okudum özellikle ilk mesajını.
ve ne mesaj vermek istediğini anladım arkadaşım.
söylediklerini gayet de haklı buluyorum.
ve bir ek daha yapmak istiyorum.
bu ülke daha yeni satılmadı. bir asırdır satılıyor bu devlet.
çok farklı fikirlerim var hatta ispatlarım da ama Türkiyemiz her gerçeği bilmeye hazır değil ne yazıkk ki
İlk mesajla sınırlı kalmayın lütfen,diğer mesajlarımda da geniş bilgiler var...
Ve inanın yapılan tüm özelleştirmeler bir yana bu kanun ile bir ülkenin EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİ VE BAĞIMSIZLIK KAYNAĞI elden gidecek...
En ilginç yanı da şu ki hiç kimsede ses etmiyor, bu işe muhalefet eden bile yok..
İşgal altındaki Irak'ta bu kanunu silah zoruyla bile geçiremiyorlar gerisini siz düşünün...
senelerdir yeraltı kaynaklarımızdan ve kullanamadığımızdan bahsedilir. yani yeni değil ülke kuruldu kururlalı.
üzerinde anlaşmalar olduğu söyleniyor. eğer öyle bi anlaşma yoksa da şimdiye kadar niye açamadık.
peki şimdi nasıl oldu da işleme izni alınabiliyor. hatta başka ülkelere bile verilebiliyor.
100 yıllık anlaşmalar olduğu söyleniyor. 2023 te biteceği söylenen??
bunları bilginiz olduğu için ciddiyetle soruyorum. kesinlikle art bi niyetle değil.
eylemciler içinde tek empati kurabildiğim insan siz oldunuz.
çünkü kıran döken bi ağaçsever hiç inandırıcı gelmemişti bana. ama sizin tavrınız hoşuma gitti.
Usha bu sabah size de bahsetmiştim köşe yazarlarına yazıyorum diye bugün ben dışarıdayken birinden cevap gelmiş,
şimdi gördüm, demek ki doğru yoldayız
Çok teşekkür ederim kızım adına milletim adına duyarlılığınıza...
Paylaşmak isterseniz özelden gönderebilirsiniz..
Yol doğru da ne kadar yürütürler bu yolda bilemiyorum...
Çok ilginç şeyler yaşıyorum, anlayamadığım garip bir tepkisizlik var...
Eskiden gülerdim ağlanacak halimize artık sadece ağlayabiliyorum...
evet yazılar çok açıklayıcı. özellikle çıkan maddeleri anlayabilmek adına. ve korkutucu da..
yazarın ise yanlı yorum yaptığını düşünüyorum.
ismet inönünün bu kadar milli çıkarı düşündüğünü sanmıyorum.
demek bu petrol işine sadece sağ hükümetler yönelmiş ama ismet inönü ve diğerleri ise petrolün yerinde yatmasını tercih etmişler.
aklıma şu takıldı..
neden cumhuriyetin ilk yıllarında o kadar atılım yapılırken fabrikalar kurulurken onca petrol kaynaklarımız yatmaya bırakıldı..
bu işe kalkışmaya Abdülhamit bile cesaret etmişken adnan menderese gelene kadar hiç mi tek parti başkanın aklına gelmedi bu petrolleri bulup ülkenin lehine kullanmak???
ben şunu istiyorum.
lütfen bu hükümet, adnan menderes eleştirildiği kadar cumhuriyetin karanlıkta kalmış liderleri de eleştirilebilinsin..
benim hiç bi partiyle ideolojiyle bağım yok. ancak yanlı olunmaktan çok bıkkın vaziyetteyim.
Biraz beklerseniz bunlarında cevapları geliyor..
usha en az 50 ki$iye yazdim , ikiser uçer defa biriisi bile olumsuzda olsa cevap vermedi
tamam bi kaçini orgutlemi$ler olabilirlerde
butun toplumumu orgutlediler anlamiyorumki
Sabah ki umudum yok maalesef
İyi bari size sadece dönen olmamış
Benim şahsıma dönmeyip tweeti şikayet ediyorlar sabahtan beri 3 kez hesabım askıya alındı
gönderdiğim tweet;
#6491SayılıTÜRKPETROLKANUNU cumhurbaşkanının onayına engel olunmalı haydi vatanseverler #Türkiye #eylemvakti #geziparkı
Bir çok sitede yer verilmiş. Yorum ve tepki var mı?
Yok tabi...
Gerçi verilen tepkiler de "hakkımı helal etmiyorum" dan bi üst levela geçemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?