- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- 373
- Konu Sahibi ebrulimmmmm
-
bu arada kızına laf ettim ya şimdi gelip bana baya bi kızcak sen nasıl öyle dersin ben evladımı öyle seviyorum şöyleseviyorum diye
o zaman davranışcı kurama dayanarak yazıyorum seviyorsan göster. hadı seviyorsan göster! birşey yap!
yapsana seviyorsan o çocuğun iyiliği için
bıraksana bencilliği o adamla ayrı yatınca ölmezsin! ama boşanmazsan ölebilirsin senin kızın daha bebek kim bakacak ona?
ben mı sıze kızcam ben hergece kendıme kızıyorum.basımı yastıga koydugumda neler hısssetıgımı bılebılırmısınız.cocuk benden cok annemde kalıyo artık.o benım canım herseyım tutacak dalım kendımı toparlamadan ona nasıl faydalı olabılırım kı gızlı ıs basvuruları yapıyorum arastırıyorum.elbet kapıyı vurup bende cıkıp gıdecem
bi şey dikkatimi çekti profilindeki sen misin.ya bilen tanıyan biri olup da bunları eşine anlatırsa adam manyak malum.hiç korkmuyor musun.neden fotonu koydun ki.
geçen konunun birinde kutsal annelik üzerine nutuk atanlar vardı aklıma o geldi, pislik bi adama duyulan aşk ve evlada duyulmayan şevkat....ne acı, yok neymiş borç kardeşine kalırmış bla bla bla, e hani iyi paralar kazanmıştın arabanı falan almıştın umreye gitmiştin sat arabanı 17 bin lirayı sen öde gerekirse yaa koca bu kadar mı tatlı, bu kadar mı kıymetli, söylenecek çok şey varda ne diyelim yaşın ne başın ne yaşadıklarına bak, 17 yaşında aşık olmuşta evlenmiş te Allahım, hiç düşünüyomusun bunlar neden ikidir benim başıma geliyo diye
ne guzel uzaktan konusmak yargılamak degıl mı ne guzel !!!
arabamı elımden aldı sattı.sence neden bunlar ıkıdır benım basıma gelıyo.1 aylık arastırma ve 1 flort etmede bıle saklanan bı yuz var ortada.gercekten merak ettım nıye benım basıma gelıyo.guzel bır bayanım,bakımlıyım kocayı arasam her dk sanıye bulurum hemde hıc evlenmemıs olarak.yazık o kadar yorum okudum haklılık payları vardı.ama hıc bırı su yorumunuz kadar canımı acıtmadı
Suç elbetteki sende değil senin hataların olmuş olsa bile kader de biraz irademiz dışındadır.Ama bu saatten sonra boşanmak ve çocuğunu, kendini kurtarmak senin elinde.Lütfen milleti düşünme.Sen yaparsın yine boşanırsın yine ayaklarının üzerinde durursun
peki bir gün kocasının elinde kalırsa,bir dayakta canından olursa,keşke boşan deseydim derseniz nolacak.açıkcası ben herkez gibi öneride bulunmuyorum çünkü kimsenin hele hele tanımadğım birini yönlendirmek istemiyorum bunun vebalini ödeyemem herkez kendinden sorumlu ben olsam ne yapacağımı yazdım ama bu kişi ben değil o yüzden kendine bırakmayı tercih ediyorum buda benim düşüncem
İnsanların kaderini değiştirmeyin demek nasıl bişey ki? Belki biz o kız çocugunun hayatını kurtaracağız kim bilir.Günah mı bu şimdi hayatını mı değiştiriyoruz.Günahsa günah.Allah göstermesin bu kız bu ayyaş üvey babanın tecavüzüne uğrayabilir.Bunun hiçbir garantisi yok.Bu travmayı yaşatamazsınız o çocuga.Kader kaza deyip bırakacak mısınız?
