• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

Benim annemin bir arkadasi var kadin alti sefer evlendi. İkisi oldu ikisi dayakci cikti diger ikisi de laylaylom adamlardi. Kadin bosanirken her birinden uzulerek bosandi ama, dimdik bosandi. Alti sefer kolay degil o devirde. Kimseye de meze etmedi kendini.

Benim annemde senelerce saygisiz sevgisiz ilgisiz akluna esince dayak atan bi adami hala cekiyor. Hem de benim gozumun onunde unutamadigim bir suru kotu sahnelerle birlikte hala hep birlikte baba musvettesini cekiyoruz. Bizim baba "oz" ya sizin ki.
Burdaki bir cok arkadasa katiloyorum yarin kiziniza bi fenalik yapsa o zaman ne yapacaksiniz?
Olmaz demeyin bugun size sadece icki pavyon gorunen seyler yarin kizinizi muhtehcen hayallere meze eder.
Anneninuzin sevgisiz oldugundan bahsetmissiniz kiziniza bakan size kucak acan anne nasil sevgisiz olur?

Bence siz oldukca duygusalsinuz ve muhakeme yeteneginiz iyice kaybolmus. Annem de sizin gibi ve inanin "oz" babama bu kadar tolerans gosterdigi kendini boyle ezdirdigi ve de evlatlarina bu travmalari yasattigi icin annemden bile soguyorum.

Kiziniz elbet bir gun size soracak " anne madem sen dayaklara bunlara katlanabiliyordun neden oz babama katlanmadin? Bari oz babam derdim uvey babam oz babamdan daha mi cok sevdi bizi?" Diyecek o zaman ne diyeceksiniz?

Off cnm ya çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını :43:
Umarım en kısa zamanda doğru adım atarsın çocuğunu kendini düşünüp..
Karar almış olabilirsin uygulamak çok önemli Allah yardımcın olsun

Off cnm ya çok üzüldüm okuyunca yazdıklarını :43:
Umarım en kısa zamanda doğru adım atarsın çocuğunu kendini düşünüp..
Karar almış olabilirsin uygulamak çok önemli Allah yardımcın olsun

tesekkür ederim.
napalım bu seferde olmadı her yasadıgım olayda bırazda hırs kaplıyo benı az cok az kaldı güzel günlere

İlk evliliğinin sabahında dayak yedin ikinci evlendiğin adamda sonraki gün pavyona gitti :53: bence sizin karar mekanizmanızda bir sorun var. Böyle adamları nasıl seçebildiniz? Derhal boşanın. Bir daha da evlenmeyin.

Ben kesinlikle ve aslaaa bana boyle davranan birini sevemem sevmeye devam edemem!sevgi ne demek ne olursa olsun surup giden bir duygu mu gercekten?Ben uzaydan mi geldim yoksa??

Back