- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Bilmedigim icin soruyorum darp raporu olmasinin bana ne faydasi oluyor bosanirken ?
Darp raporu alın
Adam normal değil ama siz de normal değilsiniz. Lakin adam şiddet yanlısı ne demek saçından sürümek...izler geçmeden hemen şimdi 155i arayın sizi rapor için hastaneye götürsünler. Boşanın önce sonra jendinize dönün siz de çok çekilecek bir kadın tipi değilsiniz.
Anlatinca hikaye gibi ama haklisiniz ilerde durumun boyle olacagindan korkuyorum.Siddet gordugunuz bir insanin 2. sansini asla iyiye kullanmayacagini kac defa daha gormek gerekiyor? Bakin bu olayin sonunu soyleyeyim. Herkes sizi suclar. "Neden gece disaridaydin? Oyle saygisizlik yapilir mi milletin icinde? E adami tahrik etmissin. Oda ozur diler cok sinirlenmistir. Evine yurduna don kizim. " Eve donulur ve 3. Sayfa haberi. Ya sen onu ya o seni oldurur. Bunun mu olmasi lazim illa? Bosanin siz, bakin iciniz nasil soguyor.
İçim şişe şişe okudum.
Bitince oh şükür dedim.
Siz bunları yaşıyosunuz bi de.
Allah yardımcınız olsun.
1.siEşiniz dolduruşa geliyo.
2.si öncelikleriniz yerine gereksiz mevzularda geziyosunuz.
3.sü size hakettiğiniz değeri vermiyo.
Ve en önemlisi arada güven yok.
Aile terapisi alın.
Yoksa bu asamla işiniz var.
Cocugum yok sukur bu sekilde devam eden evlilikte cocuk dusunulemezValla ikiniz de pek normal değilsiniz bu belli... boşanmak bence en Hayırlısı gibi duruyor. Daha fazla yipranmadan umarım çocugunuz yoktur
25 yasindayim esim de oyle.Yasiniz kac bilmiyorum ama buyumeden evlenilmemesi gerektiginin canli ornegisiniz
Esinizin yaptiklari kabul dahi edilemez , sizde hatalisiniz
Yol yakinken bosanip hayatiniza bakin
Boyle evlilik mi olur ya cocuk oyuncagina dondu evlilikler artik
Yok isyerinde dustumsizin ayaginizi esiniz mi kirdi ya da sebep oldu
Allah ikinizede akıl fikir versinEvliliği siz yanlış anlıyorsunuz galiba. Çocuk gibi ben onu istemem yapamazsın inatlaşmalar, yok ben oynamadım sende oynama, yok pata küte birbirine dalmalar ne bu?
Ayrıca ben anlamıyorum ki bu nasıl bir kıskançlık, ne sanıyosunuz acaba herkes sizin kocamıza mı bakıyo manyak mı millet töbe töbeee .
Hiç normal değilsiniz karı kocaŞiddetin zaten haklı yanı yok karşılıklı. Bence ikinizden de henüz eş olmaz... yazık bea ne ka zorlaştırıyosunuz hayatı
Allah ikinizede akıl fikir versinEvliliği siz yanlış anlıyorsunuz galiba. Çocuk gibi ben onu istemem yapamazsın inatlaşmalar, yok ben oynamadım sende oynama, yok pata küte birbirine dalmalar ne bu?
Ayrıca ben anlamıyorum ki bu nasıl bir kıskançlık, ne sanıyosunuz acaba herkes sizin kocamıza mı bakıyo manyak mı millet töbe töbeee .
Hiç normal değilsiniz karı kocaŞiddetin zaten haklı yanı yok karşılıklı. Bence ikinizden de henüz eş olmaz... yazık bea ne ka zorlaştırıyosunuz hayatı
Esimin doldurusa gelisini babasi yuzunden mi soylediniz ?
Haklisiniz ottan sebeblere kavga ediyoruz buyuk bi mesele olmuyo
Konum sizi neselendirdi mi ?
Milletin esime bakmasi degil mevzu.
Bana erkegin oynamasi fikri hos gelmiyor zaten. Kendisi de tasvip etmez gibi davranip kendi yapinca dayanamiyorim
Yok nie neşeleneyim öyle bişeymi var yazdıklarımda aşk olsun?
Ben sadece demek istedim ki ipe sapa gelmez şeylerden birbirinizi bunaltmışsınız, içinizdeki canavarıda çıkarmışsınız yazık
O saç sürükleme , duşlar felan affedilemez zaten.
Ama son olay ikinizinde hatası. Siz hoşlanmayabilirsiniz ama adam belki akraba ayıp olmasın dedi siz neden bu kadar kızıp bu kadar büyük tepki veriyorsunuz??
Benden sana abla tavsiyesi erkekler böyle tavırlarla ehlileşmez gülüm, daha çok vahşileşirler
En pısırığı bile kuyruğu dik tutmak için dikleşir,acık ılımlı ol, anlayışlı ol, alttan alttan işle bişey kaybetmezsin. Sen daha mutlu olursun bence.
Senin için en hayırlısını dilerim..
Olabilir.psikopat bi kuzeni var. Onlarin evliligi bizimkindem de berbat. Onla birbirlerini gaza getiriyorlarVerdiğiniz örneğe göre babası.
Ama tek o değildir diye düşünüyorum.
Biraz el aklına uyar bi tipe benziyo eşiniz.
Haklisiniz cok haklisiniz. Neden boyle biri oldum ben de bilmiyorum. O beni kisitladikca ben de onu kisitladim. Mantikli degil ama oyle olduSana erkeğin oynaması hoş gelmemiş ama oynayacak kişiye hoş gelmiş. Birbirinizin sahibi değilsiniz. Hayat zaten zor , neden bir de yok yere siz zorlastiriyorsunuz ki? Adam kus almis dursun ne var bir kosede, hayir dediniz de ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?