• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

Canim benim bu adamin ne kendisine ne de sana saygisi kalmamis.icki tum kotuluklerin anasidir.ickiyi birakmaya soz vermesi lazim seni tekrar hak etmek icin.Bu dunyaya bir defa geliyoruz.ilk evlilgini ufak yasta yapinca bu adama da baglanma degil bagimlilik gelistirmissin.Insan maddi yondende yipranmamak icin maddi yonu iyi esine dayanmak isteyebilir ama icki ve dayak herseyi tersine cevirir.Cinayet isleyebilir sapiklik yapabilir hayat kadinlarindan kendi alir sen de AIDS kapabilirsin v.s...Kaynanan da yaptiklariyla ahirette hesap verir.Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Hayat Hic mi gülmüyceksin yüzüme!!!
bu hayatı secerken ne zorlandım nede baskıya ugradım..tamamıylee keyfe deger asık olup evlendım 17 yasımda kendımden 14 yas buyuk bırıyle aılmın ıtırazlarına ragmen !
ılk gecenın sabahı dayakla actım gozumu __annemler kahvaltıya beklıyo gec kaldık dıye..dayakların ardı arkası kesılmedı.durumumuz cok ıyıyıyken 1 lokma ekme muhtac olduk.benı anası babası ıcın yerlerde suruklerken bu zor surecte herkes arkasını dondu ama benım esım hala onlara baglılıgından vazgecmedı.bu arada bır kız cocugum oldum.esım evı terk ettı bakamıycam sıze dıye bı yıgın borcla bırakıp ırak 'a kactı.kalan uc bes parca esyada hacızle gıttı zaten.o ne yaparsa yapsın ona olan askım bıtmıyodu HERGEC AGLAYARAK AL BUNU ICIMDEN RABBIM DIYE DUALAR EDIYODUM.sonunda olan oldu sılındı gıttı ıcımden tekrar cıktı ortaya zar zor bosamaya ıkna ettım ne nafaka ne tazmınat ıstemedım.sımdı aradan 5 sene gectı kızım benımle o ıse hala evlenmedı.aılesıyle arası cok kotu.
MAZLUMUN AHI KALMAZ YERDE CIKTI BI SEKILDE HEP KULAGIMA GELIYO DUYUYORUM.(DETAYA GIRIPTE BUNALTMAYIM SIZLERI)
annem cocuguma baktı ben ıse gırdım yasadıklarımın hıncını calısarak alıyodum.cok guzel paralar kazandım arabamı altıma aldım umreme gıttım dımdık ayakta durmaya basladım herkes ımrenıyodu bana dıledıgımı yıyodum,gezıoyodum mukemmel arkadas cevrem vardı takiii umre arkadasımın umrede bana bı cocugu tavsıye etmesıyle basladı hersey.turkıyeye donduk bızım arkadas bırakmadı yakamı ılla tanısın kımseyı begenmıyo senı begenır dıye.bızde arkadaslarla gırgır yaptık velhasıl bulusmaya gıttım.cok yakısıklı degıldı ama karızmaydı.ben ona gore daha alımlıydım.neyse evlendım bu adamla onunda 2. evlılıydı fakat cocugu yoktu.yuvamızı kurduk.evlılıgımın 2.gunu benı evde bırakıp pavyon pavyon gezdı ıckı su gıbı akıyodu zaten ısın garıbı evlenmeden once ALLAH KITAB AGZINDAN DUSMEYEN ADAM SIMDI YEMEDIGI NANE KALMADI.DAYAK DAYAK DAYAK.COCUGUM BIZIMLE KALIYO ONA AILEME KUFURLER.ESYALARI2.EL PAZARA SATMALAR.ONCE CALISMAMA IZIN VERIRKEN EVLENDIKTEN SONRA 4 DUVAR ARASINA KITLENDIM KISKANCLIKTAN.Donsem donemıyosun 2.evlılık.anası ıcın dayak bacısı ıcın dayak.bıldıgınız dayaklardan degıl bu ama olduresıye yuzume karnıma tekmeler.2 defa kalp krızı gecırdım.sevıyorumda bu pıslıgı.ne anama ne kardeslerıme kımseye bısey anlatamaz oldum anlatsam kale gıbı arkamdalar bılıyorum.ama ben onsuz olmaya dayanamıyorum.ben evı defalarca terk ettım kaynanam gorumcem saltanat kurdu.sımdı onlara fırsat vermemek ıcın sn defol gıt bu evden dıyorum.bana yuzsuzsun kovuyorum gıtmıyosun dıye.aslında cıkıp gıdınce bekar arkadaslarını topluo eve ıckı sofrası kuruyo.meydanı bunlara bırakmak ıstemıyorum.bende normal degılım normal olsam ılk dayakta bırakırdım bu adamı.

