Sayın Ushe,
Bire beş katmaz iseniz yazını rağbet görmez, gerçekleri yazarsanız yazınız rağbet görmez, öz eleştiri yaparsanız yazınız rağbet görmez, hatalı olduğunu gördüğünüz kendi savunduğunuz düşüncelerde bile hatanız için özür dilemezseniz yazınız rağbet görmez, yanlışını düzeltirseniz yazınız yine rağbet görmez.
İşte bu yüzden eylem bir gün sürmeli bir günde mesaj verildi artık uzatıyoruz dediğimde hak verenim yok...
Amaç üzüm yemek değil ki ! amaç gerçekleri de görmek değil.
yine çok pis alındım arkadaş.... Beni neden kimse anlamıyor
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NcDW8fHxsGU
Eylemi destekleyen biri olarak yazıyorum. Eylemin ilk günlerinden böyle olacağını biliyordum. Hatta forumda bi kaç kere bahsettim fakat dikkate alan olmadı. (karşıt görüşler çatışıyordu o sırada:) ) Yazdığımla kaldım yani... Görüyorum ki bu konuda pek ilgi çekememiş.
Sadece eylemi suçlamak doğru değildir.
Gündem bir şekilde yönü belirliyor. İçki yasaklarıyla, "one minute" replikleriyle meclis kavgalarıyla insanlar oyalanırken iş işten geçiyor ne yazık ki...
Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak...
Kim bilir daha neler yaşanıyor haberimiz olmadan...
Eylemler olmadan önce geleceğim için umudum yoktu. Eylemle beraber birazda olsa bir şeylerin değişeceğine inandım. Eylem bile bu işler için kullanılıyorsa... Ben boşuna umutlanıyorum.
Sizi anlıyorum Kazen ama sizde beni anlayın lütfen..
Öyle bir kaleminiz var ki size(aslında sizin nezdinizde) böyle cevap vermezsem insanların bir çoğu aslında düşündüğünüze değilde yazdıklarınızda gördüklerine göre yorum yapacaklar...
Bilmem anlatabildim mi...
Özel mesajla açıklamak isterdim ama size özel mesaj gönderemiyorum. Şu durumda alınması gereken kim?
böyle bişey deneceğini biliyordum.
ilk ağaçlar için yapılan eyleme bişey demiyorum ama bu işi ideolojiye dönüştüren göstericilerin ve çoğunluğu sol görüşlü vatandaşların hem kendilerinin eylem yapıp hem de arkasından bunun da altında hükümet var diyeceklerini biliyordum
böyle bişey deneceğini biliyordum.
ilk ağaçlar için yapılan eyleme bişey demiyorum ama bu işi ideolojiye dönüştüren göstericilerin ve çoğunluğu sol görüşlü vatandaşların hem kendilerinin eylem yapıp hem de arkasından bunun da altında hükümet var diyeceklerini biliyordum
işte bu güzel tespit... doğru doğru söz gider, fikirler gider yazı kalır haklısınız
çok samimi anlayamadığım için özür dilerim..
"Eylemin altında hükümet var" mı dedim ben? Bir daha okuyun derim.
demene gerek yok ki.. öyle bi anlam çıkıyor.
kelimeler değil çıkan anlam önemlidir." Gerçi bazen gündem yaratmalarına gerek kalmıyor. Van depremi bile işlerine yaradı mesela... Depremi geçtim bu tür olaylara karşı çıkmak için sokağa çıksak başka yerden çatlaklar oluşacak..."
ve söylediğim sadece siz için değil.
"biz eylem yaparken bakın ne kanunlar çıkmış meclisten" diye haberler çıktı sosyal medyada.
"yapmayın kardeşim o zaman" demek düşer öyleyse..
Arkadaşım konuda attığım mesajları okuduysan ve yinede dönüp sadece bu arkadaşa bu yorumu yapıyorsan sana tek birşey söylemek istiyorum 15-20 yıl sonra beni hatırla...
Oturun oturduğunuz yerde... Batmışken tam batalım diyorsunuz yani... :)
Bana da "he he ondan" deyip geçmek düşer.
anlamsız bi cevap olmuş.
sadece cevap vermek adına gibi geldi bana önceki konuyla alaka kuramadım.
konuyu hatırlatayım: "eylem yapınca arkadan sessizce yasa geçiriyorlar" olacaktı
genelde bu konulara takılmam.
evet aradan sadece bu son sayfaları okudum. eski yazılarını hiç okumadım.
ama günlerdir sosyal medyadan okuyorum herşeyi. ve kimlerin ne için mücadele verdiğini biliyorum.
İnşallah 15-20 yıl sonra herşey çok daha güzel olur, başımıza şimdikinden çok çok daha iyi idareciler gelir.
ama lütfen herşey çok daha kötü olursa da sevinmesin bu ülkenin vatandaşıyım diyen biri. keşke bi kaç ölüm olsa diyen akbabalar gibi. (sözüm kesinlikle meclisten dışarı)
Lütfen Allah rızası için konuyu okuyun...
Sadece okuyun...
Günlerdir sosyal medyada olmayan şeyleri anlatmaya çalıştım lütfen rica ediyorum okuyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?