- Konu Sahibi ebrulimmmmm
arkadaşlarıyla evde içki alemleri yapan adam Allah korusun yarın öbür gün sarhoş kafayla kızına zarar verirse ne yapıcaksın? o zaman da aşktan bahsedebilecek misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He elinde sihirli değnek var kadının kocasına değdirip herşeyi düzeltecek :))
Bazılarımız gerçekten fena hayalci..
Bu adam konuşmayla sence ipe sapa gelir mi ? ..Teeyy allam..
hayal mi siz hiç yanlız kaldınızmıki burada hiç tanımadığınız birine boşan düzelmez diyobiliyosunuz bence siz hayalcisizin çünkü hayat burda klavye yazarlığı yapmakla ibaret değil negatif düşüncelerinizle onun psikolojisini nasıl bozduğunuzu hiç düşündüzmü tabiki hayır boşan deriz sonra onu doldurur birdahada ne yaptı ne etti hatırlamayız ben olsam boşanırım (büyük konuşmakta istemiyorum)fakat kimsenin kaderini değiştiricek cümleler kurmam sizede tavsiyem bu
Peki ne oneriyorsunuz? dayak atan kucucuk bir cocugun annesini döven bir adamla nasil konusulur?
peki sizce konusulmadimi?
ben diyorum ki konu sahibesi konustu ve ciddiye alinmadi ve tekrar konustugunda tartisma cikarip dövdü
buyuk ihtimalle oyle oldu
payvonlara giden evi birakip gittiginde "ben ne yaptim" diyecegine evini meyhaneye ceviren bir adam soz konusu
ve o adamin uvey cocugu soz konusu!!!
hayal mi siz hiç yanlız kaldınızmıki burada hiç tanımadığınız birine boşan düzelmez diyobiliyosunuz bence siz hayalcisizin çünkü hayat burda klavye yazarlığı yapmakla ibaret değil negatif düşüncelerinizle onun psikolojisini nasıl bozduğunuzu hiç düşündüzmü tabiki hayır boşan deriz sonra onu doldurur birdahada ne yaptı ne etti hatırlamayız ben olsam boşanırım (büyük konuşmakta istemiyorum)fakat kimsenin kaderini değiştiricek cümleler kurmam sizede tavsiyem bu
Evlenmeden önce nasıldı...
Benim sonum nasıl olacak acaba?..
of..
Biraz ayrıntı ver bacım ,evlenmeden önce nasıldı?Şüphelendiğin bir şey olmuşmuydu?
hımm psikolojisini bozan biziz yani şaka gibi..kadın dayak yiyor dayak,çocuğunun gözleri önünde yiyor hemde..koca zamparının teki pavyonlardan çıkmıyor borçlar takıyor insanlara ve ortada küçücük bir çocuk var..bu çocuğun geleceği de tehlikede.ha bu arada yalnız kalmayacak ailesi sahip çıkıyor gel diyor.
suçlu yine kk kadınalrı oldu pes ki ne pes..
tamam hep birlikte canım sabret kocanla konuş bir daha dövmemesini söyle olmadı küs birkaç gün bide şu duaları oku geçer diyelim..yuva yıkmayalım sakın.ne yuva ama.
keşke böyle kadınların kaderini değiştirmek elimizde olsaydı keşke..ama zaten boşanmayacak merak etme sorun yok yani,bizi dinleyende yok.