• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum, lütfen yardım edin...

gulbahar33

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
9
0
6
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar, bana bir akıl verebilirseniz çok sevinirim, çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Eşim ile 6 yıllık evliyiz, onu çok seviyordum ve her zaman onun da beni sevdiğine inandım. Üşenmez okursanız sevinirim

Eşimin ailesi ile başlarda ufak tefek şeyler dışında bir problem yoktu, bana laf sokmalar oluyordu ama hep alttan aldım.. hep onlara karşı sustum.
Bir gün eşim ile telefonda tartıştık , o sırada ailesinin yanındaydı. Ardından ben onu tekrar cebinden aradım, açmayınca ailesinin ev telefonundan aradım. Babası çıktı, merhaba dedim, eşimi istedim. Babası bana bağırmaya başladı, boşanacaksınız, bu iş bitti diye bağırdı, ben telefonda ağlamaya başladım, daha da çok bağırdı, bu iş bitti bir daha arama dedi, kapattı. 1 haftalık abuk sabuk bir küskünlük ardından, babamın da araya girmesi ile eşim ile barıştık.
Sonra aradan 3 ay geçti, eşim ile tartıştık, ben de gerçekten kötü konuştum, görümcemin nerden o kadar para bulduğunu, bu paranın nerden geldiğini sordum . Eşim kızdı, bu iş bitti dedi, ailesinin yanına gitti. Bu sefer mailler attım, özür diledim, eşim bir daha yapma dedi, geri geldi . Ancak görümcelerim benimle barıştığı için çok kızmışlar, bir mail atmışlar ki, "bir daha o eşini buralara getirme, bizden uzak durun vs.. vs.. " neyse bunu da atlattık, görümce ile görüşmedim, eşim de görüşme demişti...

Aradan 1 yıl geçti, görümcem bekar , ama meğer evli bir sevgilisi varmış ve ondan bir çocuk dünyaya getirdi. Böylece görümcelerin gizli para kaynağı da ortaya çıktı. Ben çocuğu görmeye gitmedim, eşim gitti. Babasına bu olay başta ağır gelse de sonra kabullendi.
Eşimin o zamanlar biraz morali bozuktu ve işsiz kalmıştı. Bir kavga da yine ben çenemi tutamadım, eşim yine gitti 15-20 gün yoktu.. Mail attım, bana cevap olarak boşanma davası açıldı yazmış. Ancak bir hafta sonra aradı, barıştık, beni aldı görümcelerime götürdü, onlarla barıştırdı. Görümcemin sevgilisi bana abuk sabuk sorular sordu, neden böyle dedin, niye böyle yaptın diye... Gayet sakin ve güzel cevap verdim. Neyse barıştık. .. herşey güzel , 2 yıl böyle devam etti

3 ay önce Eşimin annesi- babası bize geldi, onları gezdirdik filan, neyse evimizi ve yaşadığımız yeri hiç beğenmediler (yeni taşınmıştık) ... son gün de artık benim suratım beş karış olunca babası , biz istenmiyoruz diye bağıra çağıra kalkıp gitti. Eşim gitmedi ama 15 gün kendine gelemedi.... Sonra arada ufak tefek kavgalar oldu, geçenlerde ufak bir kavga yüzünden , eşim evlilik bitti deyip gitti. 1 aydır yok.. haftalar önce skype'da gördüm " sinirlerim kaldırmıyor, artık birbirimizi daha fazla yıpratmayalım " yazdı... Ben özür diledim, defalarca mailler attım.
Telefonu kapalı, burada tek başıma kaldım. Ben çalışıyorum, evin bütün yükü benim üstümde , eşim ise bir süredir çalışmıyor (6 ay filan oldu) , hem borçlar, taksitler hem de ailesinin lafları, eşimin beni sürekli terk etmesi beni çok yordu... Ne yapacağımı bilmiyorum. Anne ve babam yaşlı , onlarda ne yapacaklarını bilemiyorlar. Boşanma davası açmadı eşim, ben de açamadım.. denedim ama elim gitmiyor, çok üzülüyorum, o güzel anılarımıza kıyamıyorum.. Bir kere annesini aradım, bana demediğini bırakmadı, "oğlumu uşak etmişin " dedi, oysa ben işte çalışıyorum, eşim evde olduğundan bazen ev işlerine yardım ederdi.. "çek pençelerini oğlumdan, çık hayatımızdan" diye bana bağırdı..ben alltan aldım, konuşup kadını sakinleştirmeyi başardım.. ama eşim yine de aramadı... Ne olur bana bir akıl verin, ben ne yapacağım.. eşim gelir mi geri acaba... onu çok özlüyorum

