• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım ben şimdii :(

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
363
arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum
1 haftadır başıma öyle bir olay geldiki ben mi abartıyorum anlamadım
annem memlekete gıtmıstı geleli 2 hafta oluyor,annem gelmeden 1 hafta önce kuzenimle çaybahçesinde oturulerken benı konusmuşlar..annem yasadıgım sıkıntılardan bahsetmiş...
kuzenimde 34 yaşında 2 oğlu var eşinden 5 yıl önce boşanmış bir insan ...
o ara ben de annemı aramıstım tesaduf üzerinee neyse konustuk vs annem" yanımd x var slmı var "dedi.
bende uzun zamandır görmemıstım .."Aleyküm selam anne sende selam söyle" dedim.neyse bi baktım kuzen telefonu almış benimle konusuyorr...
bıraz mhabeetten sonraa bana şöyle bir cümle kurdu
"kuzennn ,biraz önce teyzeme dedim evli olmasaydın seni alırdım ..ama hala olmayacak diye bir şey yok kader kısmet belki bır gun olur "dedi.
ama gülerek söyledi hani şaka yaparlar ya..bende aldırış etmedim güldüm geçtim ..ihtimal dahi vermedim ..numaramı istedi benden bende vermek istemedim açıkçası ve belli de ettım .."teyzemden kaydederim numaranı" dedi ve kapattı telefonu...
neyse olay böyle başladı ..annem memleketten geldi ve tam bır hafta sonraa kuzen aradı..
"numarayı bılemıdım ıcın acma geregı duymadım ama msj geldı ..tekrar aradı açtım ..baya rahat tavırlar sergılıyor falan sankı kırk yıldır görusuyormusuz gıbı...
neyse aynı gun ıcınde 2-3 saat aralıklarla tekrar aramaya başladı..
rahatsız oldum...tamam içinde art niyet yok belki ama eşim duysa parçalar benii..
bana sürekli derdini anlatıyor ..benimde ona derdımı soylememi istiyor..sürekli kendını övüyorr..ben eskı karıma sunları yaptım ..şöle oldu böle oldu...yanı herseyını acık acık anlattı..
ilk gün böyle sohbetler ettı..2. gün bana yöneldi beni deşiyorr falan ben tabıkıde söylemem hıcbırsey ama sureklı bahaneler buluyorum ..
"çocuğu uyutucam ,yemek yapıcam ,eşim geldi vs" gibi
kırmak ıstemıyorum ...anlayışlıda ben öyle diyınce asla aramıyorr..senı zora sokmak ıstemıyorum ..saçının bir teline zarar gelsın ben ölürüm diyorr...
ben şüphelenmeye başladım kardesimin facesıne benım adıma aşk şarkıları yolluyor.."hislerimi söyleyemedıgım ve yenı tanıstıgım insana gelsin o kendını biliyor "gibi notlar yazıyorr...
offff vallahı gelir gelir beni bulur yaaa ..en son dun aradıı..
artık tak ettı "derdin ne senin yaa dedimm bı ınsan kuzenını bu kadar aramaz ...vs gıbı ağzını aradım"
ama dediği tek şey"bende kalsın hersey rahatsız ettım özür dilerim bır daha asla aramam...sen benim için hayalsın biliyorum ..ama sırf senı gormek ıcın gelıcem oraya ıkı gece kalıcam teyzemlerde..sana bır kere doya doya sarıllayım,saçlarını öpüp koklayayım bu bana yeter ..bir daha da sana zarar gelecek hıcbırsey yapmam ..senı uzaktan izlerim resminle avunurum.gelince sana bır buket kırmızı gül getiricem..teyzemler yanlış anlmasın dıyee sana vermıcem ama bılkı o guller senın ...senden son kez bır sey ıstıyorum bana resmini veririmisin ben oraya geldıgım zaman "diyorr..
Allah'ım eşim duysa ,aailem duysa ben biterım hıc bır sucum gunahım yokken yanarım...napıcam ben nasıl kurtulacm bu adamdan..hattımı degıstırmek ıstıyorum ama eşime nasıl bır bahane bulacagım...anneme anlatamıyorum ..biraz evhamlıdır bır çuval inciri berbat eder...
kuzenıme dedım benı arama ..eşime ne derım ..kuzenım desem bılee dinlemez dedim...
tmm bır daha asla aramıcamm senıı ..hayalın yteer bana ...falan diye saçmalıyorr..neyse bugun aramadı hıcc ohhh derken sabah 10 gibi aradıı..."gunde bır kere sesını duymak ıstıyorum buna müsade edermisin "dedi.bende "hayır senın yuzunden hat degıstıyorum..arama benı yaa "dedim ....
şu saat oldu çok şükür aramadı umarım yarında aramaz...

