• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık biriyle konuşmam lazım

Misty40

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
28
0
1
28
Öncelikle herkese merhaba. Artık içimde tutamayacağımı anlayınca buraya yazmak istedim. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü bir yol bulamıyorum. Ben 9 aylık evliyim. 7 aylıkta hamileyim. Ama bunu kimse bilmiyor. Bir hata yaptım şuan o hatanın içinde boğuluyorum. 11 ay önce biriyle tanıştım. Sonradan ne olduğunu karakterini anladım ama yaptığım hatadan dönemedim. Evlenmiştim bir kere kimseye söylemeden. Üstelik hamileydim ama durum o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben tam ayrılmaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Alkol bağımlılığı vardı. Üstelik 8 haftalık hamileyken dayak yedim ondan. Gitmek istedim hamileliğimi bitirmek istedim olmadı. Eve kitledi beni kartlarımı aldı paramı telefonumu aldı yasal süreyi geçirdi. Dıktora gidebildiğimde 12 haftalıktı doktor alamam dedi. Bakmam dedim emzirmem seninle yaşamam dedim ama bebeğim içimde büyüdükçe ayrılamayacağımı anladım. Hareketlerini hissettikçe olmadı. Üstelik o kadar hayat dolu bir insandım ki çevrmde bir sürü arkadaşım vardı çok sosyal bir insandım şimdi ise 9 aydır evden dışarı çıkamadım. Marlete bile benimle gideceksin diyor. Kız arkadaşlarımla görüşemiyorum. Aileme zaten bir şey söylemedim onlardan ayrı yaşıyorum başka şehşrde hiçbir şey bilmiyorlar belki babam önemli değil onunla zaten görüşmüyorum ama annemi kaybedeceğimi biliyorum. Söyleyemedim ona. Evin kirasını bile veremiyor. Evde eşya yok evin içinde olan koltuktan yataktan ve dolaptan başka. 7 aydır bebeğimi sadece 12. Haftada gördüm. Daha onu göremedim hasta mı sağlıklı mı sakat mı bilmiyorum. Elalem versin ben yaşayayım kafasında üstelik 3500 tl aldığı bir işide var restoran şefi. Aşçı yani. Daha bebeğime birşey alamadım evde buzdolabı yok çamaşır makinesi yok evde hiçbirşey yok. Sen herkese söylemezsen bende almam diye tutturuyor hiçbir şey yapmadı. Söylediğimde iyice yanlız kalıcam annemin sesini duyuyorum arada onu da duyamaz olucam. Ailem yapar ya ailem alır ya babam eşyaları alır halamlar diğerlerini diye diye geçiştiriyor. Üstelik ağrılarım d çok fazla. Bir sorun mu var acaba diyorum bir sorun yoktur benim oğlum sağlıklıdır diyor. Hayatımı maffettim şuan batağın içindeyim sürekli dua ediyorum ama yapabildiğimde birşey yok. Annemin gönderdiği paraları alıyor onunla yiyecek içecek alıyoruz daha da canım birşey istediğinde paramız yok benim param yok diyor ne yapıyor anlamıyorum ki ne yapma lazım bilmiyorum ailem öğrense beni affetmez yine buna kalırım bunu bıraksam bir bebeğe bakamam üstelik bela olur oğlum da oğlum diye napıcam ben yaşama sevincim falan hiçbirşey kalmadı bende. Bana yol gösterin nolur.

Anneni 9 aydir gormuyor musun ?
Ben hicbir sey anlamadim
Bir an once soyle ailene kurtul

Neden herkesten gizli apar topar evlendiniz o kısmı anlamadım? Gİzlice evlenirken bir gün söylemek zorunda kalacağınızı bilmiyor muydunuz?
Bebek 12 aylık olana kadar neden polisi aramadınız? Telefonu aldıysa eğer, 9 aydır annenizle hiçbir iletişiminiz olmamıştır, hiç mi merak etmiyor sizi arayıp sormadı mı?
Ve internete nasıl giriyorsunuz?
Konu biraz bana mm şey geldi. Neyse.

Hic anlamadım bir şey. 11 ay önce biriyle tanıştın 9 aylık evlisin 8 aylık hamile evlendiğinde 12 haftalıktin ... 11 ay önce tanıştığin adamla mi evlendin yoksa baskasi mi ?

Ailene söyle bence hatanla yüzleş ve hayatin yoluna girmeye başlasın. Bundan daha kötüsü olamaz emin ol. Kucağında bebekle gitmektense karninda cocugunla gitmen daha mantıklı .

Ayrıca cahil gibi nasıl kontrole gitmezsin , çamaşırlarını nasıl yıkıyorsun ?

