Benim de şu an ilk defa ona muhtaç olduğum dönem ama ilk defa ömrümdeSonuna kadar okumadım annesıne yapısmıs bir evlat konusu gene bunu anladım ama.
Uzak durun su dunyalıgı ıcın yemeyip ıcmeydı kosesıne para koymaya calısan annelerden
Kardesıne ıstedıgını verir evladı cunku
Ya Allah aşkına karantina günlerinde kafayı mı yedin evde bu kadar yardım ediyor kadına takacağına kocana tak ödesin borcunu pis adam yatmış 300 binin üstüne onu hoş görüyorsun ananı yeriyosun kafan iyi mi senin daha napsın kadın otur yerine rahat bırak kadınıBir de şu var,tepki gösteren Cok bunu da yazayım tam olsun.Kendimi muhasebe ederim en azından.Çalismami istiyor annem ayaklarının üzerinde dur artık dönme bu adama bu ev senin ömür boyu yine destek olurum ama kocamdan nafaka gelecek annemden harçlık gelecek diye bakma diyor.Yine erkek kardeşlerimin iş anlamında sıkıntıları olduğu dönemlerde ikisine de maaş kartının birini verdi bunu kullanın diye sonra geri aldı bana niye vermiyor diye bunu da takıyorum en azından iş buluncaya kadar.Tmm faturalarla bir maaşa yakın ama yine de haksızlık mı ediyor diyorum
Çalışacağım zaten ama benim gözümden baksanız keşke anlatmak istediğim başka idiAz değilsin açıkta değilsin. Ev vermis, faturalarini ödüyor. Üstüne üstlük zamanında binlerce lira yatırmış kocana. Daha napsin bu kadin? Sen de çalış , beş yüz liraya muhtaç olma.
Saka misin sen?Bir de şu var,tepki gösteren Cok bunu da yazayım tam olsun.Kendimi muhasebe ederim en azından.Çalismami istiyor annem ayaklarının üzerinde dur artık dönme bu adama bu ev senin ömür boyu yine destek olurum ama kocamdan nafaka gelecek annemden harçlık gelecek diye bakma diyor.Yine erkek kardeşlerimin iş anlamında sıkıntıları olduğu dönemlerde ikisine de maaş kartının birini verdi bunu kullanın diye sonra geri aldı bana niye vermiyor diye bunu da takıyorum en azından iş buluncaya kadar.Tmm faturalarla bir maaşa yakın ama yine de haksızlık mı ediyor diyorum
Git calısBenim de şu an ilk defa ona muhtaç olduğum dönem ama ilk defa ömrümde
Çok ayrıntılı yazmışın zaten karşıdan bakınca gayet net konuÇalışacağım zaten ama benim gözümden baksanız keşke anlatmak istediğim başka idi
Sonunda anlayan biri çıktı Alllah razı olsunKocanıza yaptığı muamele için annenizi haklı buluyorum , hem kızını üzsün hemde parasını ödemesin öyle bi dünya yok malesef.. Size karşı olan cimriliği için haksız, eşinden tabiki o parayı istesin alsın ama size verdiğinin lafını yapmasın kardeşlerinize nasıl yapıyorsa size de yapmak zorunda .
kullanıcı ısmınızdekı 62 memleketınızden mı gelıyor ?Sonunda anlayan biri çıktı Alllah razı olsun
Yok degil öylesine yazdım 62 yikullanıcı ısmınızdekı 62 memleketınızden mı gelıyor ?
Allah hepimizden razı olsun , aynı şeyi yaşıyorum en iyi ben anlarım galiba
TeşekkürlerAnneniz eşiniz istemeden borç vermiş risk almış
İyilik etmek istemiş ama altın dolar artınca borç katlanmış eşin de inkar etmiyor sonuçta
Fabrikayı üstlerine yapmış satıp ödeyecek
Ben bu durumu ayrı bir yere koyarım
Sizin şuan farklı bir durumunuz var
Bir evlilik bitiyor
Yeni bir düzen kuruluyor
Kardeşlerine yaptığı perde ev tadilatı araç model yükseltme çok elzem şeyler değil
500 liraya nasıl geçinilir şu zamanda
Elinden yada içinden bu kadar geliyor olabilir sana karşı ama hem yapıp hem başa kakmayı doğru bulmuyorum .
Ekstra bi durumunuz var şu sıra onun için diyorum
Yoksa tabiki çalışacaksınız, eşiniz borcunu da ödesin kadına.
Elin oğlu hem kızıma eziyet etti hem paramı hatcadı diye kızımı yıpratmazdım ben olsam. Arada kalmak çok zor bir durum.
Ben şokBir de şu var,tepki gösteren Cok bunu da yazayım tam olsun.Kendimi muhasebe ederim en azından.Çalismami istiyor annem ayaklarının üzerinde dur artık dönme bu adama bu ev senin ömür boyu yine destek olurum ama kocamdan nafaka gelecek annemden harçlık gelecek diye bakma diyor.Yine erkek kardeşlerimin iş anlamında sıkıntıları olduğu dönemlerde ikisine de maaş kartının birini verdi bunu kullanın diye sonra geri aldı bana niye vermiyor diye bunu da takıyorum en azından iş buluncaya kadar.Tmm faturalarla bir maaşa yakın ama yine de haksızlık mı ediyor diyorum
Bir de şu var,tepki gösteren Cok bunu da yazayım tam olsun.Kendimi muhasebe ederim en azından.Çalismami istiyor annem ayaklarının üzerinde dur artık dönme bu adama bu ev senin ömür boyu yine destek olurum ama kocamdan nafaka gelecek annemden harçlık gelecek diye bakma diyor.Yine erkek kardeşlerimin iş anlamında sıkıntıları olduğu dönemlerde ikisine de maaş kartının birini verdi bunu kullanın diye sonra geri aldı bana niye vermiyor diye bunu da takıyorum en azından iş buluncaya kadar.Tmm faturalarla bir maaşa yakın ama yine de haksızlık mı ediyor diyorum
Teşekkür edecek birşey yok daTeşekkürler
Ya bu nasıl mantık ya iyi siz çalışmayın tamam mı gerek yok annenşz beslesin siziBir de şu var,tepki gösteren Cok bunu da yazayım tam olsun.Kendimi muhasebe ederim en azından.Çalismami istiyor annem ayaklarının üzerinde dur artık dönme bu adama bu ev senin ömür boyu yine destek olurum ama kocamdan nafaka gelecek annemden harçlık gelecek diye bakma diyor.Yine erkek kardeşlerimin iş anlamında sıkıntıları olduğu dönemlerde ikisine de maaş kartının birini verdi bunu kullanın diye sonra geri aldı bana niye vermiyor diye bunu da takıyorum en azından iş buluncaya kadar.Tmm faturalarla bir maaşa yakın ama yine de haksızlık mı ediyor diyorum
Konu sahibinin eşine anası bi dünya borç para vermiş sindi konu sahibi boşanıyor ve eşi hala borcunu ödememiş 300 bin kadar
Konu sahibi anasının eşyalı ayrı evi varmış orda oturuyor anası kira almıyor bide faturalarını ödüyor bide 500 lira harçlık veriyor
Kadın damada o kadar kaptırdık oğullarıma da yardımım olsun diye ev araba almalarına yardım ediyor ama konu sahibi bunu kıskanıyor eşinin 300 binlik borcunu ödemesini istemiyor kardeşlerime verecek bana yardım etmeyecek diye