- 14 Şubat 2018
- 768
- 566
- 103
- 28
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Etrafımdaki normal iş arkadaşlarımı sorgulamak mesafe koymamı istemek gibi..ben yanlış hiçbir şey şey yapmıyorum kiKoşarak uzaklaşın.
Nasıl kıskançlık mesela?
Dimi bence de kendine bağlamak için yaptığını düşünüyorum ama çok ters tepiyor şu an bende..lovebombing yapıyor. Aşırı derecede yapışkan ve ya.... ben olsam uzak dururum. Bugün sana hemen aşık olan yarın da başkasına olur
Ben ciddiyetimi en başta belli ederim diyor..Hızlı giden atın misali olmuş. Yangından mal kaçırır gibi noluyor böyle?
Yavşak mı değil mi bilmiyorum ama bir şeyler ters gidiyor..Konudan yav*ak erkek kokusu aldim, bence kac.
Böyle ciddiyet mi olur Allah aşkına, aşırı itici.Ben ciddiyetimi en başta belli ederim diyor..
Lovebombing yapiyor iste, sende anlamissin ve rahatsiz olmussun, "ciddiyitini bistin billi idirmis" ne kadar da has ve oz erkek ayaklari, su katilmamis cinsinden.Yavşak mı değil mi bilmiyorum ama bir şeyler ters gidiyor..
Koşarak değil de küfrederek uzaklaşın o zaman.Etrafımdaki normal iş arkadaşlarımı sorgulamak mesafe koymamı istemek gibi..ben yanlış hiçbir şey şey yapmıyorum ki
Ben de beni kendine bağlamaya çalışıyor diye düşünüyorum mesafe mi koymalıyımErkekler hemen duygu üretemezler şov yapıyor gözünü boyamaya çalışıyor inanma
Üç haftada evlilik muhabbeti yapmak nedir bir erkek evlilik konusunu bu kadar hızlı açıyorsa ondan şüphelenmek lazım. Erkeklerin hemen duyguları bile oluşmuyor ne evliliği. Kaç yaşında kadınım iş yerindekilere karşı mesafemi bilmiyor muyum ben diye çıkışıp çoktan iletişimi kesmen lazımdı. Üç haftada evlilik konusu açılmış prensesim kraliçem olmuş artı kendinde iğrenç bir şekilde kısıtlama hakkı görüyor bugün iş arkadaşına dikkat et der yarın erkeğin yanına oturma der öyle öyle gider bu iş.Ben de beni kendine bağlamaya çalışıyor diye düşünüyorum mesafe mi koymalıyım
Ve hala Pazartesi gününü bekliyorsunuz. Sen kimsin kardeş, haddin hududun yok mu diyip kovmuyorsunuz. Bu yaşanılanların gerçek olmadığının farkındasınız en azından.Etrafımdaki normal iş arkadaşlarımı sorgulamak mesafe koymamı istemek gibi..ben yanlış hiçbir şey şey yapmıyorum ki
Puhahhah çingeneler karılarına kraliçem diyor çocuk roman mı acabahep prensesim,kraliçem falan diyordu
Yaşlarınız kaç ?Merhaba kızlar iyi akşamlaruzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.O dönemler hayatımda kimseyi istemiyordum ama arkadaşlarımın ısrarı ile şans verip konuşmak istedim.Herkes o çocuk çok yakışıklı,çok düzgün efendi biri diye bana övdü…
Benim için de çok emek vermiş çok peşimden koşmuştu…her neyse biz konuşmaya başladık daha 3 hafta oluyor…
Hemen evlilik planları hemen annesiyle beni tanıştırmak istemesi hemen kıskançlıklar…neye uğradığımı şaşırdım…yani biz ilk başta arkadaş olarak konuşuruz diye düşünmüştüm..hoşuma gidiyor tipi falan yakışıklı ama o kadar çünkü daha 3 haftadır konuşuyoruz…
Bugün ciddi bir konuşma yaptım..bana hep prensesim,kraliçem falan diyordu ben ona arkadaşım diye hitap ettim…
Henüz hissetmediğim şeyleri söyleyemem bunun için erken dedim…
Pazartesi buluşacağız nasıl bir konuşma yapmalıyım ne demeliyim..
Bu nasıl bir hız ben çok rahatsız oldum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?