Amacım seni üzmek değil ama evliliğiniz fazlasıyla yıpranmış bence bi daha düzelir mi bilmem :31: Eşiniz ailesi ve sizin aranızda kalmış gibi geldi, siz yıpranmışsınız bi de eşinizi düşünün hep söylenip söylenip sona özür dile mail at sence nereye kadar gider böyle, iyi düşün ya bazı şeyleri kabullenip kırıcı konuşma ya da bu ilişkiyi daha fazla uzatmayın yollarınızı ayırın

siz hiç sperme doğru koşan yumurta gördünüz mü?

kadınlık gururu denen bir şey var haberiniz var mı sizin bundan?
bu yaptığınız nedir böye hiç yakıştıramadım bir bayana.
sanki siz erkeksiniz kadın olan o.
neden sürekli sizi terkeden bi adama yalvarıp duruyosunuz
belli ki aile de sizi hiç istemiyor
ve oğullarını da bu konuda ikna etmişler
hayatınızı yalvararak mı geçirmek istiyosunuz
adam kafasına esti mi siz ne hale düşersiniz umursamadan
çıkıp çıkıp gidiyor
ne sizde gönlü var ne de evlilikte

her şeyi geçtim
bu saatten sonra dört dörtlük evliliğiniz olsa
bu kadar hakaret ve kötü davranışın sizde açtığı yaralarla
nası bi evlilik yürütebilirsiniz
ya da bu adama nasıl güvenebilirsiniz artık
hadi sevgiyi de geçtim ama
güven ve saygı olmadan bi evlilik asla yürümez
bu adam sizi sevmiyor ortada güven yok ve size ve evliliğinize de saygı duymuyor
boşanmanın bile bi adabı var

kendinize biraz saygı gösterin ve kurtulun bu adamdan
bundan koca olsa ne olmasa ne
alsınlar başlarına çalsınlar oğullarını

bu kadar şeyden sonra ben olsam eşime karşı buz gibi olurdum herhalde. çalışmayan, her problemde evden giden biri eşiniz farkındaysanız... döner mi dönmez mi bilemem eşinizi en iyi siz tanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaşım valla bende birilerine derdimi açayım diye tesadüfen bu siteyi buldum. kişiler farklı olsada konu hep aynı. hikayeni okudum.bir evliliğe 3.kişiler karışınca güven,saygı sevgi bitiyo.bitincede aynı evde yaşamak çekilmez oluyor. bir koca karısına sahip çıkacak.annesini babasını evliliğine karıştırmayacak. ki senin ki evi terketmiş.geri dönse ne kadar güvenebilirsin ona.ne o huyundan vazgeçer nede ailesi.hep alttan al alttan al insanın sinir sistemi kalmıyo. anladığım kadarıyla çocuk yok.

bende hem eltiyle hem kocayla hem kaynanayla hemde eşimin kısırlığıyla sorumsuzluğuyla mücadele ediyorum.eşim bana yapılan haksızlıkları gördüğü halde sesini çıkarmıyo.7.5 yıllık evliyim ilk ayda başladı kavgalarımız halada devam ediyor.kaynanamlarla ayrı şehrdeyiz telefonla yetiyolar bana.1 yıldır artık iyice bitti bende herşey ama anneme babama kıyamıyorum bende.çok hassas insanlar.ne yapacağım bilmiyorum.

sen hiç adım atma bence gelirsede şart koş gözlerini korkutmak lazım

görümcenin parasından sana ne?

bence usturuplu tartışsaydınız eşinizin evi terkedecek kadar ağır konuşmasaydınız en azından yalvarma gereği duymazdınız. ailesi belli ki seni istemiyor eşin de arada kalıyor. anılardan dolayı mı eşinden ayrılmak istemiyormusun yoksa gerçekten sevdiğinden mi? bence iyi düşün galiba çocuğunuz yok. ikiniz bir masaya oturun ve konuşun

pitirtay'a aynen katılıyorum, lütfen kendinizi daha ezdirmeyin, çalışıyorsunuz kendinize bakabilirsiniz bence davayı ilk siz açın, görsünler bakalım.

bır kADIN BITTI DIYORSA SİNİRDEN DIYORDUR.
BİR ADAM BİTTİ DIYORSA GERCEKTEN TUM DUYGULARI BİTMİŞTİR.

