım okuyunca zekileşmiyor zira .biriyle çıktın eyvallah hadi ben adam oldum sandın seviştin ona da eyvallah ,anneden babadan gizli evlenecek kadar bu nasıl bir kafa yazıklar olsun ya.mecbur bırakıldım falan ne demek başına silah dayayıp tecavüz edip hamile mi bıraktı bu mudur yani ,çok fazla dizi film izliyorsunuz sonra bizi burda çileden çıkarıyorsunuz ,okuyunca cehalet gitmiyor yeminle baki kalan bir hayvanat var ya vallahi bu söze konu olduğu için utanıyordur.
ananızın babanızın her lafına öfff offf demeyi biliyosunuz elin heriflerine tık yok ,evinizde oturun kocanızla yaşamaya devam edin anneniz babanız da umarım harçlık göndermez yazık adamlara.
restoran şefini nereden bulduğunu da sormayacağım ,Allahtan işsiz öğrenci ile kaçak evcilik oynayıp kapatılmajmışsın eve..
hamile kalıp evlendiysen zaten çocukta 12 aylık olmuştur ,ama helal olsun yokladığın nabızla beni şişirmeyi başardın evladım.otur sıfır.:sinirli:
Bakın ben kendimi savunmuyorum evet bir cahillik ettim hemde çok büyük bir cahillik belki de herkesin en önemlisi kendi evladımın. Ben anneme her kızdığımda bana dediği bir laf vardı sakın sakın sinirlenipte birine ağır konuşma daha çok küçüksün başına ne geleceğini bilemezsin. Siz de ne olacağınızı bilemezsiniz ben sadece derdimi anlatmak istedim ben çıkamıyorum içinden siz çıkarsınız belki dedim yaptıklarımın farkındayım yüzüme vurmanıza gerek yok zaten her anımı zehir ediyorlar bana bende ediyprum kendime.

1 çocukla tek başıma kalmayı bu şartlarda yaşamaya tercih ederim.
O çocuğu bana bırakacaklarını bilsem bende isterdim emin olun. Evet sığınma evine gidebilirim ama devlet bebeğimi alacaktır ona bakamayacağımı biliyorlar

O çocuğu bana bırakacaklarını bilsem bende isterdim emin olun. Evet sığınma evine gidebilirim ama devlet bebeğimi alacaktır ona bakamayacağımı biliyorlar
hiç bir devlet kocasından baskı gören bir kadının çocuğunu elinden almaz. sığınma evine yerleşin bir iş bulun kendinize. hayatınızı kurtarın...

internete girebiliyorsunuz neden polisi aramıyorsunuz?
anneniz duysun şimdi olduğunuz durumdan kötü mü olacaksınız?
bu işte bir yanlışlık var.

Bakın ben kendimi savunmuyorum evet bir cahillik ettim hemde çok büyük bir cahillik belki de herkesin en önemlisi kendi evladımın. Ben anneme her kızdığımda bana dediği bir laf vardı sakın sakın sinirlenipte birine ağır konuşma daha çok küçüksün başına ne geleceğini bilemezsin. Siz de ne olacağınızı bilemezsiniz ben sadece derdimi anlatmak istedim ben çıkamıyorum içinden siz çıkarsınız belki dedim yaptıklarımın farkındayım yüzüme vurmanıza gerek yok zaten her anımı zehir ediyorlar bana bende ediyprum kendime.
evet zehir etmeye devam edebilirsin tabi bu da bir seçenek ,bir evladım var Allah evladın hayırlısını versin .

Anneme söyleyemem, kurumları arayamam, şikayet edemem, şunu yapamam bunu edemem. Biz ne yapalım ki? Allah yardımcın olsun diyebiliriz sadece.

İki mesajıma da cevap vermedin konu sahibi. Yardım almak gibi de bir niyetin yok gibi zaten.

Neden apar topar gizlice evlendiniz? Tehdit mi edildiniz? Gizlice evlenirken bir gün ortaya çıkacağını düşünmüş olmanız gerekirdi değil mi?
Evet bir gün ortaya çıkacağını düşünmüştüm ama bu kadar rezalet bir duruma düşeceğimi bilmiyordum. Şimdi karşılarına sizi bunun için çiğnedim diye çıksam suratıma tükürürler haklılarda. Bana hayatı zehir ettiiler yavruma da ederler. Yüzüne bakıp baban şöyleydi böyleydi diyecekler başına kakacaklar çocupun bilşyorum çünkü yaptıklrı en ufak yardımı milyon kere başıma çalanlarda ailemdi. Bana yardım etmeyecekler bundan eminim emin olmasam onlara en başından anlatırdım.

