Ne yapacağım bilmiyorum

Bana arkadaslarim slogan soylemisti..."Dura dura degil yapa yapa aşacaksın".🤭her vazgecme erteleme fikrimde bu aklma geldi ve cok sukur halloldu..
Doktor yardimiyla mi hallettiniz bir de ne kadar zamaninizi aldi? Slogan cok hoşmuş😊

Bakalim eger şayet yarin durumum hala ayni olursa ki umarim olmaz kendime uygun bir tedavi için doktor arayisina yöneleceğim. Aynen katiliyorum cok mutluyuz ama cinsellik benim icin onemli olmasa da esim icin onemlidir. Bu yuzden cabalamam gerek
Cinsellik yaşamadığınız için size önemsiz geliyor.Yaşadıktan sonra cinselliğe eşinizden daha düşkün olacaksınız belki de,kim bilir?
Hem eşiniz hem kendiniz için elinizden geleni yapın .Kaçmayın,ertelemeyin.Bol şans.

Doktora göründüm egzersiz verdi kendim yapamadim. Kadin dogumcuya gittik ona da izin vermedim. Masadan kalktım. Esim denemeye calisti ona da izin vermedim. Cok siradan birsey icin cok utaniyorum. Orayi oyle kutsallastirmisim ki kafamda ama artik ertelemek istemiyorum. Tedavileri uugulayamiyorum doktora gitmek hic mesele degil ama gidersiniz uygularsiniz ben gidiyorum uygulama prosedürünu de veriyorum ama is o noktaya gelince kalkip oradan gidiyorum. Panik atak geçirmiştim en son gittigimiz yerde ki daha once bende böyle birsey yoktu. Galiba kendimi hic hazir hissedemeyecegim
O zaman psikolojik bir drum bu durum.. halbuki kırkacak hiçbirşey yok kendini rahat bıraksan kasmazsan hemen hellolacak bir durum

Doktor yardimiyla mi hallettiniz bir de ne kadar zamaninizi aldi? Slogan cok hoşmuş😊
Yok hayir doktora gitmedim..yani sonucta mesele benm rahatlamamla ilgili dedim..cok degil ama biraz parmak egzerszi yaptim..kegel egzerszleri..nefes egzerszleri..ama acikcasi oyle duzenli yapmadm..cok uzun sure de yapmadm..o iliski esnasnda nefesleri duzenlmeye calstm..baslarda cok rahat olmadi ama gercekten yapa yapa korkum azaldi..o egzerszleri duzenli yaparsaniz,ordan cocuk ciktigi gibi fikirleri akliniza getirirseniz ve islanma problemi falan yasamzsanz bnce cok kisa surede halledeblrsnz..parmk egzerszlerini esinizle de deneyeblrsnz..islanma problemi varsa da bitkisel icerikli kayganlastricilar deneyeblrsnz..sonra zamnla birakablrsnz

O zaman psikolojik bir drum bu durum.. halbuki kırkacak hiçbirşey yok kendini rahat bıraksan kasmazsan hemen hellolacak bir durum
Aynen tamamen psikolojik mesela kulak cubugunu 1 kez sokmuslugum var. Oradan bebek ciktigini nerdeyse her gün görüyorum. Doktorum insan yapisini iyi biliyorum. Benimkisi galiba çocukluktan gelen o ayip duygusu. Baskalarinin yaninda yani doktor olsun yine acamiyorum.iste bu kez kacmayacagim.

Cinsellik yaşamadığınız için size önemsiz geliyor.Yaşadıktan sonra cinselliğe eşinizden daha düşkün olacaksınız belki de,kim bilir?
Hem eşiniz hem kendiniz için elinizden geleni yapın .Kaçmayın,ertelemeyin.Bol şans.
Cok teşekkür ediyorum. Aynen bunu onun icin yapmaliyim. Insallah dediginiz gibi olur.

Alkol bir işe yaramaz. 3 yıl vajinismus hastasıydım. Derdi çeken bilir. Doktorla aşmanızı tavsiye ediyorum.

Alkol bir işe yaramaz. 3 yıl vajinismus hastasıydım. Derdi çeken bilir. Doktorla aşmanızı tavsiye ediyorum.
Evet derdi gercekten ceken bilir. Ama o kadar doktor doktor gezdik ki esimle ikimizde doktoruz artik o da yoruldu. En son panik atak geçirmiştim. Her dr türkiye ve ingiltere yi baz alarak konuşuyorum farkli seyler soylediler. Aralarindan bazilari arkadaşlarımızdi ve islerinde uzman arkadaşlar. Panik atak 1 kez o an yasadim ama esim oyle cok korktu ki 3 aydir zaten pek görüşemiyoruz hic denemedik. Zaten cokta denememistik. Hani denersin birkac ay sonra doktorla yol alirsin ama ben denemekten de korkuyorum. Terapiler, hipnoz tedavileri gevşeyemiyorum. Bakalim bu kez biraz fazlaca uzun düşündüm aklima yatırdım icime de sindirdim en azindan denememize izin verecegim. Umarim olur ya usandim bezdim yani. Evlenen ya da evlenmeyen arkadas es dost akraba hepsi yapti diyorum. En fazla ne olabilir.

