• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık biriyle konuşmam lazım

Poliste çare değil ki. Söylüyorum size bela birisi. Polisle falan korkmuyor. Şikayet edeceğimi polise gideceğimi söylediğim halde yüzüme karşı gülüp polisten kokrmuyorum içeri atarlar ben çıkarım o zamanda sen düşün diyor. Uzaklaştırma versinler sanki çok mu umrumda diyor. Ailesi tarafından her yaptığı onaylanmış adam dövmüş bir daha döv demişler bişiler yapmış kardeşini dövmüş babasını dövmüş annesi zaten 8 yaşında terkedip gitmiş ailesi de birşey yapamıyor korkularından. Cesaret cesaret diyosunuz ama cesaretin sonucu da çok kötü olabilir ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
Biz de şaşırdık valla soyleyecek pek bişey bırakmamışsınız allah kolaylık versin

Öncelikle herkese merhaba. Artık içimde tutamayacağımı anlayınca buraya yazmak istedim. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü bir yol bulamıyorum. Ben 9 aylık evliyim. 7 aylıkta hamileyim. Ama bunu kimse bilmiyor. Bir hata yaptım şuan o hatanın içinde boğuluyorum. 11 ay önce biriyle tanıştım. Sonradan ne olduğunu karakterini anladım ama yaptığım hatadan dönemedim. Evlenmiştim bir kere kimseye söylemeden. Üstelik hamileydim ama durum o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben tam ayrılmaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Alkol bağımlılığı vardı. Üstelik 8 haftalık hamileyken dayak yedim ondan. Gitmek istedim hamileliğimi bitirmek istedim olmadı. Eve kitledi beni kartlarımı aldı paramı telefonumu aldı yasal süreyi geçirdi. Dıktora gidebildiğimde 12 haftalıktı doktor alamam dedi. Bakmam dedim emzirmem seninle yaşamam dedim ama bebeğim içimde büyüdükçe ayrılamayacağımı anladım. Hareketlerini hissettikçe olmadı. Üstelik o kadar hayat dolu bir insandım ki çevrmde bir sürü arkadaşım vardı çok sosyal bir insandım şimdi ise 9 aydır evden dışarı çıkamadım. Marlete bile benimle gideceksin diyor. Kız arkadaşlarımla görüşemiyorum. Aileme zaten bir şey söylemedim onlardan ayrı yaşıyorum başka şehşrde hiçbir şey bilmiyorlar belki babam önemli değil onunla zaten görüşmüyorum ama annemi kaybedeceğimi biliyorum. Söyleyemedim ona. Evin kirasını bile veremiyor. Evde eşya yok evin içinde olan koltuktan yataktan ve dolaptan başka. 7 aydır bebeğimi sadece 12. Haftada gördüm. Daha onu göremedim hasta mı sağlıklı mı sakat mı bilmiyorum. Elalem versin ben yaşayayım kafasında üstelik 3500 tl aldığı bir işide var restoran şefi. Aşçı yani. Daha bebeğime birşey alamadım evde buzdolabı yok çamaşır makinesi yok evde hiçbirşey yok. Sen herkese söylemezsen bende almam diye tutturuyor hiçbir şey yapmadı. Söylediğimde iyice yanlız kalıcam annemin sesini duyuyorum arada onu da duyamaz olucam. Ailem yapar ya ailem alır ya babam eşyaları alır halamlar diğerlerini diye diye geçiştiriyor. Üstelik ağrılarım d çok fazla. Bir sorun mu var acaba diyorum bir sorun yoktur benim oğlum sağlıklıdır diyor. Hayatımı maffettim şuan batağın içindeyim sürekli dua ediyorum ama yapabildiğimde birşey yok. Annemin gönderdiği paraları alıyor onunla yiyecek içecek alıyoruz daha da canım birşey istediğinde paramız yok benim param yok diyor ne yapıyor anlamıyorum ki ne yapma lazım bilmiyorum ailem öğrense beni affetmez yine buna kalırım bunu bıraksam bir bebeğe bakamam üstelik bela olur oğlum da oğlum diye napıcam ben yaşama sevincim falan hiçbirşey kalmadı bende. Bana yol gösterin nolur.
arkadaşım bitirmek isteyen kapıda kitlense bitirirdi bir yolunu bulurdu sen istememişssin kolu komşu var yani bi polise aramak yeterliydi.geç kalınmış iş senin ki ne desem boş.kendin ne istersen onu yapıcaksın çünkü.