Ayrılman en hayırlısı gıbı bence..Çocuguna yazık ya..Nasıl küfreder ,döver..Kimseyı tam tanımadan evlenmıcekmısın maalesef ..Benım bı kuzenım var onunda 2 evladı var.Eşi ılk baslarda namazında nıyazında gıbı gozuktu kopruyu gecene kadar evlendikten sonra cıktı foyasıı..Kuzenım kapalı degıl,ama kocası onun daha da açılıp saçılmasını içki içmesi istiyordu.Hatta kuzenımı aldattı .Aldattığı kadınlada çocukları olmuş.Ayrıldı ve en doğrusunu yaptı.Şuan da başkasıyla evlendı cok şükür güzel gidiyor evlılıklerı.
Senınde psikolojın bozulmuş gıbı bıraz ,dövdüğü kufrettıgı halde halen sevıyorum dıyorsun..Sevmek bu değil bence..Seven insan ,sevdiğine nasıl kıyabilir..Allah korkusu olan bır ınsan ne dayak atar ,ne küfreder..
Ailenıze kesınlıkle soyleyın ablacım,ve kendınızı ona harcatmayın derım..

Yahu arkadaşım bu zamanda kendi babası bile öz kızına neler yapıyor:47: sen bu içen pavyonlardan çıkmıyan adama nasıl güveniyosun of ya hala buadamdan vazgecemiyorum diyosun altından mı kusura bakmada pes yani :47:

Annenden dogdugun günden bu yana yediğin dayakların ,
kat be katını yememek , kızına da yedirmemek için,
yapacağın tek şey boşanmak...

Ben son bir fedakarlıkta kızın için yap ve ayrıl
inat lasacak lükse sahip değilsin bence.
tüylerim diken diken oldu seni döverken kızının üstüne kapanıp anneme vurma demesine.
Bırak taht kavgasını ve kızını düşün artık.
Geleceğini düşün ve sadece ona ada kendini.
Çocuğu olan kadın yani bir anne ben ben dememeli artık
Maalesef böyle. Biz anneyiz. Sevmiyorsun sen o adamı sadece saplantı. Kendini kandırıyorsun.
Silkelen kendine gel ne olur . Böyle adamlar ile bir kız çocuğunu aynı evde tutmak doğru değil.
sonuçta babası değil.
Elini kaldırsa parçalarım onu vallahi . Baba gibi olabilseydi keşke ama ilk günden belli adam yani.
Aç gözlerini artik ve bir yavrunun daha kanına girilmeden terket .

Kendinize eziyet eden insanlara hala seviyorum, aşığım diyebiliyorsunuz. Koskocaman insansınız artık birşey diyemem. Ama kızınızın suçu ne yahu? Lanet herifin tekine aşıksınız diye neler çekiyor kızcağız.

Bu sitede "dayak yiyorum, aldatılıyorum ama çocuklarım için" ciler var ya. Aslında olayın çocuk için olmadığının sağlamasını bu konuda yapmış olduk.

kızının psikolojisini berbat ediyorsun. bi tebriği hakettin vallahi. malum o dayak manzaralarını çocugun beynine kazıtmak her baba yiğidin harcı değildir. büyüyünce de erkeklere güveni tam gaz olur. oh mis.