Neden sürekli siz özür dileyip mesaj çekip mail atıyorsunuz ya da arıyorsunuz ki tartışmalarınızda çok mu ağır konuşuyordunuz bunları biz bilemeyiz tabii eğer öyleyse sizinde hatanız var demektir. Ama her ne olursa olsun eşinizinde her tartışmada evden gitmesi çok çocukça oturup konuşabilirsiniz. Ayrıca ailesinin size söyledikleri sözler de çok çirkin. Eşiniz döner mi dönmez mi bilemem ama bu evlilik bu saatten sonra yürür mü yürümez mi diye sormanız gerekiyor kendinize. İnsan her tartışmada çekip gidermi ana-baba kuzusu gibi onların dizinin dibine mi gidiyor. Bence kendinizi bu insanlar için daha fazla yıpratmayın.

Bu kadar çok sık ayrılınıp barışıldıgına göre ne yardan vazgecılıyor ne serden.
6 yıllık evliymişsin, bir 6 yıl daha katlanabilecekmisin eski mazinin üstüne yeni sorunlar eklenecek?
Hayat, herseyden once senın hayatın, evliliğini korumak ıcın elinden geleni yap son noktasına kadar, ama bu kadar yıpranmışlıgın ve ezilmişliğin üstüne evliliğini gerekirse noktalaman senın kendıne olan saygını gösterecektir.Siz zaten son noktayı bırkac kez tekrarlamışsınız .
Bu arada çocugunuz var mı ? eğer yoksa bazı seyler daha kolaylaşır dıye soruyorum.
Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar, kavgadan 5 dk önce birbirimize sarılmış, şakalaşıyorduk, beni öpüyordu.. sonra şu aptal kavga çıktı.. evdeki birşey bozulmuş bu yüzden çıktı.. normal sıradan bir kavgaydı.. ben anlamadım... yani sadece dışarı çıktı , korkutmak için yaptı sandım.. eşim kavgalarda bunu alışkanlık haline getirdi, evden gidiyorum diyor ancak ben arıyorum, gel yapma etme diyorum, geri geliyor... ailesi de hemen boşanın bitsin vs.. diye başlıyor...
Boşanmak öyle kolay değil, haftalardı düşünüyorum, ailem de boşan artık diyor, yapamıyorum.. gerçekten yapamıyorum... çok zor, ben eşimi çok sevdim, şimdi hemen nasıl çıkartıp atayım olmuyor işte. eğer mümkün olsa, insanlar bu kadar aşk acısı çekmezdi herhalde... bilmiyorum ... çok zor

sanırım ben 1 ay boyunca eşini aramayan, nasıl geçiniyor, ne yaşıyor merak etmeyen bir adamı istesem bile bunu ona söylemezdim.
onu affetmem de çok çok zor olurdu.
sen artık arayıp sormayı, alttan almayı kesmelisin.

üzüldüm sizin için :(

Aramayın, özlemeyin, düşünmeyin. Bir koca eşini bu kadar süre bırakıp gidebiliyorsa, bırakın dönmesin.

merhaba arkadaşlar, bana bir akıl verebilirseniz çok sevinirim, çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Eşim ile 6 yıllık evliyiz, onu çok seviyordum ve her zaman onun da beni sevdiğine inandım. Üşenmez okursanız sevinirim

Eşimin ailesi ile başlarda ufak tefek şeyler dışında bir problem yoktu, bana laf sokmalar oluyordu ama hep alttan aldım.. hep onlara karşı sustum.
Bir gün eşim ile telefonda tartıştık , o sırada ailesinin yanındaydı. Ardından ben onu tekrar cebinden aradım, açmayınca ailesinin ev telefonundan aradım. Babası çıktı, merhaba dedim, eşimi istedim. Babası bana bağırmaya başladı, boşanacaksınız, bu iş bitti diye bağırdı, ben telefonda ağlamaya başladım, daha da çok bağırdı, bu iş bitti bir daha arama dedi, kapattı. 1 haftalık abuk sabuk bir küskünlük ardından, babamın da araya girmesi ile eşim ile barıştık.
Sonra aradan 3 ay geçti, eşim ile tartıştık, ben de gerçekten kötü konuştum, görümcemin nerden o kadar para bulduğunu, bu paranın nerden geldiğini sordum . Eşim kızdı, bu iş bitti dedi, ailesinin yanına gitti. Bu sefer mailler attım, özür diledim, eşim bir daha yapma dedi, geri geldi . Ancak görümcelerim benimle barıştığı için çok kızmışlar, bir mail atmışlar ki, "bir daha o eşini buralara getirme, bizden uzak durun vs.. vs.. " neyse bunu da atlattık, görümce ile görüşmedim, eşim de görüşme demişti...

