Keşke olacaklari baştan görebilsek aşk deyip yola çıkmak hataymış ben çok cahillik ettim şimdi bedelini ödüyorum kalbini değil mantığını dinlemeli insan önceNe ara evlendin hamile kaldın doğurdun maşallah neden bu kadar acele?
Kararlarımin arkasındayım ve ikinci çocuk rabbim korusun asla yapmam daha evliliğimizin garantisi yok zatenSağlam ve kararlı durmazsan çekeceğin var. O adam ailesinin sözünden çıkmaz. İkinci çocuğu yapma bari.
Doğru diyorsun o kadar şey yaşamışım takıla takıla buna ki takıldım dimi bende de çok akıl kalmadı açıkçasiEvlilik yıldönümünüzü mü kutlamadı?hahaha Allah iyiliğinizi versin, güldürdünüz beni
Ben de...Allah sabır versin demeye geldim.
Allah kurtarsınDoğru diyorsun o kadar şey yaşamışım takıla takıla buna ki takıldım dimi bende de çok akıl kalmadı açıkçasi
Eve dönerek yanlış yapmışsınız (sizin olamayan eve), üstelik annenize yapılanlardan sonra. Annenize üzüldüm. Peki siz hiç üzülmediniz mi?Doğru diyorsun o kadar şey yaşamışım takıla takıla buna ki takıldım dimi bende de çok akıl kalmadı açıkçasi
Üzülmez olur muyum hiç eve dönmeyecektim ben zaten kararlıydım o lafları anneme söyleyen kadınla benim bı ilişkim yok artık zaten yüzünü bile görmüyorum benim annem benim yanıma hergun geliyor kimse de ağzını açıp tek kelime edemez eşim bizi ikna etti geldi annemden özürler diledi anne benim annem cahildir dedi benim annemin Allah belasını versin dedi bı daha böyle bişey yaşanmayacak yaşanırsa söz ben getirp teslim edicem kızını sana dedi bizim 40 çıkmamış bı bebeğimiz vardı onun için eşime bı şans verdim bende babası Büyümüş bı kızım ve babasizlik nasıl bı duygu biliyorum ilerde evladima vericegim bı cevabim olsun diye geri döndüm ben elimden geleni yaptim kimse bana diyemez sen bı şans vermedin çocuğun içinEve dönerek yanlış yapmışsınız (sizin olamayan eve), üstelik annenize yapılanlardan sonra. Annenize üzüldüm. Peki siz hiç üzülmediniz mi?
Ben annemin gönul rızasını aldım da döndüm bu eve annem bı şans ver kızım dedi evladın için şartları da kabul etti dedi kimse kızının yuvası dağılsın istemez benim annem çok şükür benim hep arkamda oldu aynı şekilde bende onun biz bu zamanlara hep annemle beraber geldik annem benim en hassas noktamEve dönerek yanlış yapmışsınız (sizin olamayan eve), üstelik annenize yapılanlardan sonra. Annenize üzüldüm. Peki siz hiç üzülmediniz mi?
Aynı tepkileri bende verdim zaten burda sakin sakin yazdigima bakmayın kim olsa çıldır bu duruma dönme amacım ailesinin yaptığını sindirip affetmek değildi zor dönemler geçiriyorum sağlıklı kararlar vermeybiliyorum lohusalık atlattım ben yine de yorumların için teşekkür ederim iyi akşamlarSizin karakterinizi bilemem ama kaynanam veya eşim benim anneme bırakın küfür etmeyi kalmasından rahatsızlık duyduğunu ima edecek bir şey söylese tüm sülalesinin ağzına s...rım. Öyle bebek falanda dinlemem. Bebekler babasızda büyüyor.
1.senemizdi evlilik yıl dönümümuzu bile kutlamadi
Buna neden takildiniz ki bu bı detaydı sadece eşimin tavriyla alakalı size detay verdim benim buraya yazma amacım sizden fikir almaktı beni yargılamaniz değilsahiden mi ya?
neyse, küçük şeylere takılmak büyük şeylere kafa yormaktan daha az yorar.
böyle devam bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?