- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
Canım benim bir arkadaşımı anlatmışşın aynen ki onlar neler yaşadı seninkiler bile hiç bişey yani düşün ki ne durumdalar arkadaşım haftalarca hastanede yattı. Üstelik nişanlıydı oz amanşar. Başını yedim bırak bu adamı diye ailesiyle konuştuk neler ettim başına ama yok ben onunla evlenicem dedi. Çok iyi bir işi vardı 13 bin lira maaş alıyordu düşün o adam iin o işi bıraktı ve evlendi ne mi oldu ben düzeldim diye yeminler içen adam 2 . Gün başladı eski haline boşollara kadar söyledi. Beni ağlayarak aradı balayından. Yani diyeceği şu ki
HUYLU HUYUNDAN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYOR .
Kimse içinde düzelecek diye hayatını karartma şunu biliyorum gittiğinde kısa bi zaman sonra tine bunları yazacaksın buraya. Gitme mesleğin var gençsin. Yazıke etme kendine. Aç davayı bitir çocuğun olmadan bide bebeğin olsa hayatın boyu mecbursun bunu yaşamaya
iPad 'den gönderildi
HUYLU HUYUNDAN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYOR .
Kimse içinde düzelecek diye hayatını karartma şunu biliyorum gittiğinde kısa bi zaman sonra tine bunları yazacaksın buraya. Gitme mesleğin var gençsin. Yazıke etme kendine. Aç davayı bitir çocuğun olmadan bide bebeğin olsa hayatın boyu mecbursun bunu yaşamaya
iPad 'den gönderildi