Ne diyelim ki şimdi?
Seviyorum diyorsun.. """saltanatı"" onlara bırakamam diyorsun..
Yapman gereken şey; sağına vurduğu zaman sola dönüp burayı unutttun kocacım demek..

Hayret bişey ya, Allah yukarıda size gram üzülmüyorum..
O evladınızın ne günahı var? Yazık o meleğe ya..
Sonra vay efendim sağlıklı bireyler yetirmedik, yok efendim kızım 17 yaşında kocaya kaçtı.. Kendiniz deli gibi sevin ama o çocuğu böyle psikopat bir ortamda büyütemezsiniz..

26 yaşındayım, anne olacağım hala annemin babamdan yediği dayaklar gözümün önündedir.. asla hiç bir sahnesini unutmam.. sende devam et.. dayak, hakaret, içki, gece hayatı.. adamda yok yok.. adam seni döverken o minik vurma anneme diye ağlıyor ve sen bu adamı seviyorsun öyle mi? ne güzel dimdik ayakta durmuşken o özgüveni yaşamışken tekrar böyle bir eziyete maruz kalmayı kendine yedirebiliyor musun? demekki hoşuna gidiyor..

bende normal dusunemez oldum.ne yapsam karar alsam vazgecer oldum.bı kararımın arkasında 1 gun anca durabılıyorum.herkes benı cok guclu bılıyo.ama malesef ne yaptıgımı bılmıyor hale geldım.kızım canım yavrum o bana vurdukca yapma vurma anneme dıye uzerıme kapanıyo.nasıl bır hayatın ıcerısındeyımm ben ne yapıyorum gercekten bılmıyorum

:43::43:Aman Allah'ım nasıl bir imtihan içindesin arkadaşım ama yazdıklarını okuyunca kanım dondu.İlk evliliğindne kurtulup ikinci kez düşmüşsün bir çıkmaza ama yine yapabilirsin,yine hayatını kazanıp keyfince yaşayabilirsin.
Yazarken bile canım acıyor off off o kızına nasıl kıyıyorsun,bir annenin evladı önünde dayak yemesi ve evladın onun üzerine kapanması kadar acı ne var ki.Oysa biz değilmiyiz evladımızın üstüne kapanması gereken.Lütfen şu içindeki aşk sevgi ve saltanat belasını üzerinden at.Gafletten uyan yavrun için.İki defa kalp krizi geçirdim diyorsun.Sen bu hayata bir daha gelmeyeceksin.Peki ya evladın.Ona hiç mi üzülmüyorsun.
Bu adamdan ayrılmak ve sevgi dediğin şeyin yok olması için,
*Kızına tacizde bulunup Allah korusun tecavüz etmesi
*3.kez kalp krizi geçirip yoğun bakımlarda sürünmen
*Eve getirdiği heriflerin birinin taciz veya tecavüzüne uğraman,
*Ağzının burnunun kırılıp sokağa atılman,
*Yada birgün ölmen mi gerekiyor arkadaşım.

Bir çok konuya yorum yaptım ve üzüldüm ama senin durumun beni çok daha fazla üzdü ki anlatamam.
Lütfen kendine gel,sen ve o meleğin bir insansınız ve en güzel muameleye layıksınız.Bu yapamayan ve sana veremeyen bir erketen beklentin ne olabilir ki.Sevgiymiş aşkmış bağlılık bağımlılıkmış lütfen ya lütfen çok rica ediyorum kalk aynaya bir bak sor kendine ''Ben bu yaşadıklarımı hakediyormuyum''diye.
Ama asla kendine ben bunları yaşamak için ne hata yaptım Allahım deme.Çünkü insanın kötü şeyler yaşaması için illa kötü olması gerekmiyor.Bu bir kaderse sen o kaderi değiştirebilecek birisin Allahın izni ile.Bunları yaşıyorsan bir sebebi var ama bu sebep sonuç ilişkisini bence kendine bağlama.
Allaha emanetsin hepimiz gibi.Rabbim hakkında hayırlısını versin sende buraya güzel şeyler yaz lütfen.