Poliste çare değil ki. Söylüyorum size bela birisi. Polisle falan korkmuyor. Şikayet edeceğimi polise gideceğimi söylediğim halde yüzüme karşı gülüp polisten kokrmuyorum içeri atarlar ben çıkarım o zamanda sen düşün diyor. Uzaklaştırma versinler sanki çok mu umrumda diyor. Ailesi tarafından her yaptığı onaylanmış adam dövmüş bir daha döv demişler bişiler yapmış kardeşini dövmüş babasını dövmüş annesi zaten 8 yaşında terkedip gitmiş ailesi de birşey yapamıyor korkularından. Cesaret cesaret diyosunuz ama cesaretin sonucu da çok kötü olabilir ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
sende amma korkakmışsın belayım diye korkutmuş seni Allah yardımcın olsun şu mübarek gün.

merhaba normalde burayı takip ediyordum ama üye degildim yazdıklarını okuyunca gercekten ulaşmak için uye oldum....
çok üzüldüm inan cok canm yandı bu yorum yapanlarıda anlamıyorum zaten pismanlıgın hatsafada yasıyor ve karnında bır bebegı var onu ne kadar etkliedginizin farkındamısınız siz düşünceli konusun biraz ...çaresizligin içindesın ne yapabılırım senın ıcın düşündüğün birşey varmıdır

merhaba normalde burayı takip ediyordum ama üye degildim yazdıklarını okuyunca gercekten ulaşmak için uye oldum....
çok üzüldüm inan cok canm yandı bu yorum yapanlarıda anlamıyorum zaten pismanlıgın hatsafada yasıyor ve karnında bır bebegı var onu ne kadar etkliedginizin farkındamısınız siz düşünceli konusun biraz ...çaresizligin içindesın ne yapabılırım senın ıcın düşündüğün birşey varmıdır
Biliyorum yapılacak bişey kalmadı en azından artık 1 kişiye de olsa anlatmak istedim bırakmak istedim kurtuldum da bir ara ama yine bela oldu tehditler etti herkese yalanlar söyledi kimse suratıma bakmıyor. Ailesine bile yalanlar söylemiş yapmadığım. Kimse elini uzatmıyor kimse inanmıyorda. Başkasını şahit göstersem ne ki kimse bilmiyor halimi korkaklıktan değil bu gerçekten çarem yok

Biliyorum yapılacak bişey kalmadı en azından artık 1 kişiye de olsa anlatmak istedim bırakmak istedim kurtuldum da bir ara ama yine bela oldu tehditler etti herkese yalanlar söyledi kimse suratıma bakmıyor. Ailesine bile yalanlar söylemiş yapmadığım. Kimse elini uzatmıyor kimse inanmıyorda. Başkasını şahit göstersem ne ki kimse bilmiyor halimi korkaklıktan değil bu gerçekten çarem yok
sen gerçekten bundan sonra ne yapabılırsın ona bak manevıyatından kesınlıkle uzaklasma canını alacak degil ya karnında bebeğinle lütfen ona cok iyi bakmaya calıs suan sen duygusalsındır annenin sesini bile duyunca emınımkı aglıyorsundur ama güçlü olmak zorundasın birde bunaldıgında yaz buraya kım ne derse desın yazmak bıle rahatlatır seni

sen gerçekten bundan sonra ne yapabılırsın ona bak manevıyatından kesınlıkle uzaklasma canını alacak degil ya karnında bebeğinle lütfen ona cok iyi bakmaya calıs suan sen duygusalsındır annenin sesini bile duyunca emınımkı aglıyorsundur ama güçlü olmak zorundasın birde bunaldıgında yaz buraya kım ne derse desın yazmak bıle rahatlatır seni
Annemle konuşmak istemiyorum. Ona anlatamıyorum yanına gidemiyorum sesimden anlıyor artık. Bi hata yaptım evet ama sanki bedeli öde öde bitmiyor. Kurtulmak istiyorum artık gerçekten gücüm kalmadı

Aileniz sizi şuan öğrenci mi biliyor??Yoksa ben mi yanlış anladım??

