- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
- Konu Sahibi Turkandrnb
Bence sen neyin kafasını yaşıyorsun her yolu deneyebilirsiniz sonucta burdan bunu mu algılıyorsunBence sen cok film izliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen neyin kafasını yaşıyorsun her yolu deneyebilirsiniz sonucta burdan bunu mu algılıyorsunBence sen cok film izliyorsun
Evet dozuna göre degişir bu saatlerce uyumuyorsun merak etmeSen hic uyku ilacı aldin mi
Evet dozuna göre degişir bu saatlerce uyumuyorsun merak etme
Aldigin doza göre degişir ben kullandım bi ara kaslarını gevseriyor sersem gibi oluyorsun yerinden kalkamıyorsum yani en azından rahatlatır belki işe yarar öyle olunca acı bile hissetmiyorsum cünkü yarı baygın gibisinOnu diyorum bende hafiften uykunu getiriyor ben kullandim oyle bayilir derecede uymuyorsun en ufak dokunusta uykun hafifse yine uyanıyorsun
Bir de sevişmede penetrasyon olacak diye bir kaide yok. Penetrasyon olmadan sevişiyor musunuz? Öpüşme sonrası işi bitriyorum diyince garip geldi. Cinsellik tek tip değildir. Öyle olması gerekiyor diye düşünmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa iki taraf da nasıl rahat ediyorsa o şekilde yaşamaya bakın. Hem ilişkinize hem birbirinizin yanında daha rahat hissetmenize iyi gelecektir. Hem de birbirinizin vücudunu daha iyi tanıyabilirsiniz bu sayede.Aseksüel degilim doktorlara göre de öyle. Opusmeden sonra oraya kayarken isi bitiriyorum. Yani deneme olayi yok. Bu yüzden oyle cok stres altindayim ki tüm kemiklerim birbirine giriyor kendimi sıkmaktan. Aklimdan oyle sacma dusunceler geciyor ki. bu kadar komik dusuncelerimden dolayi kendimden utaniyorum kendime inanamıyorum . Gercekten yapanlar icin cok kolay görünebilir ama benim için cidden cok zor. Bakalim bu kez biraz sakinlestirdim kendimi. Umarim artik olur