Ne yapabilirim bu durumda?

Asmirmirsa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
2
0
25
Merhaba, benim aynı iş yerinde hoşlandığım bir çoçuk vardı onunda duyguları olduğundan emindim beni sosyal medyadan ekledi konuştuk ettik sevgili olduk. İlgisi herşeyi tamdı. Sürekli buluşmak istiyordu ama bazen aksilikler oluyordu 2 ayda 4 kere falan buluşabildik ama aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli görebiliyoruz konuşuyoruz. Mesaj da da aynı şekilde. 3 4 gündür aramızda bir soğukluk vardı hatta biz kadınlar hissederiz ya başka biri olduğunu falan. Neyse kavgalıyız diye motora atlayıp benim yanıma gelmiş bir akşam evlerimizin arası 1 saat falan arıyorum gezmeye çıktım falan diyor bana işte telefonu kapat diyor mesaj atıyorum cevap vermiyor bende sinirlendim gittim yattım meğerse benim yanıma geliyormuş ama haberim yok. Sonra bir uyandım falan bir sürü arama mesaj mesajlarda ayrılık mesajı yanına gitmedim diye ayrılmış benden kendi kendine neyse konuştuk ettik yeni sayfa açmaya karar verdik ama o uyuduğum akşam da eski sevgilisinin engelini kaldırıp onu takip etmeye başlamış. Soğuk davranıyor falan konuşuyoruz bir akşam 8.30 da yazdım sabaha kadar dönmedi baktım yazacağı yok ben yazdım sabah ve veda ettim kızı da eklediğini görünce. İşte ben o akşam bitirmiştim falan dedi pişman olacağıma eminim falan ama dedi. 3 gün oldu ilişkimiz biteli öylece kaldık eski sevgilisiyle 3 senedir ayrıl barış yapıyorlarmış soğudum sevgim bitti falan demişti. Birde bir kere benden telefonumu istedi kurcalamak için bende vermedim ama birşey sakladığım dan değil. Sadece sınırlarımın aşılmasından hoşlanmam ve telefonla bana güven duyacaksa hiç duymasın derim. Bu olaya da taktı.

Yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten. Çok mu meraklısınız dönüp tekrar hata yapmaya ben anlayamıyorum maalesef. Adam arkanızı döndüğünüz an koşa koşa eski sevgilisini takibe almış, daha ne yapması gerekiyor sıkıntılı olduğunu anlamanız için?

Sizin ilişkiniz yokmuş zaten ayrıl barış ilişkide olan bir yarabandıymışsınız.

Bir daha asla dönmeyin.

Aynı konuyu tekrar açmak yasak. İki tane aktif üyelik de yasak. Dün başka bir üyelikle açtınız bu konuyu banlanacaksınız

Reklam arası olmuşsunuz

But we were in a break Rachel!

Bi soluklanaymış, çavuş mu dürtmüş de günü geçmeden exi eklemiş.
İşsiz.

Sürekli aynı konuyu aciyorsunuz farklı yanıtlar gelmeyecek arkadaşlar size ne ara bosandiniz ne ara sevgili oldunuz aynı iş yerinde çalışıp nasıl 2-3 ayda görüştünüz diye sordular ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…