Biraz gerceklerden bahsedecegim. İnan bana onu da yapmazdı. Hem nasil rest cekecek. Gitse asgari ucretli bir ise kiraya ciksa nasil odeyecek? Siz calismiyorsunuz. Aile rest cekedebilirdi ya o ya biz diye. Isten, evden cikarirlardi. Ailesi eminim sana kız mı yok diye gazı vermişlerdir. Biz burda ne koca koca adamların ne anneciliklerini gördük. Yaşı, mesleği olan adamlar. Annemle sürekli kalacaksın diye 2 çocuk sahibi olup karısını tartaklayanlar, yoğun bakımda evladı olup annenin önüne boşanma dilekçesi koyanlar neler neler...
Ben kendi kv ile gorusmeyen, yatili misafir sevmeyen, bugün bosansam aynı standardını devam ettirebilecegim, burada psikolojik şiddet okuduğum cogu posta bosan yazan biri olarak söylüyorum. Bosanmaniz hata olur. Çünkü eşiniz mevcut konumuna göre yine iyi. Baskasi olsa gelip anneme saygısızlık ettin gibi laflar söylerdi. Olayın önemi yok.
Siz boşandıniz. Ne kadar nafaka alacaksınız? Bu tarz ailelerde oğlanın üzerine mal olmaz, asgari ücret gösterirler maaşı, kus gibi bir para gelir. 2-3 yıl yalandan cocugu görürler. Sonra yeni bir kız bulunur. Ona zaten size yaptıklarını yapamazlar. Sizin çocuk unutulur yeni torunları ile yaşar giderler.
Mesleğiniz yok. Eşinizle başka probleminiz yok. Annenizin hergun hergun sizde olması hata. Olmaz. Karşı tarafa da laf veriyorsunuz. Bak sen onun peşinden dolandin. O bizi eve sokmuyor hergun annesi bizim evimizde diyorlardı. Anneniz daha seyrek gelsin. Siz de kv ile seyrek görüşüp, çok daha mesafeli davranın. Birebir gorusmeyin. Her görüşmenizde eşinize itina ile sadece senin hatrin için görüşüyorum deyin. O sırada bir meslek edinin. Elinize para geçsin. İkinci çocuk yapmayın. İsteyerek olmadı demişsiniz ama biliyorsunuz bir sürü doğum kontrol yöntemi var.
Bu şartlar altında bosanirsaniz siz zarar görürsünüz. Bunu sıkça bosan yazan biri olarak söylüyorum.