eees seni çok iyi anlıyorum aşağı yukarı aynı sorunları bende yaşıyorum bizimkisi kısa kol uzun kol konusu değil direk açık kapalı olma konusu haftada bi kavga ederiz kıyafet yüzünden,seni bilmem ama ben alıştım artık yarım saat kavga edip sonra barışıyoruz,ama Allah'ı var benimki seninkine göre daha iyi gibi,kavgalarımızda neredeyse hiç ben özür dilemem hep o diler ve kavganın sonunda tamam senin istediğin gibi olsun der ben yine canımın istediğini yaparım,ha mutlumusunuz dersen çoğunlukla hayır ama idare ediyoruz,sanırım siz idarede edemiyosunuz valla benim tavsiyem kavgamı ettiniz evden gitme ama kırgınlığıni belli et mecbur kalmadıça konuşma suratın asık dur sonunda sana gelip yanaşıcaktır artık özür dilemek içinmi bide tripmi atıyosun demek içinmi onu bilemem ama konuya girince ben zaten hep senin istediğini yapmıyomuyum azıcıkta ben rahat ediyim mutlu olayım ben seni seçtim ve seninle evlendim seni seviyorum asla seni üzecek şeyler yapmam ama azıcık bana güven tarzı şeyler söyleyip ikide ağladınmi bu iş çözülür gibime gelıyo,ben genelde böyle yapıyorum hem kavga bitiyo hemde istediğimi alıyorum...