• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

arkadaşlarıyla evde içki alemleri yapan adam Allah korusun yarın öbür gün sarhoş kafayla kızına zarar verirse ne yapıcaksın? o zaman da aşktan bahsedebilecek misin?

Sizin için sadece Allah'tan mantıklı bir şekilde düşünüp hareket etmenize yardımcı olmasını diliyorum. Sizin şuan hakettiğiniz kendinize layık gördüğünüz hayat bu ama o çocuga yazık günah, ailenizin yanında yaşaması için bırakabiliyorsanız bırakın bence, çünki ona bu hayatı yaşattırmaya hakkınız yok. büyüyünce psikolojik olarak hayatını etkileyecek şeyler yaşıyor.

Hadi kendinizi dusunmuyorsunuz anladim da kizinizi da mi dusunmuyorsunuz. Kizinizi nasil bir adamin yaninda buyutuyorsunuz farkinda misiniz?

inan ne yazacağımı bilemedim.. sana mı kızsam eşinemi bilemedim.. böyle bi adamla nasıl hala birlikte yaşarsın.. yaşamayı geçtim seviyorum onsuz yapamam diyorsun.. umreye gittim diyosun allah kitap bilen kızsın böyle bir adamın yanında nasıl kız evlat yetiştirirsin sen.. yarın bigün sarhoş kafayla kızına bişey yapsa nasıl hesap vereceksin.. rabbim sana akıl fikir versin.. eşinede hidayet versin ne diyeyim başka..

dertsiz sıkıntısız başına dert sıkıntı almışsın evlenerek madem 2. evliliği yapıcaksın kimseyede muhtaç değilsin çok iyi araştırıp biraz görüşseydiniz birbirinizi tanısaydınız :26: şimdi ne diyelimki boşan kurtul veya sabah akşam dayak ye :ssz:

Hadi ekonomik olarak kendine yetemedğini düşünüp eşine katlanıyorsun desem yok değil arabanı bile sen almışsın...Sanırım büyük sevgi eksikliğin var bu yüzden sırf sevgine tutunuyorsun...Ama seni sevmeyen birine yapıyorsun bunu.Yani sadece kendi sevgin var ortada...Adamın yapmadığı kalmamış siz bundan yinede tam şikayetçi değilsiniz.Nolur o çocuğa acıyında aienize verin bari onlar baksın.Yazık ya girmyin günahına.Sizin için artık normal gözüken şeyler o kızın bütün hayatına etki edecek.Yazık günah girmeyin şu çocukların günahına...Bunun hesabıda sorulacak sizden....

Valla gercekten.hem kizina hem sana uzuldum cnm
inan birak git sen.ayrildiginda aynilari devam etcek
Etmesin diye ugrasmak istiyorsun belki ama sana yazik
Sen iyi niyetlisin ve gercekten guclusun al kizini
temiz bi gelecek hazrla sanada onada ve seviorsun biliorum
ama tek.basina ayrildiginda dua edersin duanlA cabani
Gosterirsjb
ayril demek evwt zor esna husnada bu haller icin dualar
var bi de .bunu dene istersen esin icin
egr genede olmadi ayril ikinizede yazik abla

Ya lütfen!..
Aptalca verilen kararların, sonu belli olan tercihlerin biletini Allah'a, kadere kesmeyin rica ederim. En başında benim Tanrıma hakaret etmeyin. Allah'ım haşa adaletsiz mi ki böyle birşeyi reva görsün. Bir kere kader düşünceniz hastalıklı. Allah bizlere akıl ve irade vermiş bazı şeyler tamamen tercihdir. Bu da senin imtihanın gibi saçma sapan yorumlar yapmayın. Evet çok sert yazıyorum isterse banlasınlar önemli değil. Siz ne biçim annesiniz? Çocuğunuza hakaret ediliyor siz hala seviyorum, ölüyorum diyorsunuz. Sana müstehaktır da çocuğuna acıyorum. Umrede tanışıp evliliğin ikinci günü nasıl pavyona gider birisi. Kofti mi bu üyelik ya? Hadi dediğin gibi olsun öyle adi bir erkek 10 yıl sonra senin kız evladına tecavüz bile eder. Aklını başına topla. Çocuğu olan anneler 2. kez evlenirken 10 kere düşünün çocuğunuz kız evladıysa 1000 kere düşünün.