size danısmak ıstedıgım..napıcam ben şimdi hattı kırsam eşime ne dıcem..aynısını cıkarttırır tekrar..ama bir gün yakalanıcam dıye korkuyorum yaa ... :(
yemın ederım 1 haftadır ben bende degılım.. eşimden gizli gizli birşey yapmak benı kahredıyorr...
anlayıslı bır tip olsa hemen anlatıcam ama nerdeeee
hemen yetıstırır babama...babamda alamadan dınlemeden basar köteği bana..
çok daralıyorum kılzar yaa derdim yetmezmiş gibi birde bu illet çıktı başımaa..
siz olsnaız ne yaprdınız ...kafam çalışmıyor yaa ne düşüneceğimi şaşırdımm....

annen neden sana sormadan numaranı vermıs kı:50:

annen neden sana sormadan numaranı vermıs kı:50:

ya annemin bir suç yok ..nerden bilsin yiğeninin böyle olduğunu ...annem hatta demişş "x onun eşi çok kıskanç arama sakın "diyee
x "yok teyzee aramam arada bır halını hatrını sorarım kuzenımın.."demiş..

şuan annme eanlatsam düşer bayılırr çünkü asla beklemez yiğeninden böyle bir dururm..
aslında bu kuzen dedııgm adam gercekten cok beyfendı bır ınsan ..hani öle sahtekar falan degıl...tamam ınsan halı hoşlanmıstır vs ama ..ben evlıyım gerı durması gerekmezmıı..sevıyorsanda ıcınden sev bana ve aileme zarar verme ..demi ama

Son düzenleme:
gercekten cok gereksiz olmus,ya aslinda kuzen dedigin arar ama sizde sanirim

evlilikler filan oldugu icin istemiyorsunuz hemde arama bicimide ve dediklerinden dolayi haklisiniz..

ama madem ilk basta actiniz teli sonraki aramalarda hic acmasaydiniz yani bu kadar uzun muhabbetlere girmeyecektiniz..

ayrica anlamadigim olay annenizin elinden teli aliyor ve size teyzemede dedim böyle böyle ama hala gec degil diyor

bunu annenizin yaninda diyor bunun sakalik durumu mu var..yani annenizin yaninda bu sekilde nasil konusur..

ama sizde en basta teli vermek istememissiniz fakat gelen aramalara cevap vermissiniz..

keske hic acmasaydiniz telefonu arar arar bakar acmiyorsunuz aramazdi daha,hem anladigim kadariyla o kadar yakin bir kuzen iliskinizde yok yeni

tanistigim dedigine göre...bence ararsa acmayin cok sacma birsey ne diyeceksede duymamis olursunuz

Son düzenleme:
numarasını engelleyin yada hemen hattınızı değiştirin.. kendini ne sanıyormuş bu terbiyesiz evli kadından bişiler bekliyor ahlaksız bida aradıgında eger aramaya hala devam edersen esime söyleyecegım senı aıleme diyip tehdit edin

şuanki operatörün pahalı olduğunu daha uygun bir operatör bulduğunu bir ara alırsa sevineceğini söyle belki işe yarar ...senin suçun yok aslında ama korkularında haklısın

gercekten cok gereksiz olmus,ya aslinda kuzen dedigin arar ama sizde sanirim

evlilikler filan oldugu icin istemiyorsunuz hemde arama bicimide ve dediklerinden dolayi haklisiniz..

ama madem ilk basta actiniz teli sonraki aramalarda hic acmasaydiniz yani bu kadar uzun muhabbetlere girmeyecektiniz..