Aradan 1 yıl geçti, görümcem bekar , ama meğer evli bir sevgilisi varmış ve ondan bir çocuk dünyaya getirdi. Böylece görümcelerin gizli para kaynağı da ortaya çıktı. Ben çocuğu görmeye gitmedim, eşim gitti. Babasına bu olay başta ağır gelse de sonra kabullendi.
Eşimin o zamanlar biraz morali bozuktu ve işsiz kalmıştı. Bir kavga da yine ben çenemi tutamadım, eşim yine gitti 15-20 gün yoktu.. Mail attım, bana cevap olarak boşanma davası açıldı yazmış. Ancak bir hafta sonra aradı, barıştık, beni aldı görümcelerime götürdü, onlarla barıştırdı. Görümcemin sevgilisi bana abuk sabuk sorular sordu, neden böyle dedin, niye böyle yaptın diye... Gayet sakin ve güzel cevap verdim. Neyse barıştık. .. herşey güzel , 2 yıl böyle devam etti

3 ay önce Eşimin annesi- babası bize geldi, onları gezdirdik filan, neyse evimizi ve yaşadığımız yeri hiç beğenmediler (yeni taşınmıştık) ... son gün de artık benim suratım beş karış olunca babası , biz istenmiyoruz diye bağıra çağıra kalkıp gitti. Eşim gitmedi ama 15 gün kendine gelemedi.... Sonra arada ufak tefek kavgalar oldu, geçenlerde ufak bir kavga yüzünden , eşim evlilik bitti deyip gitti. 1 aydır yok.. haftalar önce skype'da gördüm " sinirlerim kaldırmıyor, artık birbirimizi daha fazla yıpratmayalım " yazdı... Ben özür diledim, defalarca mailler attım.
Telefonu kapalı, burada tek başıma kaldım. Ben çalışıyorum, evin bütün yükü benim üstümde , eşim ise bir süredir çalışmıyor (6 ay filan oldu) , hem borçlar, taksitler hem de ailesinin lafları, eşimin beni sürekli terk etmesi beni çok yordu... Ne yapacağımı bilmiyorum. Anne ve babam yaşlı , onlarda ne yapacaklarını bilemiyorlar. Boşanma davası açmadı eşim, ben de açamadım.. denedim ama elim gitmiyor, çok üzülüyorum, o güzel anılarımıza kıyamıyorum.. Bir kere annesini aradım, bana demediğini bırakmadı, "oğlumu uşak etmişin " dedi, oysa ben işte çalışıyorum, eşim evde olduğundan bazen ev işlerine yardım ederdi.. "çek pençelerini oğlumdan, çık hayatımızdan" diye bana bağırdı..ben alltan aldım, konuşup kadını sakinleştirmeyi başardım.. ama eşim yine de aramadı... Ne olur bana bir akıl verin, ben ne yapacağım.. eşim gelir mi geri acaba... onu çok özlüyorum

bu ne bicim erkek yaa sinir oldum valla billa
cani istiyo gidiyo
cani istiyo geliyo ohhhh ne ala memleket
ne yaptigini saniyo bir arkadasin dedigi gibi bosanmaninda bir adabi var.
cocugunuz varmi bilmiyorum ama sizin bir terapiste ihtiyaciniz var
saglikli dusunemiyorsunuz
anladigim kadariyla aileylede anlasamiyorsunuz.uzak durun madem.
haa bu arada gorumcenizin sevgilisi size hangi sifatla hesap soruyor anlamis degilim
o size hesap sorarken esiniz ne dedi sizi savunmadimi
anladigim kadariyla cok yuz goz olmussunuzz herkezle.
cok konusma hakki vermissiniz

bu evlılık 2 kısı arasında yaşanmamış ki,eşin sureklı aılesıne yansıtmıs her kavgada evı terketmıs aılesının senden nefret etmesıne sebep olmus genelde bunu kadınlar yapar,eşin olgunlasmamış bırısı galıba, ıs sende bıtıyor bu evlılıgı yurutmek ıstıyorsan esınle hıc kagva etmıceksın :ssz:gercı bu ınsanın dogasına aykırı ama esın tahammulsuz kaprıslı cocuk gıbı bırısı ALLAH yardımcın olsun...

