Ne umutlarla 2.evliligime merhaba demiştim

emın olun aılem tam 1 ay arastırdı. 1 senede ben flort ettım kesınlıkle ama kesınlıkle boyle bır davranısı yoktu

arkadaşım burda kimse iki kişinin yazısından etkilenerek gidip mahkemeye başvurmaz ...ben inanmıyorum buna . piskolojisi zaten bozuk olması lazım tekme tokat dayak yiyor . bu bir insan hayvan değil ki hayvanlara bile şiddet uygulanmamlı . burdaki bayanlar buna tepki gösteriyor . düzelir canım merak etme diyemez kimse . sağduyu sahibi bir kadın bunu diyemez . asıl siz nerden biliyorsun belkide bu evliliği sürdürdükçe daha beter dayak yiyecek allah korusun sağlığı daha çok bozulcak ..

bunca şeye rağmen
2 defa kalp krızı gecırdım.sevıyorumda bu pıslıgı.
demişsimiz yazık üzücü nasıl ilk evliliğinizden snr tek başınıza ayakta kalmışsınız şmdde aynısını yapmalısınız

herkez kaderini kendi çizer insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz ama anlamıyorum illa boşanmı demeliyim hoş boşanmada demedim fikir vermemenin en iyisi olduğunu düşünüyorum çünkü ben sen o biz nedersek diyelim o zaten bildiğini okumıcakmı?

bu kadar emın olmayın buraya ''bosandım '' yazmama cok az kaldı.ne dayanacak gucumuz ne de psıkolojımız kaldı

Ay bu ne ya :26: allahim yarabbim. bu insanlar cehennemdenmi kacmis gelmis, allahim sen koru kac kizim, kac kurtar canini. ne sevgisi canim ya? kac kurtar kiz kendini. arkana bile bakma.

gözlerime inanamadım yazdıklarını okuyunca.bu kadar mı aşıksın?hiç mi çocuğuna acımıyorsun o ortamda büyüyor

bazen insanların hayatını yönlendiren yorumlar yapmak gerekir bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı güzel bi mantık değildir.

iki kez kalp krizi geçirmişsin hala seviyorum diyorsun..kalp krizinin 3.sü olursa ne olur biliyorsun değil mi? senin o aşık olduğun adam kalp hastası olan bir kadını dövmekten üzüntü dahi duymuyor

neyse sen sevmeye devam et ama nolur kızını da bir o kadar çok sev olur mu? onada o kadar çok değer ver.

ya neden anlamıyosunuz yada anlamak istemiyosunuz herkez kendini onun yerine koyuyor öyle cevap yazıyor ama o siz değil unutmayın hayatı bakış açısı ailesi herşeyi farklı benim yaptığım kendimim onun yerine koymuyorum ama başıma gelse ben boşanırım diyorum ama onun ne yapacağı ona kalmış bunu yap onu yap diyemem hoş desem de farketmez ya ama demem herkez kendi hayatından kendimesul

herkes istediği yorumu yapabilir . buna siz karışamazsınız ki . buna özgür herkes ... önemli olan arkadaşın bir an önce bu adamdan kurtulması bence . hiç bir kadın dayağı hak etmez ..hayatı ve bakış açısı ne olursa olsun ..

iyi ya benim yaptığım yorumdan sizene ozaman

altı üstü 4 ay olmuş sen işinden ayrılalı kaldığın yerden işine devam edersin misler gibi kızını da el bebek gül bebek büyütürsün. hayır ailen de arkanda kardeşlerim duysa döverler onu diyosun ne güzel işte ailen dağ gibi arkanda aç davayı koy tekmeyi ne bekliyorsun korkma şans da kanun da senden yana

Hiçkimse için ekonomik özgürlüğünüzden vazgeçmeyin... helede bayanlar. bunların hepsi imtihan çok zordur bana konuşmak kolay geliyor yaşayan sizsiniz ALLAHIM yardımcınız olsun. bence şuan evde oturup kafayı yiyecek zaman değil kendinizi toparlayıp çocuğunuz için hayatınızı düzene koymalısınz. o koca müsveddesinide Allah bildiği gibi yapsın...

Lütfen bu konu sahte olsun.. Biri sahte olduğunu söylesin... İnanamıyorum seviyorum diyor!! Olamaz!!

İlkinden hiç mi ders almadın.. Git ailene sığın.. O şerefsizi bir temiz dövsünler!! Adam böyle dövülür diye ağzını burnunu kırsınlar!!!!

sana tek birşey söyliycem senın yediğin dayakları sen unutsan kızın unutmayacak

sen nasıl bir insan olmuşsun ki o adamı kızından çok seversin?

O minik masum yavrucak hayatı boyunca bunun acısını çekecek.. Normal ilişkisi hiç olmayacak.. ne okul hayatı ne özel hayatı düzgün olmayacak.. sizden nefret edecek!!

Sosyal hizmetleri arayıp sizin gibi sorumluluğunun farkında olmayan ailelerden o çocuğu kurtarmalı...

Seviyorum muş.. ne sevgisi,stokholm sendromu olmuş sizin ki..

iyi ya benim yaptığım yorumdan sizene ozaman

sen direk hedef gösteriyorsun çünkü . arkadaşlar neden boşan diyorsunuz diyorsun . aklı mantığı olan her kadın boşan der böle bir durumda . evli-bekar farketmez ..şimdi bekara karı boşamak kolay diyeceksin ben söyleyeyim . ama evli arkadaşlarda benzer yorumlar yapıyor ...ben böle düşünüyorum diyebilirsin . ama arkadaşlar yuva yıkmayalım gibi giriş yaptın konuya . burdan bakarak boşanıcağını sanmam zaten .. ama en mantıklısı bu bence .. allah yardımcısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…