- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.135
İşte
Sezeryan olanlara bir anket yapın 1 hafta en fazla 3 haftadan fazla kalan yoktur 40 gün tekrar yazdım. Benim de annem müsaitti 1 haftada gönderdim sezeryanda ne kadar yürüseniz kardır çocukla bağ olur...
Biraz da özeleştri yapın evinize çekirdek ailenize bağlanacağınıza agresif ben haklıyım tavırları çok kötü ..Eleştri değil sakince yazıyorum üzülerek
İşte burada kaybettiniz ..daha yeni evliliğin 9.ayından itibaren ki öncesi de vardır adam isyan etmiş özeli kalmamış ailesinin doldurmasına gerek yok çok nadir karşı tarafı savunurum.Ben ameliyatliyim ve ilk defa bu bebeğim oldu tecrübesizim annemin sağında solunda kimse yok bana bakmaya gayet müsait bı ben varım annem seve seve yaptı çok şükür bı güne bı gün ne benim ne evimin işi ne bebeğim perişan olmadık nasıl bı bencilik olabilir 40 gün değil 1 yılda kalsa kimse tek kelam edemeeeez annem hakkında
Sezeryan olanlara bir anket yapın 1 hafta en fazla 3 haftadan fazla kalan yoktur 40 gün tekrar yazdım. Benim de annem müsaitti 1 haftada gönderdim sezeryanda ne kadar yürüseniz kardır çocukla bağ olur...
Biraz da özeleştri yapın evinize çekirdek ailenize bağlanacağınıza agresif ben haklıyım tavırları çok kötü ..Eleştri değil sakince yazıyorum üzülerek