• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur ÇOK GEÇ OLMADAN UYAN TÜRKİYE!!!

Ahahahahahahaha

bu mesaj yüzünden tweetwer hesabım askıya alındı

#6491SayılıTÜRKPETROLKANUNU cumhurbaşkanının onayına engel olunmalı haydi vatanseverler #Türkiye #eylemvakti #geziparkı

oysa ki toplamda 51 tweet attım sadece

Hesabınız askıya alınmıştır

Bu hesap, @Sidatra, kullanıcılara birden fazla istenmeyen bahsetme gönderdiği için donduruldu.

GÖRÜYORSUN HALİ

UYAN TÜRKİYEM

Son düzenleme:
dış basın önce gezi parkı eylemlerine destek veriyor, iktidara yükleniyor... başbakan dönüyor manşetler çark ediyor, iktidara methiyeler düzüyor.. hiç mi hiç düşünmüyoruz gerçekten...

twitter adresini arkadaşlarıma verdim, aynı zamanda arkadaşlarım ve onun arkadaşları da köşe yazarlarına mail göndermeye katılacaklarını söylediler.
Şuan için elimden gelenler bunlar.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NcDW8fHxsGU

Eylemi destekleyen biri olarak yazıyorum. Eylemin ilk günlerinden böyle olacağını biliyordum. Hatta forumda bi kaç kere bahsettim fakat dikkate alan olmadı. (karşıt görüşler çatışıyordu o sırada:) ) Yazdığımla kaldım yani... Görüyorum ki bu konuda pek ilgi çekememiş.

Sadece eylemi suçlamak doğru değildir.

Gündem bir şekilde yönü belirliyor. İçki yasaklarıyla, "one minute" replikleriyle meclis kavgalarıyla insanlar oyalanırken iş işten geçiyor ne yazık ki...
Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak...
Kim bilir daha neler yaşanıyor haberimiz olmadan...

Eylemler olmadan önce geleceğim için umudum yoktu. Eylemle beraber birazda olsa bir şeylerin değişeceğine inandım. Eylem bile bu işler için kullanılıyorsa... Ben boşuna umutlanıyorum.

Sayın Ushe,
Bire beş katmaz iseniz yazını rağbet görmez, gerçekleri yazarsanız yazınız rağbet görmez, öz eleştiri yaparsanız yazınız rağbet görmez, hatalı olduğunu gördüğünüz kendi savunduğunuz düşüncelerde bile hatanız için özür dilemezseniz yazınız rağbet görmez, yanlışını düzeltirseniz yazınız yine rağbet görmez.
İşte bu yüzden eylem bir gün sürmeli bir günde mesaj verildi artık uzatıyoruz dediğimde hak verenim yok...

Amaç üzüm yemek değil ki ! amaç gerçekleri de görmek değil.

Sayın Ushe,
Bire beş katmaz iseniz yazını rağbet görmez, gerçekleri yazarsanız yazınız rağbet görmez, öz eleştiri yaparsanız yazınız rağbet görmez, hatalı olduğunu gördüğünüz kendi savunduğunuz düşüncelerde bile hatanız için özür dilemezseniz yazınız rağbet görmez, yanlışını düzeltirseniz yazınız yine rağbet görmez.
İşte bu yüzden eylem bir gün sürmeli bir günde mesaj verildi artık uzatıyoruz dediğimde hak verenim yok...

Amaç üzüm yemek değil ki ! amaç gerçekleri de görmek değil.

Derdim yazımın değil konunun rağbet görmesi Sayın Kazen

Bir anne olarak bu kanun sayesinde 20 yıl sonra zenginin bile kalmayacağı bu ülkede yaşayacak kızımın geleceği Afrika ülkelerindekilere dönmesin diye çabalıyorum sadece...

Okuyup geçsinler sadece BİLSİNLER,ÖĞRENSİNLER O BANA YETER...

İlk mesajımda belirttiğim gibi 3-5 kişinin gözünün açılması 10 ları 100 leri sosyal medyada bir araya getirebilirse ne mutlu...

Bu ülkeden fazlasını beklemekten vazgeçtim zaten...

Sanıyormusunuz ki sadece bu kanun için ülkemi bu noktaya getirenler geri adım atacak? dediğinizi duyar gibiyim...

ATMAYACAKLAR BİLİYORUM AMA EN AZINDAN BEN ELİMDEN GELENİ YAPAYIM DİYORUM...

