• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana akıl verin

canım malesef düğün ve nişan masraflarını bu sekilde dile getirmesi hiç hoş değil..
bence ona acık acık söyle buraya yazdıklarını..ama hiçkimse değişmez bir de bu var

canım durumlar hiç iç açıçı görünmüyor...:1no2:
yol yakınken iyi düşün karar ver ve dön bence..fisfisfis
nişanında kuaföre verdiği paranın şimdiden lafını yapıyorsa bu işin sonu pek hayırlı değildir diye düşünürüm..:delphin:
eski arkadaşının numarasını silmemiş olması da düşündürücü...:sm_confused:

aa bu ne bviçim nişanlılık
günde bi kere telefonlaşmadan bi gariplik olduğu belliydi
sorunlu biri olabilir mi acaba bu kişi
aman yazık etme canımkendine bak ailen de arkanda

Valla her şey ortada....istemiyor karşı taraf belli ki...
madem onda bişiler oturmamış...bırak canım gtsn yoluna...

şimdi böyleyse evlenince ne olur bilmem...
ama çok iyi tart ölç biç evlilik hiçbirşeye benzemiyor....
hakkında hayırlısı olsun....

arkadaşım ailen bile sana bırakmak istersen arkandayız demiş.daha neyi bekliyorsun.biz eşimle haziranda 10.yılımızı kutlayacağız.biz bile günde 3-4 defa konuşuruz.siz yeni nişanlanmışsınız sadece 1 kez konuşuyorsunuz.şimdi sizin telefona yapışık olmanız gereken zaman.nişan dönemi cicim ayıdır.cicim ayında bunları yaparsa evlendiğinizde eve bile gelmez bu kişi.sonra ne demek kuaför parası ,istediği düğün salonu tutmak.sen kendini neden bu kadar herşeyin dışında bırakıyorsun.düğün salonundan,pastaya, ev eşyalarına sen karar vermelisin o değil.yaptıkları çok kabalık.hem seninde bir işin var sonuçta.ondan br eksiğin yok.bir an evvel NİŞANI AT.SANA DEĞER VEREN BİRİNİ NASIL OLSA BULURSUN.bu kişi seni hak etmiyor.

Günde bir kere aramasına takıldım doğrusu insan sevdiği kişi nerde nasıl napıyor merak eder..
sesini de duymak ister...canım sana bi soru bu cocuk sana seni seviyorum dedi mi mesela?
hiç sıcak söz etmedi diyorsun aradığında bikaç kelime konuşur diyorsun..
e hala nişanlı olma sebebin ne?baskası mı olmaz sanıyorsun bu adam bence hayatını yakacak ..
ya duygusuz ya da aklı baskasında..hemen nişanı at derim ben ...laftan sözden cekinme..

bnece nişanlını al karşına otur
açık açık konuşun
sen neler hissttiğini düşündüğünü söyle
o da sana anlatsın
bu şekilde başlamışssınız
böyle bir evliliğe adım atmanız güzel olmayabilir
sonradan üzülmemek için herşeyı başında çözüp
yola öyle devam etmelisin bence

canım ne diyem şimdi yazılanları okudum hoş bir davranış değil yorumlarıda tabi
bence sen daha fazla üzülmeden yolun az bir buçuk kenarından dön derim
böyle kişiyle bence mutlu olunmaz canısı
hele eski çıktıgı kişinin tel nosunu hala aktif ediyorsa yanim
harcama kendini bu kişinin yolunda derim
ailende farkındaysa bence sen dön kardeşim gitme ilerleme o yolda
üzüldüğünle kalırsın yıpranırsın
şuan ağrımayan başını ağrıtma daha önüne niçeleri çıkar canım
koca her zaman bulunur ama ana baba ,bozulmuş bir sağlık asla canısı

bence bu işin sonu yok bırak arkadaşım sözlerinden sevdiğini hissedemediğini anlıyorum ki sevgi olmadıktan sonraa neden evleniyorsun evlenmiş olmak için mi?
yol yakınken geri dön ailende destek oluyormuşş daha nee
hemde asıl tepkisini görürsün bakalım bitsin dediğinde ne yapcak aynı şekilde devam ederse bilki doğru yapmışsın
şimdi sizin en güzel zamanlarınız telefon elinizden düşmemesi gerekirken günde 1 kere 3-5 kelime:uhm: ben bile 14 senelik eşimle günde kaç defa ararız görüşüüz

Yaşadıklarınız düşündürücü ama çözümü basit.
Eğer kafanıza uymuyor ve canınız sıkılıyorsa nişanlınızdan ayrılın. İlerde çok daha mutsuz olup üzülmektense yol yakınken bu ilişkiyi bitirmek daha mantıklı.

canım en doğru kararı bu durumda yine sen vereceksin bu adamla bu şekilde bir ömür geçirebilirim dersen evlen, yok ben bu şekilde ömrümü ziyan edemem dersen bu ilgisiz adama yol ver....a.s.a.s.

