Ne Yapacagimi Bilemedim

Canim sessiz kalmadim eşim de başlarda sessizdi ama sonradan o da sessiz kalmadi.
Konuda da bahsettim ne laftan anliyor ne kavgadan ne de uzak durmaktan.

Dünden beri moralim bozuk kendimi toparlayamadim. Insan bu kadar edepsiz olamaz ya.

Öyle kaynananın ağzını yırtarım. Ki yırttım zaten :) eşiniz bu zamana kadar niye sessiz kaldı ? Şmdi mi aklına geldi anasına tepki göstermek.. benim kaynana olacak yaratık oğluna bi kere boşan dedi hayatlarını kararttım kabus gibi çöktüm tepesine ikisinin de. Şimdi torunu olacak ya zamanında kısır bu bunu boşa dediği kıza iyilik yapmaya çalışıyo. O torunu sen rüyanda görürsün dedim kapattım suratına. Net olun bazı konularda. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin..

Kafami bir toplayayim düzelecek inşallah

Yapilacak tek sey esinin müdahale etmesi. Her sorunda bosan ne demek hayirdir o kim?
Bunu söyletmicek kisi de esin. Kestirip atacak. Annesi bunu söylemeye cesaret bulamamali.
Sen nasıl mesafe koyduysan o da koyacak annesi anlamali cocuk gibi her istediginin olmayacağını.
Ya su kaynanalarin bosluktan cocugunun evliligiyle uğraşma olayini hic anlamadim anlamicam da...
Tek cozum olabildiğince mesafe.
Cunku bu tarz insanlar arsiz olur. Esin ters ciksa bile hemen politik davranip ağlar zirlar.. ya da konuyu kapatir uygun bi zamanda acmaya calisir esini etkilemek icin. O yüzden esinin de bir şeylerin net olarak görmesi gerek. Annemin gonlu olsun sunu yapalim bunu yapalim diyememeli mesela.

Tavrini koyacakmiş.
Bakalim ne yapacak ne kadar devam edecek.
Benim derdim kendime yetiyor.
Ben anneyim diye ortalikta dolaşiyor, ben de anneyim yavrumu topraga verdim hiç mi utanmiyor bunlari yaparken insan bu kadar mi çig olur.
Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Saçmaliklariyla ugraşacak mecalim kalmadi artik.

Canim sessiz kalmadim eşim de başlarda sessizdi ama sonradan o da sessiz kalmadi.
Konuda da bahsettim ne laftan anliyor ne kavgadan ne de uzak durmaktan.
Ne diyeyim canım ya çok haklısın ancak buradaki en önemli şey eşinin destek olması. Maalesef diğerlerinede kulak tıkamaktan başka çare kalmıyor ve sizi büyük bir sınav bekliyor
Dünden beri moralim bozuk kendimi toparlayamadim. Insan bu kadar edepsiz olamaz ya.
Eğer akli dengesi yerinde değilse tabiki akıl almayacak şeyler yapar. Ancak seni çok iyi anlıyorum evet aklın almıyor ama bir yerden sonrada delidir ne yapsa yeridir mantığıyla hareket etmen lazım yoksa zaten hiçbir zaman aklın almayacak yaptıklarını, yapacaklarını

Bu modelden eşimin dayısının annesi var eksizsiz .. istediğini vermeyin .. ayrılmayın eşinizden..

Bu kayinvalidelerin Allah belasını versin, cehennemi bunlar dolduracak belli yani. Allah ıslah etsin bende de var bir tane, sizin yine eşiniz yanınızda benimki annesinden inşallah büyük bir darbe yerse kendine gelecek, tek dileğim bu, sabredin Allah a havale edin ne diyeyim

Benim kv den beteri de varmış demekki Allah kolaylık versin canım

Aynısı bende var hiç bir şey çözüm olmadı olmuyor çünkü hasta yada kötü kalpli eşim konuştu olmadı çevremiz ayıpladı olmadı artık hiç umursamadığım bir insan haline geldi ne yazıkki asla düzeltemeyeceksiniz iletişimi en aza indirin Allah sabır versin

Yuh artık ya bu ne biçim bı anne gerçekten senin yazını okuyunca şu an kaynanamın gidip elini öpesim geldi bu ne böyle ya ben olsam eşimi de alır başka memlekete taşınırdim böyle kadınla yakın olmak Basa bela

Eşim annesiyle konuşmuş, annesi kendini savununca tartişmişlar.
Artik hicbiri yok hayatimizda ben de görüşmüyorum bundan sonra.
Konu kapandi bir daha açilmayacak dedi ve kapattik konuyu.
Birbirimizle bir sorunumuz yok çok şükür, insallah annesinin yaptigi bu son olur.

Kızgınlıktan biraz abartiyor olabilirmisiniz ? Böyle bişey filmlerde bile yok zira.
Babam biz yeni evliyken esimle surekli konuşuyordu beni de arayip nasihat ediyordu , abartma kizim her kaynana gelin arasinda sorunlar olur anlattiklarini aklin aliyor mu diyordu, şahit oldugu seylerden sonra ben gelin kaynana kavgasi saniyordum ,bu yaşa geldim böyle bir şey görmedim , bu kadin kafayi ogluyla bozmuş sana yar etmez demişti.
Maalesef var böyle bir insan, keşke olmasaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…