Hatırlarsınız bir zamanlar bir eski bakanımız sokaktaki bir adama hala bıraktığım yerde otluyorsunuz demişti de ne kızmıştık( ya da sadece ben kızdım herkesi de kızdı sanıyorum).Epeydir Güneş Bey e hak verir oldum ben ne yalan söyleyeyim...

Günlerdir dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor insanlar...

Bakın diyorum işte size bütün sorularınızın cevabı burada ama nafile....

Ben eylemlerin uzamasına da karşı değilim ama bu iktidarın gece yarısı kanunlarını ilkokul öğrencisi bile bilirken gözü kapalı bir şekilde eyleme devam edip bu arada bir şey geçiriyorlarmı diye meclise bakmamayı anlamıyorum...

O kadar zeki bir halkımız var ki kriz ortamında bile yaratıcı zekasını konuşturuyor amma ve lakin dönüp arkasından iş çevirenleri göremeyecek kadar basireti bağlanıyor...

Ha birde taraf olmaya çok meraklıyız hemde bizleri taraflara ayırıp bölmeye çalışıyorlar cümlesini herkes kurarken...

Taraf olmadan vatandaşlık haklarımızı arayabilsek bu kanunun altına imza atacak yüzü bir allahın kulu bulamazdı eminim...

Söyleyecek söz çok aslında da özünde farklı bir şey yok. O sebeple ne bire beş katmanın nede gerçekleri saptırmanın anlamı yok

Kanun belli...

Hükümleri belli...

Getirecekleri (kimse görmek istemesede) belli...

yine çok pis alındım arkadaş.... Beni neden kimse anlamıyor

yine çok pis alındım arkadaş.... Beni neden kimse anlamıyor

:52::52::52: Sizi anlıyorum Kazen ama sizde beni anlayın lütfen..

Öyle bir kaleminiz var ki size(aslında sizin nezdinizde) böyle cevap vermezsem insanların bir çoğu aslında düşündüğünüze değilde yazdıklarınızda gördüklerine göre yorum yapacaklar...

Bilmem anlatabildim mi...

Özel mesajla açıklamak isterdim ama size özel mesaj gönderemiyorum. Şu durumda alınması gereken kim?

Son düzenleme:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NcDW8fHxsGU

Eylemi destekleyen biri olarak yazıyorum. Eylemin ilk günlerinden böyle olacağını biliyordum. Hatta forumda bi kaç kere bahsettim fakat dikkate alan olmadı. (karşıt görüşler çatışıyordu o sırada:) ) Yazdığımla kaldım yani... Görüyorum ki bu konuda pek ilgi çekememiş.

Sadece eylemi suçlamak doğru değildir.

Gündem bir şekilde yönü belirliyor. İçki yasaklarıyla, "one minute" replikleriyle meclis kavgalarıyla insanlar oyalanırken iş işten geçiyor ne yazık ki...
Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak...
Kim bilir daha neler yaşanıyor haberimiz olmadan...

Eylemler olmadan önce geleceğim için umudum yoktu. Eylemle beraber birazda olsa bir şeylerin değişeceğine inandım. Eylem bile bu işler için kullanılıyorsa... Ben boşuna umutlanıyorum.

böyle bişey deneceğini biliyordum.:9:
ilk ağaçlar için yapılan eyleme bişey demiyorum ama bu işi ideolojiye dönüştüren göstericilerin ve çoğunluğu sol görüşlü vatandaşların hem kendilerinin eylem yapıp hem de arkasından bunun da altında hükümet var diyeceklerini biliyordum :9:

:52::52::52: Sizi anlıyorum Kazen ama sizde beni anlayın lütfen..

Öyle bir kaleminiz var ki size(aslında sizin nezdinizde) böyle cevap vermezsem insanların bir çoğu aslında düşündüğünüze değilde yazdıklarınızda gördüklerine göre yorum yapacaklar...

Bilmem anlatabildim mi...

Özel mesajla açıklamak isterdim ama size özel mesaj gönderemiyorum. Şu durumda alınması gereken kim?

işte bu güzel tespit... doğru doğru söz gider, fikirler gider yazı kalır haklısınız

çok samimi anlayamadığım için özür dilerim..

ilk ağaçlar için yapılan eyleme bişey demiyorum ama bu işi ideolojiye dönüştüren göstericilerin ve çoğunluğu sol görüşlü vatandaşların hem kendilerinin eylem yapıp hem de arkasından bunun da altında hükümet var diyeceklerini biliyordum :9:

"Eylemin altında hükümet var" mı dedim ben? Bir daha okuyun derim.

