- 30 Kasım 2017
- 8.833
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.472
- 173
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Adam takintili bir daha görüsmemelisinMerhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
Benim için de çok emek vermiş çok peşimden koşmuştu…her neyse biz konuşmaya başladık daha 3 hafta oluyor…
Hemen evlilik planları hemen annesiyle beni tanıştırmak istemesi hemen kıskançlıklar…neye uğradığımı şaşırdım…yani biz ilk başta arkadaş olarak konuşuruz diye düşünmüştüm..hoşuma gidiyor tipi falan yakışıklı ama o kadar çünkü daha 3 haftadır konuşuyoruz…
Bugün ciddi bir konuşma yaptım..bana hep prensesim,kraliçem falan diyordu ben ona arkadaşım diye hitap ettim…
Henüz hissetmediğim şeyleri söyleyemem bunun için erken dedim…
Pazartesi buluşacağız nasıl bir konuşma yapmalıyım ne demeliyim..
Bu nasıl bir hız ben çok rahatsız oldum…
Bu konuda içinizi rahatlatacaksa eğer bu size özel bir durum değil muhtemelen,bazı insanların yapısı bu her duyguyu uç noktada yaşıyorlar,örnek vereyim,okuldayken bir arkadaşıma sevgilisi evlenme teklif etmişti,köprüye ışıklarla yazdırmış,havai fişekler,çiçekler fln baya şaşalı abartılı bir teklifti,sürekli aşkım balım peşinden koşuyordu,pahalı hediyeler alıyordu vs sonra ayrıldılar,ya nasıl olur çok aşıktı fln derken yeni sevgilisinede aynılarını yaptıMerhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
Benim için de çok emek vermiş çok peşimden koşmuştu…her neyse biz konuşmaya başladık daha 3 hafta oluyor…
Hemen evlilik planları hemen annesiyle beni tanıştırmak istemesi hemen kıskançlıklar…neye uğradığımı şaşırdım…yani biz ilk başta arkadaş olarak konuşuruz diye düşünmüştüm..hoşuma gidiyor tipi falan yakışıklı ama o kadar çünkü daha 3 haftadır konuşuyoruz…
Bugün ciddi bir konuşma yaptım..bana hep prensesim,kraliçem falan diyordu ben ona arkadaşım diye hitap ettim…
Zaten çocuk senden hoşlanıyorum hissi olmayan sensin. Konuşma bize zaman lazım önce birbirimizi tanıyalım diyerek baslayabilirsin.Merhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
Merhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
Eşimle 1 yıl görüşüp evlendik.Evlendikten sonra bebeğim kraliçem vs demeye başladı.Üç hafta erken geldi bana.Eşim bunları o sürede deseydi kaçardım arkama bakmadan
Bebegim vs demek icin evlenmeyi bekleyen de ilk defa sizin eşinizi okuyorum şuan.Insanin sevgilisine sevgi sozcukleri kullanmasi icin evlenmesi gerekmiyor bunun neyinden kaçacak insanlar tuhaf olan sizinki.
Bu konudaki tek sorun adamla henüz sevgili bile degiller konu sahibi arkadasca gorusmek istiyor.
Sevmiyorsunuz o nedenle itici geliyor. Ayrılmanız iyi olurMerhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
ya bana bi iş arkdaşımı hatırlattıBu konuda içinizi rahatlatacaksa eğer bu size özel bir durum değil muhtemelen,bazı insanların yapısı bu her duyguyu uç noktada yaşıyorlar,örnek vereyim,okuldayken bir arkadaşıma sevgilisi evlenme teklif etmişti,köprüye ışıklarla yazdırmış,havai fişekler,çiçekler fln baya şaşalı abartılı bir teklifti,sürekli aşkım balım peşinden koşuyordu,pahalı hediyeler alıyordu vs sonra ayrıldılar,ya nasıl olur çok aşıktı fln derken yeni sevgilisinede aynılarını yaptıbu karakter meselesi birisine özel bir tavır değil,konuşmanızı bu yönde yapmalısınız,tarzı bu ve siz buna yabancısınız,bir kaç haftada kimseye aşık olup evlenme düşüncesine girmezsiniz işin gerçeği bu aslında,bu hızla başlayan duygular bu hızlada biter,bence özellikle uzun bir süre bu konuda tanıyın emin olun.
+100000lovebombing yapıyor. Aşırı derecede yapışkan ve ya.... ben olsam uzak dururum. Bugün sana hemen aşık olan yarın da başkasına olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?