• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim

Oncelikle gecmis olsun. Bir kadin olarak; henuz cicegi burnunda evli iken , belkide hayatinizin en neseli, huzurlu, mutlu gunlerini geciriyor olmaniz gerekirken bunlari yasamaniza uzuldum. Lakin son zamanlarda sanki daha oyun cagindaki cocuklar alinip bir eve konup hadi bakalimm evcilik oynuyoruz simdii kivaminda evlilikleri o kadar cok gorur,okur olduk ki! Medeni kanundaki evlilik yasi degismeli 30 yasindan gun almadan evlenilmemeli diye dusunmeye basladim artik cidden!

Darp raporu alın

Adam normal değil ama siz de normal değilsiniz. Lakin adam şiddet yanlısı ne demek saçından sürümek...izler geçmeden hemen şimdi 155i arayın sizi rapor için hastaneye götürsünler. Boşanın önce sonra jendinize dönün siz de çok çekilecek bir kadın tipi değilsiniz.

Ben neden cekilecek bi kadin tipi degilim

Siddet gordugunuz bir insanin 2. sansini asla iyiye kullanmayacagini kac defa daha gormek gerekiyor? Bakin bu olayin sonunu soyleyeyim. Herkes sizi suclar. "Neden gece disaridaydin? Oyle saygisizlik yapilir mi milletin icinde? E adami tahrik etmissin. Oda ozur diler cok sinirlenmistir. Evine yurduna don kizim. " Eve donulur ve 3. Sayfa haberi. Ya sen onu ya o seni oldurur. Bunun mu olmasi lazim illa? Bosanin siz, bakin iciniz nasil soguyor.
Anlatinca hikaye gibi ama haklisiniz ilerde durumun boyle olacagindan korkuyorum.

İçim şişe şişe okudum.
Bitince oh şükür dedim.
Siz bunları yaşıyosunuz bi de.
Allah yardımcınız olsun.
1.siEşiniz dolduruşa geliyo.
2.si öncelikleriniz yerine gereksiz mevzularda geziyosunuz.
3.sü size hakettiğiniz değeri vermiyo.
Ve en önemlisi arada güven yok.
Aile terapisi alın.
Yoksa bu asamla işiniz var.

Esimin doldurusa gelisini babasi yuzunden mi soylediniz ?
Haklisiniz ottan sebeblere kavga ediyoruz buyuk bi mesele olmuyo

Valla ikiniz de pek normal değilsiniz bu belli... boşanmak bence en Hayırlısı gibi duruyor. Daha fazla yipranmadan umarım çocugunuz yoktur
Cocugum yok sukur bu sekilde devam eden evlilikte cocuk dusunulemez

Allah ikinizede akıl fikir versin :KK12: Evliliği siz yanlış anlıyorsunuz galiba. Çocuk gibi ben onu istemem yapamazsın inatlaşmalar, yok ben oynamadım sende oynama, yok pata küte birbirine dalmalar :KK43: ne bu?

Ayrıca ben anlamıyorum ki bu nasıl bir kıskançlık, ne sanıyosunuz acaba herkes sizin kocamıza mı bakıyo manyak mı millet töbe töbeee .

Hiç normal değilsiniz karı koca :sopa: Şiddetin zaten haklı yanı yok karşılıklı. Bence ikinizden de henüz eş olmaz... yazık bea ne ka zorlaştırıyosunuz hayatı :halay:

Yasiniz kac bilmiyorum ama buyumeden evlenilmemesi gerektiginin canli ornegisiniz
Esinizin yaptiklari kabul dahi edilemez , sizde hatalisiniz
Yol yakinken bosanip hayatiniza bakin
Boyle evlilik mi olur ya cocuk oyuncagina dondu evlilikler artik
25 yasindayim esim de oyle.
Bazi seyleri evlenince anladm ne yazik ki. Ya da anlayamadim

Allah ikinizede akıl fikir versin :KK12: Evliliği siz yanlış anlıyorsunuz galiba. Çocuk gibi ben onu istemem yapamazsın inatlaşmalar, yok ben oynamadım sende oynama, yok pata küte birbirine dalmalar :KK43: ne bu?

Ayrıca ben anlamıyorum ki bu nasıl bir kıskançlık, ne sanıyosunuz acaba herkes sizin kocamıza mı bakıyo manyak mı millet töbe töbeee .