Arkadaşım konuda attığım mesajları okuduysan ve yinede dönüp sadece bu arkadaşa bu yorumu yapıyorsan sana tek birşey söylemek istiyorum 15-20 yıl sonra beni hatırla...

işte bu güzel tespit... doğru doğru söz gider, fikirler gider yazı kalır haklısınız

çok samimi anlayamadığım için özür dilerim..

Estağfurullah...

Anlaşılamamam sizden değil kaderimden kaynaklı diye düşünüyorum...

"Eylemin altında hükümet var" mı dedim ben? Bir daha okuyun derim.

demene gerek yok ki.. öyle bi anlam çıkıyor.
kelimeler değil çıkan anlam önemlidir." Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak..."

ve söylediğim sadece siz için değil.
"biz eylem yaparken bakın ne kanunlar çıkmış meclisten" diye haberler çıktı sosyal medyada.
"yapmayın kardeşim o zaman" demek düşer öyleyse..

Son düzenleme:
demene gerek yok ki.. öyle bi anlam çıkıyor.
kelimeler değil çıkan anlam önemlidir." Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak..."

ve söylediğim sadece siz için değil.
"biz eylem yaparken bakın ne kanunlar çıkmış meclisten" diye haberler çıktı sosyal medyada.
"yapmayın kardeşim o zaman" demek düşer öyleyse..

Oturun oturduğunuz yerde... Batmışken tam batalım diyorsunuz yani... :)

Bana da "he he ondan" deyip geçmek düşer.

Arkadaşım konuda attığım mesajları okuduysan ve yinede dönüp sadece bu arkadaşa bu yorumu yapıyorsan sana tek birşey söylemek istiyorum 15-20 yıl sonra beni hatırla...

genelde bu konulara takılmam.
evet aradan sadece bu son sayfaları okudum. eski yazılarını hiç okumadım.
ama günlerdir sosyal medyadan okuyorum herşeyi. ve kimlerin ne için mücadele verdiğini biliyorum.
İnşallah 15-20 yıl sonra herşey çok daha güzel olur, başımıza şimdikinden çok çok daha iyi idareciler gelir.

ama lütfen herşey çok daha kötü olursa da sevinmesin bu ülkenin vatandaşıyım diyen biri. keşke bi kaç ölüm olsa diyen akbabalar gibi. (sözüm kesinlikle meclisten dışarı)

Oturun oturduğunuz yerde... Batmışken tam batalım diyorsunuz yani... :)

Bana da "he he ondan" deyip geçmek düşer.

anlamsız bi cevap olmuş.
sadece cevap vermek adına gibi geldi bana önceki konuyla alaka kuramadım.

konuyu hatırlatayım: "eylem yapınca arkadan sessizce yasa geçiriyorlar" olacaktı

anlamsız bi cevap olmuş.
sadece cevap vermek adına gibi geldi bana önceki konuyla alaka kuramadım.

konuyu hatırlatayım: "eylem yapınca arkadan sessizce yasa geçiriyorlar" olacaktı

:)

Lafım "yapmayın kardeşim o zaman" olayınaydı.

genelde bu konulara takılmam.
evet aradan sadece bu son sayfaları okudum. eski yazılarını hiç okumadım.
ama günlerdir sosyal medyadan okuyorum herşeyi. ve kimlerin ne için mücadele verdiğini biliyorum.
İnşallah 15-20 yıl sonra herşey çok daha güzel olur, başımıza şimdikinden çok çok daha iyi idareciler gelir.

ama lütfen herşey çok daha kötü olursa da sevinmesin bu ülkenin vatandaşıyım diyen biri. keşke bi kaç ölüm olsa diyen akbabalar gibi. (sözüm kesinlikle meclisten dışarı)

Lütfen Allah rızası için konuyu okuyun...

Sadece okuyun...

Günlerdir sosyal medyada olmayan şeyleri anlatmaya çalıştım lütfen rica ediyorum okuyun...

Lütfen Allah rızası için konuyu okuyun...

Sadece okuyun...

Günlerdir sosyal medyada olmayan şeyleri anlatmaya çalıştım lütfen rica ediyorum okuyun...

okudum özellikle ilk mesajını.
ve ne mesaj vermek istediğini anladım arkadaşım.
söylediklerini gayet de haklı buluyorum.

ve bir ek daha yapmak istiyorum.
bu ülke daha yeni satılmadı. bir asırdır satılıyor bu devlet.
çok farklı fikirlerim var hatta ispatlarım da ama Türkiyemiz her gerçeği bilmeye hazır değil ne yazıkk ki :31:

Back