K
kibar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kibar
-
evet bende aldatıldım. hemde hiç yapmaz dediğim eşim tarafından ve üstelik hamileyken. önce internette okey oynarken tanışmışlar daha sonra mail msn derken işler ilerlemiş üstelik kadında evli vev 2 çoçuklu. benim hamileliğim sıkıntılı geçtiği için işten gelir yemek yedikten sonra erkenden yatardım. meğerki eşim beni yatırdıktan sonra bu bayanla her türlü şeyi yaşamış. ben tesadüfen mail adreslerini karıştırırken buldum tüm yazdıklarını resmen karı koca hayatı yaşamışlar. hemde hiç vicdan azabı duymadan ve yaptıklarından pişman olmadan. tıpkı iki sevgili gibi. birbirlerine manevi eşimsin demişler haddini bilmeyenler ben bunu doğum yaptıktan 3 ay sonra gördüm. üstelik işleri ilerletip birbirlerine hediyeler bile göndermişler. artık sanaldan çıkmış gerçek isim ve hayatlarına kadar girmişler. daha sonra kadın bitirmiş orda öyle yazıyor ama ben bilmiyorum son durumu. ne olur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum sğlıklı düşünemiyorum. artık eşime nasıl güvenirim onuda bilmiyorum. daha birşey söylemedim eşime ama yüzüne baktıkta o yazdıkları ve yaşadıkları geliyor ve ondan nefret ediyorum. bu durumu nasıl atlatırım bilmiyorum. çocuğuma bile doğru dürüst bakamıyorum. kimseyle konuşmak istemiyorum. insanlardan bile nefret eder hale geldim. psikolojim çok bozuldu. çoçuklarımdan bile nefret eder hale geldim. NE OLUR YARDIM EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?