ayrica anlamadigim olay annenizin elinden teli aliyor ve size teyzemede dedim böyle böyle ama hala gec degil diyor [/COLOR]

bunu annenizin yaninda diyor bunun sakalik durumu mu var..yani annenizin yaninda bu sekilde nasil konusur..

ama sizde en basta teli vermek istememissiniz fakat gelen aramalara cevap vermissiniz..

keske hic acmasaydiniz telefonu arar arar bakar acmiyorsunuz aramazdi daha,hem anladigim kadariyla o kadar yakin bir kuzen iliskinizde yok yeni

tanistigim dedigine göre...bence ararsa acmayin cok sacma birsey ne diyeceksede duymamis olursunuz
[/QUOT

canım o an annemde ihtimal vermemiştir yoksa tepki gösterırdı kesınlıklee..dedimyaa annem asla ummaz yiğeninden böyle bişee..annemde benim analadıgım gibi şaka sanmıstır

Son düzenleme:
ne kadar seviyesizce bi akrabalık ilişkisi..(kuzeniniz için söylüyorum)
ve kuzensiniz ama birbirinizin telini dahi bilmiyorsunuz.
hadi onuda geçtim;olmayabilirde,akrabalık ilişkilerinizi bilemem ama annenizin böyle birşeye zemin hazırlamış olduğunu düşünüyorum.
anneniz o günkü sohbetlerinde eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olacak ki kendinde böylesi bi cesareti bulmuş.
göz göre göre kızının yuvasını yıkacak bi hiç yüzünden.
o da ne biçim bir adammış ne ahlaksız bir karakteri varmış,evli barklı kadına ilanı aşk ediyor ulu orta...bu ne arsızlık...
ben bu işin sonunu pek iyi görmüyorum sizin adınıza.
bir an önce numaranızı değiştirin yoksa yuvanız yıkılabilir...

tek başınıza halledebılecegınız bır iş degıl..
yakınlarınızdan guvendıgınız bırıne soylemelıısnız...
sonra suclu sız olursunuz..
duyulmaması ımkansız gıbı gelıyor bana..
boyle bır kuzen varken duyulmaması ımkansız mı..

bence annenize anlatın olayı.. gizlediğinizde sizde suçlanırsınız gibime geliyor
hani dertlerya mızrak çuvala sığmaz eninde onunda çıkar bu mevzu..
adam kimseye söylemiyorsunuz diye de rahat olabilir.
anneiz gereken konuşmayı yapsın bence

Sapığa bak, evli kadına musallat olmuş birde kuzenin :20:

Kuzen, kardeştir diyenlerde görsünler işte bunu, her kuzen kardeş olmuyor :19:

O numarayı engelle hemen, telefonundan.. Annen kimseye söylemezse ona da anlat, vermesin numaranı, kuzenin annene bir şey derse en azından annen konuyu bilmiş olur seni korur..

Terbiyesiz adam :19:

numarasını engelleyin yada hemen hattınızı değiştirin.. kendini ne sanıyormuş bu terbiyesiz evli kadından bişiler bekliyor ahlaksız bida aradıgında eger aramaya hala devam edersen esime söyleyecegım senı aıleme diyip tehdit edin

eğer bir daha ararsa bu dediklerinizi yapıcam :(.

dediğim gibi öyle bir insan değil..annemle sohbetlerımızde hep bahsederdı kuzenden ..adam gıbı adam...
ama hislerine mi yenıldı bılmıyorum ..yada boşluktada benımlemı ugrasıyorr..valahı cıldıracam yaa...eşim bı duysaaa yemın ederım bıterımm..
ayrıca rahatsız oldum vicdanım rahat degıl eşimden gızlı bırseyler yapmak bana koyuyor..eve gelınce yuzune bakamıyorum sankı ...

Annen sebep olmuş,annen temizlesin.
Bence annene anlat,arayıp kızsın ona.

Kuzenin epey beklentiye girmiş.
Annen,eşinle sorun yaşadığını söyleyince...
Senin de çocuklu ve boşanmış olacağını ve evlenebileceğinizi düşünmüştür.

