Psikiyatriste gidin diyen biri henüz olmadı net olarak. Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Gerçekten laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Şikayetlerimi internet üzerinden birçok doktorla görüştüm. Belirtilere göre acaba şöyle mi acaba böyle mi diye yorum yapıldı net teşhis yok. Sadece bir kardiyolog mide fıtığından dolayı kalbe bası olup cok az konumunu degistirebileceğini söyledi. Gittiğim genel cerrah ise endoskopi yapılmasını önerdi fakat ben gidene kadar zaman aşımı oldu. Psikolog arkadaşım ise testlerini iyice tamamla dedi zaten onunla da iletişim halindeyiz. Gerçekten artık tekrar tekrar aynı şeyleri yazan olursa cevap yazmayacağım. Kaçıncıya yazıyorum. Ya eski mesajlara bakmıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Orda yazdığım laflarım da hepinize değil zaten yanlış anlaşılma olmasın ama bazılarınız cidden böylesiniz, sadece bu konu da ya da benim açtığım konularda değil. Hiç unutmam 15 yaşında bir kız bi konu açmıştı uzun zaman önce. Kadınlar birbiriyle sözlü kavga etmişlerdi kıza yorum yapıcaklar diye. Saygı önemli bir konu. Bu yüzden daha fazla polemiğe giremeyecegim kimseyle mübarek günde. İnsanın içini dökmesine bile müsade etmiyor bazılarınız ama o da sorun değil kişi kendisinde ne eksikse karşısındakine onu söylermiş ya içim rahat