Güzel ablacım polise yaz buraya değil, olan olmuş biz ne yapalım şimdi. Hep derim kadın dediğin çalışacak çalışacak çalışacak, o bana bakmaz o beni istemez o beni siler demeyecek. Az bi cesaret ya
Onunla tanışmadan önce çalışıyordum zaten. Dayakla kavgayla işimden etti beni

Neden herkesten gizli apar topar evlendiniz o kısmı anlamadım? Gİzlice evlenirken bir gün söylemek zorunda kalacağınızı bilmiyor muydunuz?
Bebek 12 aylık olana kadar neden polisi aramadınız? Telefonu aldıysa eğer, 9 aydır annenizle hiçbir iletişiminiz olmamıştır, hiç mi merak etmiyor sizi arayıp sormadı mı?
Ve internete nasıl giriyorsunuz?
Konu biraz bana mm şey geldi. Neyse.
+1

Dediğim gibi 12 aylık bşr bebeğim yok hala hamileyim. 27 haftalık 7. Aya girdim. 9 aylık evliyim ve bebeği yapmayı ben istemedim onunla tanıştıpımda bu kadar rezil bir halde değildi sonradan oldu olan eşyaları sattı bişiler yaptı şimdi hiçbirşeyimiz yok. Hikaye biraz size mmm gelmiş olabilir evet eksik anlatmışım bazı yerlerini. Alkol bağımlısı olduğunu bilmiyordum. Sinir hastası olduğunu bilmiyordum. Tedavi gördiğini eskiden bilmiyordum. Ben onunla tanıştıpımda herkesin severek anlattığı hiçbir kötü yanının olmadığını söylüyorlardı. Aksine o da öyle davranıyordu. Annemle konuşmama gelince evet konuştum ama her konuşmamızda yanımdaydı. Telefonum ondaydı annem aradıpında getiriyordu konuşuyordum ama birşey diyemedim anneme

Dediğim gibi 12 aylık bşr bebeğim yok hala hamileyim. 27 haftalık 7. Aya girdim. 9 aylık evliyim ve bebeği yapmayı ben istemedim onunla tanıştıpımda bu kadar rezil bir halde değildi sonradan oldu olan eşyaları sattı bişiler yaptı şimdi hiçbirşeyimiz yok. Hikaye biraz size mmm gelmiş olabilir evet eksik anlatmışım bazı yerlerini. Alkol bağımlısı olduğunu bilmiyordum. Sinir hastası olduğunu bilmiyordum. Tedavi gördiğini eskiden bilmiyordum. Ben onunla tanıştıpımda herkesin severek anlattığı hiçbir kötü yanının olmadığını söylüyorlardı. Aksine o da öyle davranıyordu. Annemle konuşmama gelince evet konuştum ama her konuşmamızda yanımdaydı. Telefonum ondaydı annem aradıpında getiriyordu konuşuyordum ama birşey diyemedim anneme
Bunları bilmemeniz çok normal, neredeyse tanışır tanışmaz evlenmişsiniz. Arkadaşların da dediği gibi polisten başka çareniz yok gibi.

Bunları bilmemeniz çok normal, neredeyse tanışır tanışmaz evlenmişsiniz. Arkadaşların da dediği gibi polisten başka çareniz yok gibi.
Poliste çare değil ki. Söylüyorum size bela birisi. Polisle falan korkmuyor. Şikayet edeceğimi polise gideceğimi söylediğim halde yüzüme karşı gülüp polisten kokrmuyorum içeri atarlar ben çıkarım o zamanda sen düşün diyor. Uzaklaştırma versinler sanki çok mu umrumda diyor. Ailesi tarafından her yaptığı onaylanmış adam dövmüş bir daha döv demişler bişiler yapmış kardeşini dövmüş babasını dövmüş annesi zaten 8 yaşında terkedip gitmiş ailesi de birşey yapamıyor korkularından. Cesaret cesaret diyosunuz ama cesaretin sonucu da çok kötü olabilir ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

Back