Ne oluyoruz hemen?

Adam takintili bir daha görüsmemelisin

Bu konuda içinizi rahatlatacaksa eğer bu size özel bir durum değil muhtemelen,bazı insanların yapısı bu her duyguyu uç noktada yaşıyorlar,örnek vereyim,okuldayken bir arkadaşıma sevgilisi evlenme teklif etmişti,köprüye ışıklarla yazdırmış,havai fişekler,çiçekler fln baya şaşalı abartılı bir teklifti,sürekli aşkım balım peşinden koşuyordu,pahalı hediyeler alıyordu vs sonra ayrıldılar,ya nasıl olur çok aşıktı fln derken yeni sevgilisinede aynılarını yaptıbu karakter meselesi birisine özel bir tavır değil,konuşmanızı bu yönde yapmalısınız,tarzı bu ve siz buna yabancısınız,bir kaç haftada kimseye aşık olup evlenme düşüncesine girmezsiniz işin gerçeği bu aslında,bu hızla başlayan duygular bu hızlada biter,bence özellikle uzun bir süre bu konuda tanıyın emin olun.

Zaten çocuk senden hoşlanıyorum hissi olmayan sensin. Konuşma bize zaman lazım önce birbirimizi tanıyalım diyerek baslayabilirsin.

Eşimle 1 yıl görüşüp evlendik.Evlendikten sonra bebeğim kraliçem vs demeye başladı.Üç hafta erken geldi bana.Eşim bunları o sürede deseydi kaçardım arkama bakmadan

Bebegim vs demek icin evlenmeyi bekleyen de ilk defa sizin eşinizi okuyorum şuan. Insanin sevgilisine sevgi sozcukleri kullanmasi icin evlenmesi gerekmiyor bunun neyinden kaçacak insanlar tuhaf olan sizinki.
Bu konudaki tek sorun adamla henüz sevgili bile degiller konu sahibi arkadasca gorusmek istiyor.

Bacım sakinBen kocamdan gayet memnunum.Rabbim onu bana hediye olarak yolladı.Eşimin evlenmeden önce hangi sevgi sözcükleri ni kullandığını nasıl fedakarlık ettiğini ne güzellikler yaptığını kalkıp sana tek tek anlatacak değilim.Ben misal verdim iş ciddiye bindikten sonra demek istedim aslında.Neyse ya

Çıkar kokusu zamanla.Ben hep ne olduğum anlaşılmasın diye bu kadar hız yapıldığına kanîyîm.Dikkat edin takıntılı bir karakterde ayrılma aşamasında çok cirkinlesir

Sevmiyorsunuz o nedenle itici geliyor. Ayrılmanız iyi olur

ya bana bi iş arkdaşımı hatırlattı
akşama kadar bana (özellikle de trafikte) eski sevgilisini (hele bir kız vardı onu kesinlikle unutamamıştı, heryerde onu görüyordu resmen)
ve arada sırada gördüğü güzel kızları anlatırdı
resepsiyonda kızıl bir afet vardı migrenn üfff filan gibi

sonra da eve gider eşine mumlu müzikli romantik masalar kurar onu da anlatırdı...

lovebombing yapıyor. Aşırı derecede yapışkan ve ya.... ben olsam uzak dururum. Bugün sana hemen aşık olan yarın da başkasına olur
+100000

Sizi bu şekilde kendine bağımlı yapıp bir süre sonra ghosting evresine geçecek yani tabiri caizse kapısında köle edecek

Bu oyunlara gelmeyin böylelerinden kaçarak uzaklaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…