Sen daha yüzünü bile görmediğin bebeğinden vazgeçemezken annenin seni affetmeyeceğini nerden çıkardın.
Kızar,kabullenemez,küser falan ama anneler kıyamaz.
Olan olmuş artık
Başkalarından duymadan daha kötü olmadan anlat

Annen seninle konuşamıyor o halde bı terslik olduğunun farkında fakat bulaşmak mı istemiyor? Bilemedim,Allah yardımcın olsun : ((

Evde hiç bişey yok ama internet var ? Üstelik bebeğin cinsiyetini ne zaman öğrendin 12. haftada gördüm diyorsun da. Neyse elinde internet olduğuna göre buraya yazmak yerine polise haber ver seni sığınma evine yerleştirirler çünkü burdakiler seni gelip bulamaz.

11 aydir aileniz sizi nerde biliyor? Calisiyor bilseler para gondermezler, okuyor bilseler okullar kapandi sen niye gelmedin demiyorlar mi? Bir sesinizi bile duymuyorlar mi? Telefonla konusabiliyorsaniz soyleseydiniz en bastan taa gelip alsalardi? Bana biraz romanvari geldi yazdiklariniz. Umarim gercek degildir.

• Öncelikle herkese merhaba. Artık içimde tutamayacağımı anlayınca buraya yazmak istedim. Düşünüyorum düşünüyorum bir türlü bir yol bulamıyorum. Ben 9 aylık evliyim. 7 aylıkta hamileyim. Ama bunu kimse bilmiyor. Bir hata yaptım şuan o hatanın içinde boğuluyorum. 11 ay önce biriyle tanıştım. Sonradan ne olduğunu karakterini anladım ama yaptığım hatadan dönemedim. Evlenmiştim bir kere kimseye söylemeden. Üstelik hamileydim ama durum o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben tam ayrılmaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Alkol bağımlılığı vardı. Üstelik 8 haftalık hamileyken dayak yedim ondan. Gitmek istedim hamileliğimi bitirmek istedim olmadı. Eve kitledi beni kartlarımı aldı paramı telefonumu aldı yasal süreyi geçirdi. Dıktora gidebildiğimde 12 haftalıktı doktor alamam dedi. Bakmam dedim emzirmem seninle yaşamam dedim ama bebeğim içimde büyüdükçe ayrılamayacağımı anladım. Hareketlerini hissettikçe olmadı. Üstelik o kadar hayat dolu bir insandım ki çevrmde bir sürü arkadaşım vardı çok sosyal bir insandım şimdi ise 9 aydır evden dışarı çıkamadım. Marlete bile benimle gideceksin diyor. Kız arkadaşlarımla görüşemiyorum. Aileme zaten bir şey söylemedim onlardan ayrı yaşıyorum başka şehşrde hiçbir şey bilmiyorlar belki babam önemli değil onunla zaten görüşmüyorum ama annemi kaybedeceğimi biliyorum. Söyleyemedim ona. Evin kirasını bile veremiyor. Evde eşya yok evin içinde olan koltuktan yataktan ve dolaptan başka. 7 aydır bebeğimi sadece 12. Haftada gördüm. Daha onu göremedim hasta mı sağlıklı mı sakat mı bilmiyorum. Elalem versin ben yaşayayım kafasında üstelik 3500 tl aldığı bir işide var restoran şefi. Aşçı yani. Daha bebeğime birşey alamadım evde buzdolabı yok çamaşır makinesi yok evde hiçbirşey yok. Sen herkese söylemezsen bende almam diye tutturuyor hiçbir şey yapmadı. Söylediğimde iyice yanlız kalıcam annemin sesini duyuyorum arada onu da duyamaz olucam. Ailem yapar ya ailem alır ya babam eşyaları alır halamlar diğerlerini diye diye geçiştiriyor. Üstelik ağrılarım d çok fazla. Bir sorun mu var acaba diyorum bir sorun yoktur benim oğlum sağlıklıdır diyor. Hayatımı maffettim şuan batağın içindeyim sürekli dua ediyorum ama yapabildiğimde birşey yok. Annemin gönderdiği paraları alıyor onunla yiyecek içecek alıyoruz daha da canım birşey istediğinde paramız yok benim param yok diyor ne yapıyor anlamıyorum ki ne yapma lazım bilmiyorum ailem öğrense beni affetmez yine buna kalırım bunu bıraksam bir bebeğe bakamam üstelik bela olur oğlum da oğlum diye napıcam ben yaşama sevincim falan hiçbirşey kalmadı bende. Bana yol gösterin nolur.