Annemle konuşmak istemiyorum. Ona anlatamıyorum yanına gidemiyorum sesimden anlıyor artık. Bi hata yaptım evet ama sanki bedeli öde öde bitmiyor. Kurtulmak istiyorum artık gerçekten gücüm kalmadı
elbette kurtulmak ısteyeceksın ama ne yapabılırsın ki şuan ne gelirki imkanlarını yıne sen bılıyorsun

Birsey anlamadim konudan
Anlayabildigim kadariyla insallah gercek degilsinizdir de bizi kekliyorsunizdur

elbette kurtulmak ısteyeceksın ama ne yapabılırsın ki şuan ne gelirki imkanlarını yıne sen bılıyorsun
Ya oğlumdan vazgeçicem ona bırakıcam ya da o büyüyene kadar katlanıcam bilmiyorum ikiside çok zor

Birsey anlamadim konudan
Anlayabildigim kadariyla insallah gercek degilsinizdir de bizi kekliyorsunizdur
Keşke öyle olsaydım inanın bende eskiden okuduğumda yalan söylüyor bu diyordum ama öyle olmuyormuş

Ya oğlumdan vazgeçicem ona bırakıcam ya da o büyüyene kadar katlanıcam bilmiyorum ikiside çok zor
SAKIN BAK SAKINN OGLUNDAN VAZGECME ÖYLE BİRŞEYİ AKLINDAN GEÇİRME NERDEN BİLİYORSUN ONA ZARA VERMEYECEGINI ... OLMASA IYIYDI OLMUS CEKECEKSIN SAĞLAM ADIM ATIP SAĞLAM DÜŞÜNECEKSIN ZAMAN İSTER BUNA DAYAN

Hatalarini hatayla.kapatmaya calistikca cok daha kotu durumlara gireceksin.
Belli ki asik oldun kendi isteginle evlendin.heyecanli mi geldi bilemem.ama ailenin duyacagini biliyordun.ardindan 2 ayda hamile kaldin yine sustun ailenin bunuda ogrenecegini biliyordun.
Simdi ailenin ogrenmesinin zamani.
Bir aptallik yaptim evlendim ve hamileyim diyeceksin
Evet sok olacaklar kabullenmeyecekler belki ama sen onlarin kizisin.
Hic 1 seekilde kucak acmasalarda kendi ayaginin uzerinde duracaksin.
Neden bu sacma duruma katlaniyorsun.
Eve kilitlediyse ara polisi esim eve kilitledi hamileyim lutfen gelio cikarin de

SAKIN BAK SAKINN OGLUNDAN VAZGECME ÖYLE BİRŞEYİ AKLINDAN GEÇİRME NERDEN BİLİYORSUN ONA ZARA VERMEYECEGINI ... OLMASA IYIYDI OLMUS CEKECEKSIN SAĞLAM ADIM ATIP SAĞLAM DÜŞÜNECEKSIN ZAMAN İSTER BUNA DAYAN
Böyle bir seçenek olsa da sanırım yapamaam bırakamam yaşadığım çocukluktan ve karşımda annesiz büyümüş birinin hali varken yapamam

Evet doğru anlamışsınız. Öğrenci olarak biliyor
Yazık!!ne diyelim.Bari kaçın kurtulun biran önce.Böyle ömür geçmez.Karnınızdaki çocuğa yazık.Önce annenize ya da aileden size destek olabilecek biri varsa o kişiye anlatın durumu.İlk başta mutlaka çok büyük tepki göstereceklerdir ama sonra Sonra size de yardımcı olacak biri olur muhakkak.zor durum.Allah yardımcınız olsun

Back