bende normal dusunemez oldum.ne yapsam karar alsam vazgecer oldum.bı kararımın arkasında 1 gun anca durabılıyorum.herkes benı cok guclu bılıyo.ama malesef ne yaptıgımı bılmıyor hale geldım.kızım canım yavrum o bana vurdukca yapma vurma anneme dıye uzerıme kapanıyo.nasıl bır hayatın ıcerısındeyımm ben ne yapıyorum gercekten bılmıyorum
Aman Allah'ım nasıl bir imtihan içindesin arkadaşım ama yazdıklarını okuyunca kanım dondu.İlk evliliğindne kurtulup ikinci kez düşmüşsün bir çıkmaza ama yine yapabilirsin,yine hayatını kazanıp keyfince yaşayabilirsin.
Yazarken bile canım acıyor off off o kızına nasıl kıyıyorsun,bir annenin evladı önünde dayak yemesi ve evladın onun üzerine kapanması kadar acı ne var ki.Oysa biz değilmiyiz evladımızın üstüne kapanması gereken.Lütfen şu içindeki aşk sevgi ve saltanat belasını üzerinden at.Gafletten uyan yavrun için.İki defa kalp krizi geçirdim diyorsun.Sen bu hayata bir daha gelmeyeceksin.Peki ya evladın.Ona hiç mi üzülmüyorsun.
Bu adamdan ayrılmak ve sevgi dediğin şeyin yok olması için,
*Kızına tacizde bulunup Allah korusun tecavüz etmesi
*3.kez kalp krizi geçirip yoğun bakımlarda sürünmen
*Eve getirdiği heriflerin birinin taciz veya tecavüzüne uğraman,
*Ağzının burnunun kırılıp sokağa atılman,
*Yada birgün ölmen mi gerekiyor arkadaşım.
Bir çok konuya yorum yaptım ve üzüldüm ama senin durumun beni çok daha fazla üzdü ki anlatamam.
Lütfen kendine gel,sen ve o meleğin bir insansınız ve en güzel muameleye layıksınız.Bu yapamayan ve sana veremeyen bir erketen beklentin ne olabilir ki.Sevgiymiş aşkmış bağlılık bağımlılıkmış lütfen ya lütfen çok rica ediyorum kalk aynaya bir bak sor kendine ''Ben bu yaşadıklarımı hakediyormuyum''diye.
Ama asla kendine ben bunları yaşamak için ne hata yaptım Allahım deme.Çünkü insanın kötü şeyler yaşaması için illa kötü olması gerekmiyor.Bu bir kaderse sen o kaderi değiştirebilecek birisin Allahın izni ile.Bunları yaşıyorsan bir sebebi var ama bu sebep sonuç ilişkisini bence kendine bağlama.
Allaha emanetsin hepimiz gibi.Rabbim hakkında hayırlısını versin sende buraya güzel şeyler yaz lütfen.