Yatak Odası Dekorasyonu ne tarz oldugunu bılemedıgım yatak odam

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
işte uzun bı arama sonucu aldıgım yatak odam. mor olan yerler tatlı bbı kahve olucak.
bakalım sızler begenıcek mısınız :)))

$100_9958.webp

$100_9959.webp

$atlyaana.webp

tarzlardan bende hiç anlamam ama güzelmiş güle güle kullan:nazar: özellikle tuvalet masanın aynası hoşuma gitti orjinal bişey. çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

Tatlım çok güzelmişşşş..güle güle kullan...başlıkta mürdüm rengimi olacak?

tesekkur ederım tatlım. yok murdum rengı olmıcak tatlım. bn murdumu mutfagıma ayırdım :))) o yuzden murdum gorunun yerler tatlı bı kahverengı olucak. cok koyu degıl cok acıkta degıl. evıme gelıncede o halıyle de koyarım resım :)))

tarzlardan bende hiç anlamam ama güzelmiş güle güle kullan:nazar: özellikle tuvalet masanın aynası hoşuma gitti orjinal bişey. çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederım tatlım yerden tasarruf bıraz. hem boy aynası hem tuvalet masası aynası olmıcak ıkısı bı arada :)))

cnm Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok beğendim:nazar: bu takımı bende görmüştüm hatta incelemiştim bile ama o kadar çok yer gezdim ki nerde gördüm hatırlamadım:15:

tarzını ben söyleyeyim Avangard mobilya deniyor bu tarz mobilyalara,seninki fazla modernize edilmiş. zaten klasik ile modern mobilya karışımına avangard deniyor

umarım tatlı kahvede yakışır,renk seçimi gerçekten çok zor. ben son güne kadar karar verememiştim.herşey gönlünce olur inş

tuvalet masasına bayıldııııııııııııııımm
güle güle kullan inşalllah çok beğendim :10:

cnm Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok beğendim:nazar: bu takımı bende görmüştüm hatta incelemiştim bile ama o kadar çok yer gezdim ki nerde gördüm hatırlamadım:15:

tarzını ben söyleyeyim Avangard mobilya deniyor bu tarz mobilyalara,seninki fazla modernize edilmiş. zaten klasik ile modern mobilya karışımına avangard deniyor

umarım tatlı kahvede yakışır,renk seçimi gerçekten çok zor. ben son güne kadar karar verememiştim.herşey gönlünce olur inş

tesekkur ederım cnm cok gezdım bnde ama sonunda yıne ılk begendıklerımden bırını aldım :))) tarzını bılemedım dem sebebım de ne avangarde ne de modern mobılya kalıbına sokulamaması hatta aldıgımız mobılyacı bıle su tazr dıyebılecegım bı takım degıl falan demıstı. aslında avangarde cok sewıyorum ama cok agır olduklarını dusunyorum ve her evın onu kaldırabılecegıne ınanmıyorum o yuzden bu tarza yoneldım.

tuvalet masasına bayıldııııııııııııııımm
güle güle kullan inşalllah çok beğendim :10:

ben çok beğendim güle güle uyuyun inşallah :nazar:

cok tesekkur ederım kızlar :)))

kahverengılı halıde sanırım böle olucak :)))

$538550_10150746016927370_660302369_9420897_587529048_n.webp

bayıldım tek kelime ile bayıldım canım bunun salon takımıda var o zamanda çok beğenmiştim hatta pc de arşivimde var çok beğendim canım güle güle kullan

bayıldım tek kelime ile bayıldım canım bunun salon takımıda var o zamanda çok beğenmiştim hatta pc de arşivimde var çok beğendim canım güle güle kullan

cok tesekkur ederım cnm :)))
sende arsıvınden gonlune gore bısıler alırsın ıns :))

Back
X