9 aylik evliysen ve bebek 12 haftalikken evlendiysen su an 7 aylik degil yaklasik 12 aylik hamile olmalisin, seneye de dogurursun artik :olamaz:

Once evlenip sonra hamile kaldiysan bile, 12 haftalikken gördüm sonra gormedim 9 aydir evden cikmadim demissin yani yine 12 hafta+9 aydir hamile cikiyorsun.

Aman neyse banane.

Evde buzdolabi yok ama internet mi var?
Madem oyle yaz buranin yoneticisine insaniyet namina polise haber versin
Ya da ozelden bana yaz ben arayayim polisi.

Eh yani. Adam et yemiyormu? Soguk kola icmiyormu? Ayrica haftalarca rehine aldigi kadini nasil internette olmasina güveniyor?

Eminim şimdi konu sahibi der, "o lafin gelişiydi,elbette buzdolabim var".

Resmen dalga konusu baska birsey degil.

Ailen ne diye para gonderiyor ? Nerdesin diye biliyor ? Gerceksen eger gidip babanin evinde dunyaya getirmen daha mantikli..siddet gordugun bir yerde durmazsin umarim.

9 aylık evliyim ve evet evliliğimin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu. Yani 7 aylık şuan tam 27 haftalık hamileyim. Aileme gelince elimde internet var çünkü hamileliğimden sonra bişi olur diye telefonumu geri aldım ama dediğiniz gibi bir yeri arıyamam. Anneme de söyleyemem gelelim o döneme annemle konuşuyordum ama onun yanında hiç bişey söyleyemiyordum annem aradığında eve geliyordu al konuş diye. Okuyor diye biliyorlar. Ben babamla konuşmuyorum bir anlık öfkeyle bir halt yedim şimdide battıkça batıyorum. Gelelim diğer konulara evet gerçekten evde hiçbirşey yok. Gidecek bir yerim de yok ailemin yanına gitsem beni öldürmeleri sorun değil bebeğiminde canını yakarlar. Ona birşey olmasından korkuyorum inanın korkum kendim değilim. Bu kadar iğrenç bir hayatta bu kadar iğrenç ailesi olsun istemezdim zaten kendi ailemde çok da düzgün değildi yani en azından babam. Biliyorum pişman olmam hiçbir işe yaramayacak yaramıyor da ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim.

Neden herşeyi gizlice yapmak gibi bir huyun var? Evlendim gizledim diyosun,hamileyim gizledim diyosun. Ne biçim bir hayat tarzı bu? Hataların bu sebepten herşeyi herkesten gizlemekten. Kendi kendine yaşayıp bişeyler çözmeye çalışıyorsun ama daha da batırıyorsun. Korunmak diye bişey var Ve doğum kontrol hapları bedava veriliyor bu ülkede. Böyle bir sefalette bebek dünyaya getirmek büyük cahillik başka bişey değil.

9 aylık evliyim ve evet evliliğimin 2. Ayında öğrendim hamile olduğumu. Yani 7 aylık şuan tam 27 haftalık hamileyim. Aileme gelince elimde internet var çünkü hamileliğimden sonra bişi olur diye telefonumu geri aldım ama dediğiniz gibi bir yeri arıyamam. Anneme de söyleyemem gelelim o döneme annemle konuşuyordum ama onun yanında hiç bişey söyleyemiyordum annem aradığında eve geliyordu al konuş diye. Okuyor diye biliyorlar. Ben babamla konuşmuyorum bir anlık öfkeyle bir halt yedim şimdide battıkça batıyorum. Gelelim diğer konulara evet gerçekten evde hiçbirşey yok. Gidecek bir yerim de yok ailemin yanına gitsem beni öldürmeleri sorun değil bebeğiminde canını yakarlar. Ona birşey olmasından korkuyorum inanın korkum kendim değilim. Bu kadar iğrenç bir hayatta bu kadar iğrenç ailesi olsun istemezdim zaten kendi ailemde çok da düzgün değildi yani en azından babam. Biliyorum pişman olmam hiçbir işe yaramayacak yaramıyor da ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim.
Devlet yardimi alin.kadin siginmaya gidebilirsiniz.dogum yapana kadar en azindan o halde.madem ailenizden yanada can guvencem yok diyorsunuz sokakta kalacak haliniz yok

Biliyorum bilşyorum ama herşeyi de anlatamıyorum işte. Ben istemedim bebek neden isteyeyim bu sefalete. Başından beri karşıydım zaten. Mecbur bırakıldım. Bilşyorum inanması çok güç bana ama böyle gücüm hiçbirşeye yetmiyor.

Back