Hayat Hic mi gülmüyceksin yüzüme!!!
bu hayatı secerken ne zorlandım nede baskıya ugradım..tamamıylee keyfe deger asık olup evlendım 17 yasımda kendımden 14 yas buyuk bırıyle aılmın ıtırazlarına ragmen !
ılk gecenın sabahı dayakla actım gozumu __annemler kahvaltıya beklıyo gec kaldık dıye..dayakların ardı arkası kesılmedı.durumumuz cok ıyıyıyken 1 lokma ekme muhtac olduk.benı anası babası ıcın yerlerde suruklerken bu zor surecte herkes arkasını dondu ama benım esım hala onlara baglılıgından vazgecmedı.bu arada bır kız cocugum oldum.esım evı terk ettı bakamıycam sıze dıye bı yıgın borcla bırakıp ırak 'a kactı.kalan uc bes parca esyada hacızle gıttı zaten.o ne yaparsa yapsın ona olan askım bıtmıyodu HERGEC AGLAYARAK AL BUNU ICIMDEN RABBIM DIYE DUALAR EDIYODUM.sonunda olan oldu sılındı gıttı ıcımden tekrar cıktı ortaya zar zor bosamaya ıkna ettım ne nafaka ne tazmınat ıstemedım.sımdı aradan 5 sene gectı kızım benımle o ıse hala evlenmedı.aılesıyle arası cok kotu.
MAZLUMUN AHI KALMAZ YERDE CIKTI BI SEKILDE HEP KULAGIMA GELIYO DUYUYORUM.(DETAYA GIRIPTE BUNALTMAYIM SIZLERI)
annem cocuguma baktı ben ıse gırdım yasadıklarımın hıncını calısarak alıyodum.cok guzel paralar kazandım arabamı altıma aldım umreme gıttım dımdık ayakta durmaya basladım herkes ımrenıyodu bana dıledıgımı yıyodum,gezıoyodum mukemmel arkadas cevrem vardı takiii umre arkadasımın umrede bana bı cocugu tavsıye etmesıyle basladı hersey.turkıyeye donduk bızım arkadas bırakmadı yakamı ılla tanısın kımseyı begenmıyo senı begenır dıye.bızde arkadaslarla gırgır yaptık velhasıl bulusmaya gıttım.cok yakısıklı degıldı ama karızmaydı.ben ona gore daha alımlıydım.neyse evlendım bu adamla onunda 2. evlılıydı fakat cocugu yoktu.yuvamızı kurduk.evlılıgımın 2.gunu benı evde bırakıp pavyon pavyon gezdı ıckı su gıbı akıyodu zaten ısın garıbı evlenmeden once ALLAH KITAB AGZINDAN DUSMEYEN ADAM SIMDI YEMEDIGI NANE KALMADI.DAYAK DAYAK DAYAK.COCUGUM BIZIMLE KALIYO ONA AILEME KUFURLER.ESYALARI2.EL PAZARA SATMALAR.ONCE CALISMAMA IZIN VERIRKEN EVLENDIKTEN SONRA 4 DUVAR ARASINA KITLENDIM KISKANCLIKTAN.Donsem donemıyosun 2.evlılık.anası ıcın dayak bacısı ıcın dayak.bıldıgınız dayaklardan degıl bu ama olduresıye yuzume karnıma tekmeler.2 defa kalp krızı gecırdım.sevıyorumda bu pıslıgı.ne anama ne kardeslerıme kımseye bısey anlatamaz oldum anlatsam kale gıbı arkamdalar bılıyorum.ama ben onsuz olmaya dayanamıyorum.ben evı defalarca terk ettım kaynanam gorumcem saltanat kurdu.sımdı onlara fırsat vermemek ıcın sn defol gıt bu evden dıyorum.bana yuzsuzsun kovuyorum gıtmıyosun dıye.aslında cıkıp gıdınce bekar arkadaslarını topluo eve ıckı sofrası kuruyo.meydanı bunlara bırakmak ıstemıyorum.bende normal degılım normal olsam ılk dayakta bırakırdım bu adamı.
kzım annemde suan zaten ona gonderdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?