ben hepsini geçtim..SEVİYORM BU PİSLİĞİ ne demek? Bu düpedüz bozuk bir psikolojinin itirafı resmen..Seviyorum lafı senin psikolojinin sana bir oyunu..Resmen başedemediğin duruma kılıf bularak katlanmak bu..psikolojide tecavüzcsüne aşık olmak diye bir olay vardır.Onun gibi birşey.Sevgi bu değil.Geçmişte bende yaşadım.Gün gelicek kendine hayret ediceksin,bu kurduğun cümleye inanamayacaksın..Tecrübeyle sabittir.Tedavi gördükten sonra açtım gözlermi.Bir yerden başlamalısın ama seviyorum demeden..Tedavi görerek

He elinde sihirli değnek var kadının kocasına değdirip herşeyi düzeltecek :))

Bazılarımız gerçekten fena hayalci..

Bu adam konuşmayla sence ipe sapa gelir mi ? ..Teeyy allam..

hayal mi siz hiç yanlız kaldınızmıki burada hiç tanımadığınız birine boşan düzelmez diyobiliyosunuz bence siz hayalcisizin çünkü hayat burda klavye yazarlığı yapmakla ibaret değil negatif düşüncelerinizle onun psikolojisini nasıl bozduğunuzu hiç düşündüzmü tabiki hayır boşan deriz sonra onu doldurur birdahada ne yaptı ne etti hatırlamayız ben olsam boşanırım (büyük konuşmakta istemiyorum)fakat kimsenin kaderini değiştiricek cümleler kurmam sizede tavsiyem bu

Senin sevme anlayışında bir sorun var arkadaşım. Bu sorun yüzünden problemli tipleri çekiyor olabilirsin kendine. Çok iyi bir doktor sana yardımcı olabilir, atlatabilirsin ama o masum yavrucağa yaşattığın travma? Önce çocuğunu kurtar, sonra kendini.

hayal mi siz hiç yanlız kaldınızmıki burada hiç tanımadığınız birine boşan düzelmez diyobiliyosunuz bence siz hayalcisizin çünkü hayat burda klavye yazarlığı yapmakla ibaret değil negatif düşüncelerinizle onun psikolojisini nasıl bozduğunuzu hiç düşündüzmü tabiki hayır boşan deriz sonra onu doldurur birdahada ne yaptı ne etti hatırlamayız ben olsam boşanırım (büyük konuşmakta istemiyorum)fakat kimsenin kaderini değiştiricek cümleler kurmam sizede tavsiyem bu

Peki ne oneriyorsunuz? dayak atan kucucuk bir cocugun annesini döven bir adamla nasil konusulur?

peki sizce konusulmadimi?

ben diyorum ki konu sahibesi konustu ve ciddiye alinmadi ve tekrar konustugunda tartisma cikarip dövdü
buyuk ihtimalle oyle oldu

payvonlara giden evi birakip gittiginde "ben ne yaptim" diyecegine evini meyhaneye ceviren bir adam soz konusu
ve o adamin uvey cocugu soz konusu!!!

Peki ne oneriyorsunuz? dayak atan kucucuk bir cocugun annesini döven bir adamla nasil konusulur?

peki sizce konusulmadimi?

ben diyorum ki konu sahibesi konustu ve ciddiye alinmadi ve tekrar konustugunda tartisma cikarip dövdü
buyuk ihtimalle oyle oldu

payvonlara giden evi birakip gittiginde "ben ne yaptim" diyecegine evini meyhaneye ceviren bir adam soz konusu
ve o adamin uvey cocugu soz konusu!!!

açıkcası ben herkez gibi öneride bulunmuyorum çünkü kimsenin hele hele tanımadğım birini yönlendirmek istemiyorum bunun vebalini ödeyemem herkez kendinden sorumlu ben olsam ne yapacağımı yazdım ama bu kişi ben değil o yüzden kendine bırakmayı tercih ediyorum buda benim düşüncem

Evlenmeden önce nasıldı...

Benim sonum nasıl olacak acaba?..
of..