Evladına bu üzüntüleri yaşatma.
Ömrü boyunca bu yaşadıkları damga vuracak hayatına.
Biran önce bitir evliliğini.
Senin çektiklerin ayrı tabi.
Silkelen kendine gel,nereye kadar dayak yiyeceksin..
Yavrunun geleceğini düşün...

Sabahtan akşama dayak yiyip, eziyet görüp hala seviyorum diyene ne denir ??
Benim asıl endişem yanındaki yavru, asıl kurban o
Umarım aşkınızı kalbinize gömüp, kv nin saltanatına takılmayıp , evladınız için gerekeni yaparsınız...

Arkadaşım lütfen bir an önce tedavi olup gerçekleri gör.O yavrunun bilinçaltını mahfetmişsin zaten,bundan sonra ondan bir hayır bekleme..en azından bundan sonraki hayatını etkilemede tedavi ol gerçekleri görüp bu durumun çaresine bak lütfen.Yazık yaa...

Bende sen gibi göremiyordum gerçekleri..Nelere katlandım,şimdi inanamıyorum..aldatılma,şiddet hakaret aşağılama..neler neler..hepsinede normal bakar olmuştum.Kendimce sabredip geçeceğine inanıyordum o kafayla.Ah diyorum ben o kadar mı hasta olmuşum da görememişim.Hafif bir depresyon ilacı ile tüm dünyayı normal algıladım.Şimdi özgüvenim,hayata bakışım herşey normal ve çok güçlüyüm.Lütfen arkadaşım bir destek al.o yavruyu heder etme lütfen:((

esımle benımde sorunlarım olmuyor degıl ama kızımın yanında kesınlıkle sesımızı yukseltmemeye dıkkat ederız. HAta o benden daha dıkkatlıdır bu konuda . Cunku cocuklar senın gormedıgını sandıgın seylerı bıle gorur ve hıssederler.Yanı suanda sen bır hıssedıyorsan o 5 hıssedıyo herseyı . Dusun esım benle sakalasırken canım yansa ah desem kızım kosar hemen benı korumak ıcın . Bı sakayı ona anlatana kadar onun yuzundekı korku ıfadesı bıle benı uzer. Kı kaldı kı kızım dayak nedır bılmez.Bu yuzden kızdım sana en cok kızın ıcın cunku kızının uzuldugunu yıprandıgını senı dusundugunu senı dusundugu ıcın uzuldugunu bılıyorum bunu sende bılıorsun . Sen annenden dayak yıyerek buyudum dıyorsun kızına da dolaylı olarak dayagı yasatmıyormusun . Benım annemde benı doverdı ancak babam yuzunden sonra gelır defalarca ozur dılerdı sımdı bıle cok pısman kucukken. Annemden razıyım yanı annem benı dovmus olsa bıle bı gun olsun bunun kızgınlıgı kalmadı ıcımde aklıma gelmez bıle cunku annemıın bana verdıgı sevgının yanında gormedım dıger yanlarını ancak su var bu adam anne degıl annesıne vuran bır canı kızının gozunde . Bu yuzden yasamasın gormesın bunları . Bekara koca bosamak kolay evet ama anlattıklarına bakılırsa guclu bır bayansın ve gucunu yenıden kazan kızın ıcın . Kızına saghıp cık senın erkege degıl kızına kızınında sana ıhtıyacı var .

