• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım yaa of İlk kez birini seviyorum

nazcikpisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
7
0
1
30
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkkürler lütfen anlayışla karşılayın çünkü okudugumda biraz kötü oldum ve kendimi ondan uzaklaştırmak istedim HEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

:* <3

Son düzenleme:
Selam kızlar size bişey danışıcam. Ben birini çok beğeniyorum kaç aydır stalklıyorum . Geçen hafta arkadaşlarla partiye gittik ve onu gördüm. O kadar güzel kız arasından ilk benle tanıştı ve bende çok heyecanlanmıştım. Sonra partide yanıma en yakın arkadaşını gönderdi ve en yakın arkadaşı bana 'o seni beğendi' deedi. Bende çok mutlu oldum. Biraz sohbet ettik sonra ben erken çıktım partiden. Bu arkamdan üzülmüş gitmeseydi diye. Snapchatten ekledi instagramdan ekledi. (Snapchatten eklemesi çok olaydı. Arkadaşlarım o çocuk için heyecanlanma seni eklemeyebilir dedi ama yanıma gelip ekledi.) Sonra interneti yokmuş ss aldı öyle ekledi. Dün ona snap attım cevam vermedi(kendi fotom) Bugün onun doğum günü ve kutladım. 'Doğum günün kutlu olsun (kek emojisi) Güzel bir yıl dileğiyle (Barış işareti) Bana geri verdiği cevap ise Teşekkürler <3 <3 Abi kendimi üzmetke pek istemiyorum ama çok tatlı çocuk. Egolu değil ama varda biraz. Daha fazla snap atamam ne yapmalıyım? En yakın arkadaşımın iyi bir arkadaşı.

Allah başka dert vermesin.
Nedense anlattığınız tarzda olaylar, ilişki kurma girişimleri bana yapmacık geliyor. Gayet egolu görünüyor beyfendi.
Hakkınızda hayırlısı.

Çocuğum ders çalışın ders.ikinci sınavlar da başladı bak karne kötü gelir sonra 50 nin altında 6 dersin olursa sınıf tekrarı haberin olsun canım benim.Boşver böyle partileri martileri :KK76:

Ayy çok seker ya belli canim yasin küçük ama uzak dur derim ya uff ask meselelerii çok can yakiyolarr bn tobeliyimmm

Of yorum yapayım, ilk sayfa da çıkayım hatta kaf dağının tepesinden yazıyormuşum gibi çek panpa' cılar dolmuş sabah sabah yine.

Nevar yahu bunda, ergense ergen. Bu hareketleri 30 yaşın da birine mi yakıştıracaktınız da yadırgadınız!?

Konu sahibi arkadaş, çocuğun hemen her hareketine anlam yükleme. Normal arkadaş gibi görüş, zamanla o da rengini belli eder zaten.

Arkadaşlar yardımlar için çok teşekkür ediyorum şimdilik yazmıcam :(

Of yorum yapayım, ilk sayfa da çıkayım hatta kaf dağının tepesinden yazıyormuşum gibi çek panpa' cılar dolmuş sabah sabah yine.

Nevar yahu bunda, ergense ergen. Bu hareketleri 30 yaşın da birine mi yakıştıracaktınız da yadırgadınız!?

Konu sahibi arkadaş, çocuğun hemen her hareketine anlam yükleme. Normal arkadaş gibi görüş, zamanla o da rengini belli eder zaten.
çok saol :/ :)

stalklamanın ne olduğunu bilmiyorum yeni çıkmış olabilir bizden geçti bu kelimeler. Bu arada çocuk nereli çok merak ettim. Yani seni beğendiyse. keşke kendi resmini yollamasaydın.. Şöyle düşünebilir. Kıza yüz verdim astarını istedi diye. yada hoşlanmamıştır. Yabancı olduğu için çok fazla kız resim yolluyor olabilir. Normal arkadaşın mış gibi konuş şimdilik.

Cocuga niye fotografini atiyosun evladim?
O degil de resmen senden 10 yas buyugum, ne ara yaslandim puff moralim bozuldu :hasta:

alıntı yapan üyeleri çok seviyorum, bu sayede mesajlar silinse de konuyu anlayabiliyoruz :rapci:

şu snap'i kullanamadım gitti :süslü:
nedir son durum iki ay geçmiş üzerinden var mı yeni snapleşmeler :KK48:

Back