Biraz ayrıntı ver bacım ,evlenmeden önce nasıldı?Şüphelendiğin bir şey olmuşmuydu?

hımm psikolojisini bozan biziz yani şaka gibi..kadın dayak yiyor dayak,çocuğunun gözleri önünde yiyor hemde..koca zamparının teki pavyonlardan çıkmıyor borçlar takıyor insanlara ve ortada küçücük bir çocuk var..bu çocuğun geleceği de tehlikede.ha bu arada yalnız kalmayacak ailesi sahip çıkıyor gel diyor.

suçlu yine kk kadınalrı oldu pes ki ne pes..

tamam hep birlikte canım sabret kocanla konuş bir daha dövmemesini söyle olmadı küs birkaç gün bide şu duaları oku geçer diyelim..yuva yıkmayalım sakın.ne yuva ama.

keşke böyle kadınların kaderini değiştirmek elimizde olsaydı keşke..ama zaten boşanmayacak merak etme sorun yok yani,bizi dinleyende yok.

öğretmenlerin aklında hep ne vardır biliyor musunuz?

öğrencilerinin kaderini değiştirmek.aslında kendi haline bıraksanız bi şeye yaramayacak olacağını bildiğiniz çocuğun kalbine dokunup kaderini değiştirmek...

bu kadının kaderi değişse en azından içkici ayyaştan çocuğu önünde dayak yemez çocuğuna küfürler edilmez,3.bir kalp krizi geçirmez genç yaşta ölmez çocuğunu yetim öksüz bırakmaz

boşanınca pavyona düşmez alnının teriyle çalışır ve mutlu olurdu..

sizce bu kadının kaderi değişmemeli mi? sizde etrafınızdakilerin kaderlerini azcık değiştirebilme ihtimaliniz varsa kullanın bence

bir öğretmen tavsiyesi...

kocan normal değil .. ama sende değilsin güzelim . seni öldüresiyle döven adamı hala seviyorum onu diyorsun . bu sağlıklı bir düşünce yapısı değil . bir kere ağzın yanmış acele etmeseydin ikinci evliliğie . ben bekar olduğum ve hiç bir olumsuzluk yşamama rağmen çok şükür evlenmeye korkuyorum siz pat diye evleniyorsunuz hiç bu adam kim ne neci bunun karekteri nasıl diye araştırmadın mı . her insan kendini belli eder . ben inanmıyorum evlendikten sonra değişti tamemen diyenlere . haa değişir ama melek gibi adamken şeytana dönüşmez . ya diyecek birşey bulamıyorum . hakkında hayırlısı olsun .. allah eşine merhamet versin amin ..

Evlenmeden önce nasıldı...

Benim sonum nasıl olacak acaba?..
of..

Biraz ayrıntı ver bacım ,evlenmeden önce nasıldı?Şüphelendiğin bir şey olmuşmuydu?

evlenmeden once mukemmel bırıydı bana kızıma cok sıcaktı
tek bir tane hatasını yanlısını gormedım ııckı ıcdıgıne bıle bılmıyordum.evlenınce 2.gunu soka gırdım.
kabul edıyo benım psıkolojımı ablamla annem bozuyo dıyo.onlara sıkılıp ıcıyorum dıyo.kızım aglayınca onu sakınlestırmeye calısıyo.ama ınanın tek bır yanlısını hatasını gorsem tekmeyı basardım.

hımm psikolojisini bozan biziz yani şaka gibi..kadın dayak yiyor dayak,çocuğunun gözleri önünde yiyor hemde..koca zamparının teki pavyonlardan çıkmıyor borçlar takıyor insanlara ve ortada küçücük bir çocuk var..bu çocuğun geleceği de tehlikede.ha bu arada yalnız kalmayacak ailesi sahip çıkıyor gel diyor.

suçlu yine kk kadınalrı oldu pes ki ne pes..

tamam hep birlikte canım sabret kocanla konuş bir daha dövmemesini söyle olmadı küs birkaç gün bide şu duaları oku geçer diyelim..yuva yıkmayalım sakın.ne yuva ama.

keşke böyle kadınların kaderini değiştirmek elimizde olsaydı keşke..ama zaten boşanmayacak merak etme sorun yok yani,bizi dinleyende yok.

ben boşanmasın mı dedim önce düzgün okuyun yazdıklarımı ben onu yap bunu yap demiyorum çünkü tanımadığım birine fikir vermem şu hayatta kimse benim küçücük bi hatam yüzünden zarar görsün istemem ben böyleyim ne yani fikir vermememmi sorun illa boşanmı diyicem yada boşanma buna hakkım yok diye düşünüyorum tekrar yazıyorum ben olsam ne yaprdım yazdım onuun ne yapacağı ona kalmış bana değil

Back