Sayın Ushe,
Bire beş katmaz iseniz yazını rağbet görmez, gerçekleri yazarsanız yazınız rağbet görmez, öz eleştiri yaparsanız yazınız rağbet görmez, hatalı olduğunu gördüğünüz kendi savunduğunuz düşüncelerde bile hatanız için özür dilemezseniz yazınız rağbet görmez, yanlışını düzeltirseniz yazınız yine rağbet görmez.
İşte bu yüzden eylem bir gün sürmeli bir günde mesaj verildi artık uzatıyoruz dediğimde hak verenim yok...
Amaç üzüm yemek değil ki ! amaç gerçekleri de görmek değil.
Derdim yazımın değil konunun rağbet görmesi Sayın Kazen
Bir anne olarak bu kanun sayesinde 20 yıl sonra zenginin bile kalmayacağı bu ülkede yaşayacak kızımın geleceği Afrika ülkelerindekilere dönmesin diye çabalıyorum sadece...
Okuyup geçsinler sadece BİLSİNLER,ÖĞRENSİNLER O BANA YETER...
İlk mesajımda belirttiğim gibi 3-5 kişinin gözünün açılması 10 ları 100 leri sosyal medyada bir araya getirebilirse ne mutlu...
Bu ülkeden fazlasını beklemekten vazgeçtim zaten...
Sanıyormusunuz ki sadece bu kanun için ülkemi bu noktaya getirenler geri adım atacak? dediğinizi duyar gibiyim...
ATMAYACAKLAR BİLİYORUM AMA EN AZINDAN BEN ELİMDEN GELENİ YAPAYIM DİYORUM...
Hatırlarsınız bir zamanlar bir eski bakanımız sokaktaki bir adama hala bıraktığım yerde otluyorsunuz demişti de ne kızmıştık( ya da sadece ben kızdım herkesi de kızdı sanıyorum).Epeydir Güneş Bey e hak verir oldum ben ne yalan söyleyeyim...
Günlerdir dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor insanlar...
Bakın diyorum işte size bütün sorularınızın cevabı burada ama nafile....
Ben eylemlerin uzamasına da karşı değilim ama bu iktidarın gece yarısı kanunlarını ilkokul öğrencisi bile bilirken gözü kapalı bir şekilde eyleme devam edip bu arada bir şey geçiriyorlarmı diye meclise bakmamayı anlamıyorum...
O kadar zeki bir halkımız var ki kriz ortamında bile yaratıcı zekasını konuşturuyor amma ve lakin dönüp arkasından iş çevirenleri göremeyecek kadar basireti bağlanıyor... Ha birde taraf olmaya çok meraklıyız hemde bizleri taraflara ayırıp bölmeye çalışıyorlar cümlesini herkes kurarken...
Taraf olmadan vatandaşlık haklarımızı arayabilsek bu kanunun altına imza atacak yüzü bir allahın kulu bulamazdı eminim...
Söyleyecek söz çok aslında da özünde farklı bir şey yok. O sebeple
ne bire beş katmanın nede gerçekleri saptırmanın anlamı yok Kanun belli...
Hükümleri belli...
Getirecekleri (kimse görmek istemesede) belli...