Hiç normal değilsiniz karı koca :sopa: Şiddetin zaten haklı yanı yok karşılıklı. Bence ikinizden de henüz eş olmaz... yazık bea ne ka zorlaştırıyosunuz hayatı :halay:

++++
++++

Konum sizi neselendirdi mi ?
Milletin esime bakmasi degil mevzu.
Bana erkegin oynamasi fikri hos gelmiyor zaten. Kendisi de tasvip etmez gibi davranip kendi yapinca dayanamiyorim

İkinizde çok tuhafsınız gerçekten.Saçma sapan kıskançlıklar,şiddet.Yaşlarınızda küçük değil ama ergen gibi davranışlar.Keşke olgunlaşmadan evlenmeseymişsiniz.Evlilik değil çocuk oyunu sanki.

Esimin doldurusa gelisini babasi yuzunden mi soylediniz ?
Haklisiniz ottan sebeblere kavga ediyoruz buyuk bi mesele olmuyo

Verdiğiniz örneğe göre babası.
Ama tek o değildir diye düşünüyorum.
Biraz el aklına uyar bi tipe benziyo eşiniz.

Sana erkeğin oynaması hoş gelmemiş ama oynayacak kişiye hoş gelmiş. Birbirinizin sahibi değilsiniz. Hayat zaten zor , neden bir de yok yere siz zorlastiriyorsunuz ki? Adam kus almis dursun ne var bir kosede, hayir dediniz de ne oldu?

Konum sizi neselendirdi mi ?
Milletin esime bakmasi degil mevzu.
Bana erkegin oynamasi fikri hos gelmiyor zaten. Kendisi de tasvip etmez gibi davranip kendi yapinca dayanamiyorim

Yok nie neşeleneyim öyle bişeymi var yazdıklarımda aşk olsun?
Ben sadece demek istedim ki ipe sapa gelmez şeylerden birbirinizi bunaltmışsınız, içinizdeki canavarıda çıkarmışsınız yazık :(
O saç sürükleme , duşlar felan affedilemez zaten.
Ama son olay ikinizinde hatası. Siz hoşlanmayabilirsiniz ama adam belki akraba ayıp olmasın dedi siz neden bu kadar kızıp bu kadar büyük tepki veriyorsunuz??
Benden sana abla tavsiyesi erkekler böyle tavırlarla ehlileşmez gülüm, daha çok vahşileşirler :bicak:
En pısırığı bile kuyruğu dik tutmak için dikleşir,acık ılımlı ol, anlayışlı ol, alttan alttan işle bişey kaybetmezsin. Sen daha mutlu olursun bence.
Senin için en hayırlısını dilerim..

Yok nie neşeleneyim öyle bişeymi var yazdıklarımda aşk olsun?
Ben sadece demek istedim ki ipe sapa gelmez şeylerden birbirinizi bunaltmışsınız, içinizdeki canavarıda çıkarmışsınız yazık :KK43:
O saç sürükleme , duşlar felan affedilemez zaten.
Ama son olay ikinizinde hatası. Siz hoşlanmayabilirsiniz ama adam belki akraba ayıp olmasın dedi siz neden bu kadar kızıp bu kadar büyük tepki veriyorsunuz??
Benden sana abla tavsiyesi erkekler böyle tavırlarla ehlileşmez gülüm, daha çok vahşileşirler :bicak:
En pısırığı bile kuyruğu dik tutmak için dikleşir,acık ılımlı ol, anlayışlı ol, alttan alttan işle bişey kaybetmezsin. Sen daha mutlu olursun bence.
Senin için en hayırlısını dilerim..

Verdiğiniz örneğe göre babası.
Ama tek o değildir diye düşünüyorum.
Biraz el aklına uyar bi tipe benziyo eşiniz.
Olabilir.psikopat bi kuzeni var. Onlarin evliligi bizimkindem de berbat. Onla birbirlerini gaza getiriyorlar

Sana erkeğin oynaması hoş gelmemiş ama oynayacak kişiye hoş gelmiş. Birbirinizin sahibi değilsiniz. Hayat zaten zor , neden bir de yok yere siz zorlastiriyorsunuz ki? Adam kus almis dursun ne var bir kosede, hayir dediniz de ne oldu?
Haklisiniz cok haklisiniz. Neden boyle biri oldum ben de bilmiyorum. O beni kisitladikca ben de onu kisitladim. Mantikli degil ama oyle oldu

Back
X