Öncelikle herkese merhaba. Artık içimde tutamayacağımı anlayınca buraya yazmak istedim. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü bir yol bulamıyorum. Ben 9 aylık evliyim. 7 aylıkta hamileyim. Ama bunu kimse bilmiyor. Bir hata yaptım şuan o hatanın içinde boğuluyorum. 11 ay önce biriyle tanıştım. Sonradan ne olduğunu karakterini anladım ama yaptığım hatadan dönemedim. Evlenmiştim bir kere kimseye söylemeden. Üstelik hamileydim ama durum o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben tam ayrılmaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Alkol bağımlılığı vardı. Üstelik 8 haftalık hamileyken dayak yedim ondan. Gitmek istedim hamileliğimi bitirmek istedim olmadı. Eve kitledi beni kartlarımı aldı paramı telefonumu aldı yasal süreyi geçirdi. Dıktora gidebildiğimde 12 haftalıktı doktor alamam dedi. Bakmam dedim emzirmem seninle yaşamam dedim ama bebeğim içimde büyüdükçe ayrılamayacağımı anladım. Hareketlerini hissettikçe olmadı. Üstelik o kadar hayat dolu bir insandım ki çevrmde bir sürü arkadaşım vardı çok sosyal bir insandım şimdi ise 9 aydır evden dışarı çıkamadım. Marlete bile benimle gideceksin diyor. Kız arkadaşlarımla görüşemiyorum. Aileme zaten bir şey söylemedim onlardan ayrı yaşıyorum başka şehşrde hiçbir şey bilmiyorlar belki babam önemli değil onunla zaten görüşmüyorum ama annemi kaybedeceğimi biliyorum. Söyleyemedim ona. Evin kirasını bile veremiyor. Evde eşya yok evin içinde olan koltuktan yataktan ve dolaptan başka. 7 aydır bebeğimi sadece 12. Haftada gördüm. Daha onu göremedim hasta mı sağlıklı mı sakat mı bilmiyorum. Elalem versin ben yaşayayım kafasında üstelik 3500 tl aldığı bir işide var restoran şefi. Aşçı yani. Daha bebeğime birşey alamadım evde buzdolabı yok çamaşır makinesi yok evde hiçbirşey yok. Sen herkese söylemezsen bende almam diye tutturuyor hiçbir şey yapmadı. Söylediğimde iyice yanlız kalıcam annemin sesini duyuyorum arada onu da duyamaz olucam. Ailem yapar ya ailem alır ya babam eşyaları alır halamlar diğerlerini diye diye geçiştiriyor. Üstelik ağrılarım d çok fazla. Bir sorun mu var acaba diyorum bir sorun yoktur benim oğlum sağlıklıdır diyor. Hayatımı maffettim şuan batağın içindeyim sürekli dua ediyorum ama yapabildiğimde birşey yok. Annemin gönderdiği paraları alıyor onunla yiyecek içecek alıyoruz daha da canım birşey istediğinde paramız yok benim param yok diyor ne yapıyor anlamıyorum ki ne yapma lazım bilmiyorum ailem öğrense beni affetmez yine buna kalırım bunu bıraksam bir bebeğe bakamam üstelik bela olur oğlum da oğlum diye napıcam ben yaşama sevincim falan hiçbirşey kalmadı bende. Bana yol gösterin nolur.