Ne yapacagim

Ya konu dışı olacak ama ben eve gelen kuşun şu anda nerede ve ne durumda olduğunu merak ettim en çok. Yavrum yabancı eve gelmiş, bir de üzerine kavga sesleri, nasıl korkmuştur kim bilir

Evet resmen icimdeki canavar cikti dogru diyosunuz.ya evden cikip ekmek almam bile problem oluyor bazen. Normallesemiyorum. Tedavi gormem lazim galiba benim de onun da. Biri bana soyle yapamazsin boyle uapamazsin deyince tepem atiyor. Alttan alamiyorum dediklerinizi dikkate alicam bundan sonraki hayatimda

Ya konu dışı olacak ama ben eve gelen kuşun şu anda nerede ve ne durumda olduğunu merak ettim en çok. Yavrum yabancı eve gelmiş, bir de üzerine kavga sesleri, nasıl korkmuştur kim bilir
Merak etmeyin kayinvalidemgil sahip cikti.

Olabilir.psikopat bi kuzeni var. Onlarin evliligi bizimkindem de berbat. Onla birbirlerini gaza getiriyorlar

Afedersin ama şimdiki evliliklerin çoğu sizinki gibi
Evlilik sorumluluğu, bilinci olmayan insanlar çocuk oyunuymuş gibi evleniyor

Benim kuzenim de aynı, evlendi çocuğu da var ama her gün gezmede, karısıyla her gün bu yüzden kavga dövüş

Şimdiki evliliklerin çoğu benim evlilik tanımıma uymuyor, kavga dövüş, ego, kıskançlık, şiddet insanlar hayatlarını birbirlerine zindan ediyorlar ; 6 ay sonra boşanma. Bu şekil bir birliktelik hayat arkadaşlığı değil kesinlikle

Peki sizce cozum ne ? Yanlis nerde ? Ne yapmak lazim ?

Vurmasina etmesine ragmen seni esinden daha haksiz gordum (ki genelde erkekleri suclu bulurum).. Cok dik basli ve laftan anlamayan birine benziyorsun..

Sizinkisi iktidar çatışmasına dönmüş ikinizde de şiddet eğilimi var.tek taraflı hata görmüyorum.ikinizde yeri gelince bir adım geri atmayı öğrenmezseniz bu evlilik yıkılır.bosanacak sebep görmüyorum.ki şiddete rağmen.cunku dediğim gibi tek taraflı değil.yol yakınken oturup konusun ve profesyonel destek alın.bence düzeltebilir.bizde eşimle ilk iki yıl müthiş kavga ederdik..ancak konuşa konuşa orta yolu bulduk.tabiki ikimizde gecinmeye gönüllüydük.

Siz ikiniz kesinlikle birbirinize göre degilsiniz bence yol yakınken dönün ileride daha kötüye gidiyor bu sefer resmen çok kötü dayak yiyceksin

Peki sizce cozum ne ? Yanlis nerde ? Ne yapmak lazim ?

Bakın konu sahibesi aileniz baştan siz geçinemezsiniz demişler zaten

Bir ailenizle konuşun neden böyle dediniz diye sorun açıklarlar

Yani bana göre 2 taraf da olgun değil. Eşiniz zaten kadınları saçlarından sürüyen bir manyak o yüzden ona yorum yapmicam:) Misal, çok kıskancım demişsiniz. Bunu düşünün, neden hayatı kendinize ve karşınızdakine zehir ediyorsunuz? Bu adamın mı gözü başı oynuyor yoksa başka erkek olsaydı aynı şekil mi olurdunuz...bundan başlayın mesela.

Nasıl baba ki kızını döven adamı paramparça etmiyor ya eşek gibi anırtmadan, it gibi süründürmeden geri gönderiyor. Yazıklar olsun en başta ailene...

Bu adamdan da koca moca olmaz. Hiçbir şey şiddete neden değildir. Haklı çıkarmaz. Saçından tutup sürüyen ellerini onun bir tarafına monta edeceksin ömür boyu orada yaşayacak. Tövbestafurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…