canım arkadaşım ben boşan yada boşanma demiycem.. lütfen çalışmaya başla bak kendinde söyledin cok güzel paralar kazanıyormuşsun.. bak o küçük cocuk ilerde bunun ceremesini cok ceker, korkak olur, her ilgi gösterene kanar. ben seni geçtim aşıgım diyosun tabi ki olabilir. ama o çocugu düşün lütfen boşanmak istiyosan sana yardımcı olurum. eşim avukat haklarını sorabilirim.. sen darp raporu alsan yeterlidir... kararını ver lütfen ama lütfen kızını cok iyi düşün.. pislik adamın sana vurdugunda kızının yüzünde ki korku gözümün önüne geliyo :(:( inanılmaz yaa.. ailen sana kucak açıyo ne güzel.. ya sana bişey olursa o cocuga ne olur biliyo musun? annen bakımını üstlenir, oda sürekli anne hasretiyle yaşar ve inan pek parlak bi gelecegi olmaz.. boşanırsan yine annen bakar cocuga sen çalışırsın kızınada olanları bi nebze de olsun unuttturursun.. onun da gelecegi degişir.. bende bi anneyim kendimden önce cocugum için yaşarım,duygularım her zaman geri planda kalır.Sen aşkı unut daha coookk aşık olursun.. kızını düşün cok rica ediyorum kızını lütfen..

Ben son bir fedakarlıkta kızın için yap ve ayrıl
inat lasacak lükse sahip değilsin bence.
tüylerim diken diken oldu seni döverken kızının üstüne kapanıp anneme vurma demesine.
Bırak taht kavgasını ve kızını düşün artık.
Geleceğini düşün ve sadece ona ada kendini.
Çocuğu olan kadın yani bir anne ben ben dememeli artık
Maalesef böyle. Biz anneyiz. Sevmiyorsun sen o adamı sadece saplantı. Kendini kandırıyorsun.
Silkelen kendine gel ne olur . Böyle adamlar ile bir kız çocuğunu aynı evde tutmak doğru değil.
sonuçta babası değil.
Elini kaldırsa parçalarım onu vallahi . Baba gibi olabilseydi keşke ama ilk günden belli adam yani.
Aç gözlerini artik ve bir yavrunun daha kanına girilmeden terket .

Arkadaşımın düşüncelerini cok begendim, her harfine katılıyorum.. son fedakarlıgını kızın için yap. mükafatını Allah verir.. Söylediklerimiz umarım yer etmiştir sende...

26 yaşındayım, anne olacağım hala annemin babamdan yediği dayaklar gözümün önündedir.. asla hiç bir sahnesini unutmam.. sende devam et.. dayak, hakaret, içki, gece hayatı.. adamda yok yok.. adam seni döverken o minik vurma anneme diye ağlıyor ve sen bu adamı seviyorsun öyle mi? ne güzel dimdik ayakta durmuşken o özgüveni yaşamışken tekrar böyle bir eziyete maruz kalmayı kendine yedirebiliyor musun? demekki hoşuna gidiyor..

AYIP AMA...Bu lafla tum yorumunuzu batirmissiniz.Hosuna gitmemis ki burada paylasiyor buyuk konusuyorsunuz coooooooook buyuk!!!!!!!!

AYIP AMA...Bu lafla tum yorumunuzu batirmissiniz.Hosuna gitmemis ki burada paylasiyor buyuk konusuyorsunuz coooooooook buyuk!!!!!!!!

büyük konuşmuyorum.. o çocuğa çok çok çok üzüldüm :( kimsesiz çaresiz bir kişiden bahsetmiyoruz bu kadın kendi ayakları üzerinde durmuş daha önce kendini ispatlamış.. şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayıp o çocuğa yazık edip, adam için de seviyorum demesi bana çok abes geldi.. annemin 3 çocuğu vardı yıllarca katlandı.. sonra dayanamadı boşandı.. ben anneme de diyordum hoşuna mı gidiyor dayak yemek hakaret işitmek diye.. elinde hayata yeniden başlama imkanı olupta bunca eziyeti çekerken sevginin arkasına sığınan tiplere acımıyorum... bazı şeyler insanın kendi elinde.. benim fikrim bu..

bende herkes gibi sizi yavrunuzun önunde döven bı adamı nasıl hala sevıyor olmanıza takıldım sizi geçtim yavrunuza acıyın bu ortamdan çıkartın onu bu travmaları hayatı boyunca atlatamıyacak kım verecek bunun hesabını onu siz doğurmuş olabılırsınız ama unutmayınki yavrularımız bıze sadece emanet bizim değiller bunları yaşatmaya hakkınız yok

Back