Zira şimdiki eşin de baba tarafından kuzenin yanlış hatırlamıyorsam.

ne kadar seviyesizce bi akrabalık ilişkisi..(kuzeniniz için söylüyorum)
ve kuzensiniz ama birbirinizin telini dahi bilmiyorsunuz.
hadi onuda geçtim;olmayabilirde,akrabalık ilişkilerinizi bilemem ama annenizin böyle birşeye zemin hazırlamış olduğunu düşünüyorum.
anneniz o günkü sohbetlerinde eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olacak ki kendinde böylesi bi cesareti bulmuş.
göz göre göre kızının yuvasını yıkacak bi hiç yüzünden.
o da ne biçim bir adammış ne ahlaksız bir karakteri varmış,evli barklı kadına ilanı aşk ediyor ulu orta...bu ne arsızlık...
ben bu işin sonunu pek iyi görmüyorum sizin adınıza.
bir an önce numaranızı değiştirin yoksa yuvanız yıkılabilir...

benım annem safçadır bırazz :(
kendı derdınıde anlatmıstır emınım..o arada benım cektıgım sıkıntılardanda bahsetmıstırr..
herkesı kendı gıbı ıyı nıyetlı sanıyorr napsın annem...
aklının ucuna dahı gelmeıstır emın olun..benım yuvamı ayıracak olsaa eşimin bana yaptıklarından sonraaa
coktan ayırırdıı..

eğer bir daha ararsa bu dediklerinizi yapıcam :(.

dediğim gibi öyle bir insan değil..annemle sohbetlerımızde hep bahsederdı kuzenden ..adam gıbı adam...
ama hislerine mi yenıldı bılmıyorum ..yada boşluktada benımlemı ugrasıyorr..valahı cıldıracam yaa...eşim bı duysaaa yemın ederım bıterımm..
ayrıca rahatsız oldum vicdanım rahat degıl eşimden gızlı bırseyler yapmak bana koyuyor..eve gelınce yuzune bakamıyorum sankı ...

hiçç buna takılıp kendini yiyip bitirme eşin bi sürü halt yerken bu kadar üzülmüyordu

kuzen meselesine gelince de sert bi dille uyar eğer ki devam ederse annene söyle o konuşsun

Canım senin sıkıntılarını biliyorum. okumuştum eşine dikkat et bence duymasın olayı zaten bahane arıyor gibi geliyor bana seni eleştirmek için ekmeğine yağ sürme. hem O benim kuzenim gibi bir savunma yapamazsın çünkü bildiğim kadarıyla eşinde baba tarafından kuzenin amcanın oğlu.

Annen boşanmak gibi bir düşüncesi var ama çocuklara kıyamıyor gibi laflar ettiyse o belki kendince açık kapı olarak görmüştür bunu. bence kuzenine böyle bir düşüncen olmadığını eşinle mutlu olduğunu falan söyle. Eşim bana bunu yaptı şunu yaptı şuraya gittik çok mutlu oldum falan de yerse. olmadı ben evliyim ve vicdanım rahat değil sana karşı hissim yok ama benim sesimi her gün duymana izin vermek bile açık kapı bırakmaktır ki benim vicdanım buna el vermez. Eşimi bırak iki küçük çocuğuma yapamam bunu de.

Annen sebep olmuş,annen temizlesin.
Bence annene anlat,arayıp kızsın ona.

Kuzenin epey beklentiye girmiş.
Annen,eşinle sorun yaşadığını söyleyince...
Senin de çocuklu ve boşanmış olacağını ve evlenebileceğinizi düşünmüştür.

Zira şimdiki eşin de baba tarafından kuzenin yanlış hatırlamıyorsam.

evet amcamın oğlu..
dediğim gibi annemın bu işin içinde oldugunu kattıyen düşünmüyorum
annem yapamaz öle bırseyı aslaaa
suan anlatsam yıkılır mahfolurr gercektenn..
eli eline dolasır ne yapacagını sasırır yuvam bozulacak huzurum kacacak dıyee delı olurr...
hemen babama anlatır olayı
babamda asırı sinirli bir karakter emeklı polis olmasından kaynaklaıyo sanırım bılmyıorum stres küpüü resmen
vallahı cok olaylar cıkarr ..zaten babam anne tarafını pek sevmezz..
mazallah duyarsaa yıkar ortalıgı

Back