• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana akıl verin

sevgililer gününü mail leri gectim ama nişan saç paranı nasıl yüzüne vurur elin içine nasıl çıkarcaktı seni bu onun gururu olması lazım yuh böyle bir adama nişanlılık tanıma sürecidir tanımışın ve hala devam ediyosun bu evlilikte yediğin lokmalarıda yüzüne vurur ama son pişmanlık fayda etmez vur tekmeyi gitsin.

canım daha niye düşünüyorsun:teselli:.önemli olan harcadığı parayı vurgulaması değil ki.önemli olan(açık açık söyleyeceğim canım kusura bakma)seni sevmemesi:1shok:.seni sevmediği için sana da değer vermemesi.nişanlılık tanıma sürecidir canım,gözüne takılan şeyleri hiçbir zaman ihmal etme!ilerde mutlaka ama mutlaka sorun olarak karşına çıkar:1no2:.bir de şöyle düşünmek gerek canım,bir insan aşık olduğu bir kişiyi ayrılsa bile çok uzun zaman geçmeden unutabilmesi mümkün mü.lütfen yol yakınken dönyasakkelime önce kendin için daha sonra da ileride olbilecek çocuklarının iyiyliği için.

aslında yol yakınken dönmen en iyisi olur.ortada korkman gereken bir durum da yok.zaten ortada bir ilişki göremedim anlattığın kadarıyla.her iki taraf için de zoraki bir nişanlılık tablosu çizmişsin.
ailen de arkandaymış işte.sakın bir hata yapıp içinde aşk olmayan bir evlilik yapma.

konusuyorum her konuyu hemde ama fıkırlerı asla degısmıyo kuafor konusunda konustuk haklısın dedı aynı seyı dugun salonunda da 2 secenegımız wardı 5 mılyarlık ve 2 mılyarlık ben enayı mıyım 2 mılyar varken nıye 5 mılyar verıyım dedı durumu ıyı oldugu halde karısmadım ıstedıgnı ıstedıgı gıbı yapıyo

o kısı unuttum dıyo bana sen benı bırakmadıgın surece bırakmam dıyo ama hıc bı yakınlık gostermıyo
annemlerde farkında arkanadyız kızım bırak dıyolar bana bılmıyorum yenıden bısıye baslamak korkutuyo ben mı abartıyorum dıyorum ama ne zaman patlıcam artık

nişanlıyken sana değer vermeyen (kadınların hisleri güçlüdür sevilip sevilmediğimizi hissedebiliriz )evlendiğinizde 2 ay sonra yatakta ..ıçını dönüp yatar..ilişkiyi ayakta tutmak için pek birşey yapmaz..bence onunla olan şikayetlerini açıkça söyle...eğer hala düzeltme yoluna gitmiyor emek sarfetmiyorsa güle güle de..emin ol kazanan sen olursun..

bence bir evlilik düşünülürken
hem mantık olacak hemde aşk sevgi vs....

yani öyle yok mantık evliliği güzel
yok aşk evliliği
ikiside yalnış
gerçi ben mantıklı buldugum kişiye aşık olurum o ayrı konu sizinkinde mantık var aşk yok arkadasım ha zamanla aşık olurlar severler diyorlarsa çevreden bilemiyorum ne kadar doğru
gerçi ailelerinize göre mantık olabilir sizin açınızdan hiöte mantıklı bulmadım...

o da 'eski' sevgilisindeki kırıntıları atmamış
sende 'eski' sevgilinle onu kıyaslıyorsun...
allah hakkında hayırlısını versin..

cnm bence nişanda saçlarını yaptırmanla ilgili söylediği sözler affedilemezÇok üzgünüm çoook.bu ewlenince neyapıcak acaba ewe aldığı we sana aldığı herşeyi tek tek kafana çarpacakyasakkelime.sana karşı ilgisiz bence belkide sewgiside yeterli diil kafam karıştı walla.bende bu yaz nişanlandım,nişanlım nerdeyse herşeyi tek başına yaptı sayılır ama hiç bi zaman da bunları kafama çarpmadı,sen herşeyin en iisine layıksın dedi hep.zaten olamsı gereken de buu...ii düşün cnm ii karar wer ewlenip boşanmaktansa,nişanlından ayrılmak daha kolay we daha mantıklıkafamçokkarıştı

çok sasırdım ya ama nişanlılık evlilik yoludakı en ciddi adım simdiden boyle yapıyo bence nikahta keramet var diye beklemeyın sevgi adına bişey goremedim hayırlısı olur inşallah

ya ınsanın aklına farklı seyler gelıyor.....
madem unutamadı neden nişanlandı....aılemi istedı...yoksa baska seylermı vardı...bılemeyız...
ama nişanlınla acık acık konuşmalısın ...nıyetı ne....
eger böyle devam ederde sende evlenırsen mutsuz olursun canım...
nişanda harcanan parayı bıle laf edıyor....bunlar olması gereken seyler....ve daha ne paralar harcanacak...
ve ayıp edıyor....,en guzel çözüm konuşmak olucak....
sana davranışları hiç hos degıl........

yav bu duygunun yorumlarına hayranım valla:lepi::hooray:

yol yakınken dön bence böyle ilgisiz alakasız insan bir ömür geçmez be arkadaşım nişan parasını bile laf etmiş ii düşün canım sonrdan pişman olcak şeyler yapma en doğru kararı verisin inş .

insan sevmese bile bi düşünür karşımdaki insanı kırmayım diye. nişanlınız o kadar öküz ki kusura bakma ama nişandaki kuaför parasını dert etmiş kendine. madem öyle hiç evlenmeye kalkmasaydı zorla mı nişanladılar. hayatında belki bir kere yapıcağın bir şeydir evlilik, o yüzden böyle bir öküzle bence o işi gerçekleştirme, mazallah yarın bir gün ucuz olsun diye gelinlik yerine seni sofra bezine sarmasın!

Back
X