• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur benım alışkanlığımda bı care bulalım

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
Arkadaslar ben 33 yaşındayım çok uzun yıllardan beri dudağımın iç kısmını yeme alışkanlığım var çok yemınler ettım çok frenledım kendımı ama bır türlü. Bırakamıyorum. Bı bakıyorum dişimle ısırın yerken buluyorum kendımı . Nette araştırdım Allah korusun ağız kanseri yapma ıhtımalı varmış bunu bıle bıle yınede yıyorum benım gribi olan varmı nasıl vazgecebılırm doktora gıdemem çünkü küçük bı yerde yasıyorum saglık ocağı var sadece

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım
içinden yapma isteği geldiği zaman başka şeylere odaklan mesela son bir kes daha ısırayım öyle bırakırım diye düşünme o an pat diye yapmayacağım de
RABBİM sabır ve şifa versin AMİN

nasıl yani baya koparıyormusun etini?? kanıyor mu??
bence bi doktora git canım,hiç mi şehir merkezine gitmiyorsunuz?
sağlık ocağıda olsa doktora danış, merak etme doktor kimsenin hastalığını kimseye anlatmaz.

Allah razı olsun arkadaslar evet koparıyorum ve kanıyo acıbısey yedıgımde çok kötü oluyorum ama alışkanlık bırakamıyorum çok üzülüyorum sağlığıma zarar verecek dıye ama yerken hıc düşünmüyorum yıyıp yara olduktan sonra çok pısman oluyorum bıdaha yemıycem dıyorum hıc farkında bıle olmuyorum .sızlerın verecegı fıkır nebıleyım yol bana yardımcı olur inşallah

Bende el tırnak kenarlarındaki derileri yiyorum kendimi bildim bileli hemde kanatana yara yapana kadar :( Yemicem diyorum ama en ufak bi streste, can sıkıntısında elim ağzımda.Sanırım psikolojik bi durum :/

bende bunu çok yapıyordum.
hatta ağzımdan resmen bir parça çıkmıştı.
aşırı da kanıyordu.

diş tei tedavisine başladım.
yapmak istesem de teller engel olduğu için yapamadım.
azaldı.

asıl bitme noktası plak takıldıktan sonra.
dişlerime plak takıldı.
diş kabıda diyebiliriz.
kaygan olduğu için etlere ulaşsam da kayganlıktan kayıyordu.

Merhaba Öncelikle Sifa versin bende anksiye var bende yapiyorum bunu cok ama ama koparma yok sadece isiriyorum genelde sinirlendigin uzuldugum ve korktugum zaman yapiyorum yani ben fark etmiyorum ama etrafimdakiler uyariyor ne yapiyorsun diye
Bir doktora danis Fark ettigin Zaman kendini frenlemeye calis canim
ama Bir doktora danis

Rabbim sifa versin

Back