Ne yapacağım bilmiyorum

Onu diyorum bende hafiften uykunu getiriyor ben kullandim oyle bayilir derecede uymuyorsun en ufak dokunusta uykun hafifse yine uyanıyorsun
Aldigin doza göre degişir ben kullandım bi ara kaslarını gevseriyor sersem gibi oluyorsun yerinden kalkamıyorsum yani en azından rahatlatır belki işe yarar öyle olunca acı bile hissetmiyorsum cünkü yarı baygın gibisin

1 gün izin alabilmişsiniz üzerinizde bunun da baskısı olacak, madem kafanıza koydunuz psikolojik açıdan daha iyi olduğunuzu düşünüyorsunuz dilatör veya parmak egzersizlerinizi kendi kendinize deneyin. Bilmiyorum yaptınız mı ama bir sıcak banyo yapın rahatlayın sevdiğiniz koku yağ vs olsun, yanınıza bir ayna alın sakin sakin acele etmeden açın bakın inceleyin. Doktorsunuz başkasında görüyor biliyorsunuz ama herkesin yapısı farklı. Kendi vücudunuzu tanıyın, önce kendinizden utanmayın ki eşinizle denediğinizde daha rahat olabilesiniz. İki gün bakın inceleyin sonra egzersiz deneyin. Diğer vücut parçalarınızdan bir farkı yok vajinanın. O da bir organ sadece. Gördükçe baktıkça tanıdıkça kutsallaştırmaktan vazgeçebilirsiniz belki.

Aseksüel degilim doktorlara göre de öyle. Opusmeden sonra oraya kayarken isi bitiriyorum. Yani deneme olayi yok. Bu yüzden oyle cok stres altindayim ki tüm kemiklerim birbirine giriyor kendimi sıkmaktan. Aklimdan oyle sacma dusunceler geciyor ki. bu kadar komik dusuncelerimden dolayi kendimden utaniyorum kendime inanamıyorum . Gercekten yapanlar icin cok kolay görünebilir ama benim için cidden cok zor. Bakalim bu kez biraz sakinlestirdim kendimi. Umarim artik olur
Bir de sevişmede penetrasyon olacak diye bir kaide yok. Penetrasyon olmadan sevişiyor musunuz? Öpüşme sonrası işi bitriyorum diyince garip geldi. Cinsellik tek tip değildir. Öyle olması gerekiyor diye düşünmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa iki taraf da nasıl rahat ediyorsa o şekilde yaşamaya bakın. Hem ilişkinize hem birbirinizin yanında daha rahat hissetmenize iyi gelecektir. Hem de birbirinizin vücudunu daha iyi tanıyabilirsiniz bu sayede.

Ben 2 seneye yakin bir vajinismus surecinden sonra kendi cabamla hic doktora gitmeden yendim.
Bu gercekten bir erteleme hastaligi. Mesela sabah kalkiyordum. Esim ise gidince oturup düşünüyordum. Bu aksam olacak diyordum. Sonra saat ilerledikce gerilmeye başlıyordum. Tamam bu aksam olmasa da olur yarin olsun dediğim an inanilmaz rahatlıyordum.
Ama baktım ki böyle ertele ertele bi sonu yok. Bununla alakali bir kitap okudum. Parmak egzersizi hic yapmadım cunku dokunamıyordum. Esime parmak egzersizi yaptırdım. Cok da basarili olamadik. Sonra bir arkadasimin tavsiyesi ile bir anestezik krem surerek denedim ve ilk denemede basarili olduk. Her sey kafada bitiyor.

X