Evet derdi gercekten ceken bilir. Ama o kadar doktor doktor gezdik ki esimle ikimizde doktoruz artik o da yoruldu. En son panik atak geçirmiştim. Her dr türkiye ve ingiltere yi baz alarak konuşuyorum farkli seyler soylediler. Aralarindan bazilari arkadaşlarımızdi ve islerinde uzman arkadaşlar. Panik atak 1 kez o an yasadim ama esim oyle cok korktu ki 3 aydir zaten pek görüşemiyoruz hic denemedik. Zaten cokta denememistik. Hani denersin birkac ay sonra doktorla yol alirsin ama ben denemekten de korkuyorum. Terapiler, hipnoz tedavileri gevşeyemiyorum. Bakalim bu kez biraz fazlaca uzun düşündüm aklima yatırdım icime de sindirdim en azindan denememize izin verecegim. Umarim olur ya usandim bezdim yani. Evlenen ya da evlenmeyen arkadas es dost akraba hepsi yapti diyorum. En fazla ne olabilir.
Acaba seks size göre değilde evlendiginiz için yapmak zorunda mı hissediyorsunuz ? Tamam vajinusmus olur anlarim da anlattığınız denemekten bile korkmak bence kendinizi yadirgamadan aseksuel olup olmadığınızı bir sorgulayin.
Gerçekten istiyor musunuz? Yoksa esiniz için ve olmasi gerektiğini dusundugunuz icin mi istiyorsnuz

Böyle dövünerek anlatmaya devam edersiniz nasıl olsun. O kadar çok kafanızda büyütmüşsunuz ki gerçekten seksten mi bahsediyorsunuz diye 2 kez okudum.
Ne deseniz haklisiniz. Oyle cok abarttim ki kafamda da hayatimda da. 18 yil hic yapmayanlar var rekor bilinen 23 yil. Bunlarin makalelerini okudukça korkmamak elimde degil

Acaba seks size göre değilde evlendiginiz için yapmak zorunda mı hissediyorsunuz ? Tamam vajinusmus olur anlarim da anlattığınız denemekten bile korkmak bence kendinizi yadirgamadan aseksuel olup olmadığınızı bir sorgulayin.
Gerçekten istiyor musunuz? Yoksa esiniz için ve olmasi gerektiğini dusundugunuz icin mi istiyorsnuz
Aseksüel degilim doktorlara göre de öyle. Opusmeden sonra oraya kayarken isi bitiriyorum. Yani deneme olayi yok. Bu yüzden oyle cok stres altindayim ki tüm kemiklerim birbirine giriyor kendimi sıkmaktan. Aklimdan oyle sacma dusunceler geciyor ki. bu kadar komik dusuncelerimden dolayi kendimden utaniyorum kendime inanamıyorum . Gercekten yapanlar icin cok kolay görünebilir ama benim için cidden cok zor. Bakalim bu kez biraz sakinlestirdim kendimi. Umarim artik olur

Ben dokunmada bile zorluk çekiyordum ileriydi baya kendim yapamazdım yani.
Hipnoterapi bile bir günde yendim.
Duydunuz mu bilmiyorum ama faydalı olur belki.

Ben dokunmada bile zorluk çekiyordum ileriydi baya kendim yapamazdım yani.
Hipnoterapi bile bir günde yendim.
Duydunuz mu bilmiyorum ama faydalı olur belki.
Evet biliyorum. Siz hangi dr a gittiniz ? Eger olmazsa bir de o doktora gideyim.

Kızlar Merhabalar. Uzun zamandan sonra hastaneden yarin icin eşimle izin aldık ve bazilariniz biliyor vajinusmus hastasiyim ancak beyin olarak kendimi rahatlattigimi düşünüyordum. Eşime de dedim bir gun olsun izin alırsak artik olsun bu is artik 1 sene oldu. Şimdi bu sürpriz izne sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Ne yapacağım yine içimi büyük bir korku kapladı. Nasil davranacagimi sasirdim. Esim aşırı derecede saygılıdır tüm kararlarima saygi duyar ama ben artik hayir demek istemiyorum. Ya da cocuk gibi davranmaktan da yoruldum. Bir de 1 senede 3 ya da 4 kez denedik onda da degmeden olmuyor diyip kestirip attim. Bir fikir verin ya ben yine nasil hayir demeden yaparim. Yani asiri derece sarhos mu olsam napsam bilemedim alkol alan da biri degilim. Icim cok fena aciyor artik ya
Canım seni anlıyorum denemen gerek eger bir an önce olsun bitsin dıyorsan uyku ılacu alıp deneyebilirsin ama zevk almayabilirsin belki olur

X