Son düzenleme:
evet eşim kendini hala ergenlik çağında zannediyor sanırım... beni gidip ailesine şikayet ettikçe, daha da benden nefret ettiler.. Onlar da akıllarınca oğullarını benden koruyorlar.. eşim de sorumluluk duygusu sıfırmış sahiden de... bari ulaşabileceğim bir telefon olsa, başıma birşey gelse arardım.. başka bir şehirde, tek başıma kalıyorum. Çocuğumuz yok.
Nasıl yapacağım, nasıl boşanacağım bilmiyorum... korkuyorum

Sperme doğru koşan yumurta örneği çok ilginçmiş. :41:

Eşiniz sizi gerçekten seviyor ya da değer veriyor olsaydı sizin yaptığınız şeyleri size yapması gerekirdi bence. Durum tersine dönmüş. Sessiz kalıp bekleyin derim. Ya da umudunuz hiç yoksa bırakın gitsin... :31:

arkadaşlar, kavgadan 5 dk önce birbirimize sarılmış, şakalaşıyorduk, beni öpüyordu.. sonra şu aptal kavga çıktı.. evdeki birşey bozulmuş bu yüzden çıktı.. normal sıradan bir kavgaydı.. ben anlamadım... yani sadece dışarı çıktı , korkutmak için yaptı sandım.. eşim kavgalarda bunu alışkanlık haline getirdi, evden gidiyorum diyor ancak ben arıyorum, gel yapma etme diyorum, geri geliyor... ailesi de hemen boşanın bitsin vs.. diye başlıyor...
Boşanmak öyle kolay değil, haftalardı düşünüyorum, ailem de boşan artık diyor, yapamıyorum.. gerçekten yapamıyorum... çok zor, ben eşimi çok sevdim, şimdi hemen nasıl çıkartıp atayım olmuyor işte. eğer mümkün olsa, insanlar bu kadar aşk acısı çekmezdi herhalde... bilmiyorum ... çok zor

arkadaş aşk acısı çekmek berbat bişey ama atlatırsın.ama bu adamla bir ömür geçmez sen de biliyorsun.bu fikre kendini alıştırsan iyi edersin.ben de okurken sinir oldum.oh zoru görünce çekip çekip gidiyor.huy bellemiş bunu.yalama olmuş resmen.bi de ailesine şikayet ediyormuş çocuk gibi.bu adamdan ne köy olur ne kasaba..bi de kıymete bindirmişsin.o kıymetli oğullarını çal o ailenin başına.devam et hayatına.çocuğun da yokmuş hem.

Sizin ki aşk değil, bir tür saplantı.
Aşk,sevgi adı ne olursa olsun beslenerek büyüyor
Nereye kadar alttan alacaksınız
İnsan kendini yer
Bir insanın evden çıkıp gitmesi bence geride kalana yapılacak en büyük hakaret
Geri gelmesi de tükürdüğünü yalamak
İki durumda da olgunluk ve onur yoksunu
Bu kadar korkma boşanmaktan
Sitede biraz dolaş, onlarca arkadaşımız var boşanan
Kimse ölmedi şimdiye dek
Topla kendini, saygını onurunu yeniden kazan arkadaşım
Ömür geçirilecek adam değil eşin.

bununla evlilik yürümez,böyle gelmiş böyle devam edecek belli...can çıkıyor da huy çıkmıyor,değişir umuduyla devam ettirme,yıpratma kendini daha fazla...evlilik bu değil...bu ne yaaa...çocuk oyncağı gibi,küs-barış...çocuk gibi tavır yap...senin sesini duymadan 1 ay geçirmiş bu adam...daha ne olsun!!!ama biliyor ki affedeceksin,trip atıyor durmadan...acısını3-5 ay çekersin geçer,ömrünü heba etmektense:ssz:

Back