Bence karşınıza alın konuşun ve açık açık söyleyin durum nedir? Duyguları nedir? Eski meselelerin kafasında ki yeri nedir? Eğer böyle devam edecekse sevgisiz ve ruh gibi bir evlilik istemiyorum deyin, beni sevecek, bana değer verecek ve karşılığını alacak bir adamla evlenmek istiyorum eğer böyle olmayacaksa hayatımı mahvetme deyip ona bir süre verdiğinizi bu sürenin sonunda gerçek duygularını dile getirmezse ve böyle devam ederse ayrılacağınızı söyleyin ve ayrılın.. Yapacak en hayırlı iş bu..

Canım, aslında sen bize sorduğun sorunun cevabını kendi mesajında vermişsin...
Biz şu anda sadce teyid ediyoruz fikrini... ne yapman gerektiğini bence sen çok iyi biliyorsun.
Sevgiler...

En güzel zamanlarınız olmalı işve cilve naz :asigim: canım bence bu adam sana karşı birşeyler hissetmiyor heyecanı yok, sadece ona ve ailene uygun olduğun için yada temiz bir insan olduğun için senle nişanlanmış gibi geldi. Yani duygu yok ..bence annende hiç üzülmesin şekeri çıkmasın sanki nee evlilik yok çocuk yok niye bu kadar tansyon çıksın ki.. Aksine şükür etmesi lazım annenin nişanlıyken ortaya çıktı bu durum. Bence nişanlınlada konuşun bir karara varın. Sen bu konuşma sırasında onun duygularını, düşüncelerini daha iyi anlarsın. Hiç canınızı sıkmayın eski sevgilisi falan sorun değil sorun seni her ne nedenle olursa olsun sevmemesi.....bir an önce el koy bu duruma ve güçlü ol gencecik pırıl pırıl insansın. Evliyken dönmek çok çok büyük yaralar açar sende ve ailende....

canım yenıde3n bır hayata baslamaktan korkuyorsun ama ınan ılerıde evlılık duvarını asamayıp yıllarını curutmekten ıyıdır bugun kuafor parasını laf eden ılerıde bır hastalık saglık durumu olsa yada degısıklık ısedın kuafore gıttın bunun haylı haylı lafını yapar...nısan kulfetını kaldıramıyosan bye bye arkadasım dersın olay bıter arkana donup bakma bıleee

açık açık konuş.....seni seviyormu..sevmiyormu....sevgiler gününü hatırlat ona......sorarken tepkilerine dikkat et...ona göre adımını daha temkinli atarsın....bak eğitimciymişsinde. elinde mesleğin var .değermi hiç elin kendini bilmezine...seni sevecek uğrunda ölecek çok kişi varken...anam yaşın kaç başın kaç...ömrünü yeme......yalnız şimdi şöylede bir durum var .hani bazı erkeklerde sevgilerini pek gösteremezler...sever..ama içinden sever .böylede bir durum olabilir

Tanimadigin, guvenemedigin, bir insanla evlenmeye mecbur degilsin canim.

Hiç hos seyler degil bunlar...Simdi asil sana deger vermesi gerek, insan sadece iki kelime etmek içinmi arar sevdigini ? nisanlisini ?

Bence soyle uzaktan biraz takip et...Biraz dusun...Olmuyorsa da olmuyor...
Mecburiyet diye birsey yok
Içinden gelmiyorsa da sakin "birakip baskasiyla nasil nisanlanirim" diye dusunme.
Bazi kizlar oyle dusunuyor ve evleniyor, bile bile lades deyince, evlilik kotu gidiyor ama evlenince, oyle bitti demek kolay olmuyor iste...

Biraz bekle bakalim ve açik açik beklentilerini soyle ona.
Olmuyorsa, kismet degilmis dersin
Hayirlisi olsun insallah

Back
X