• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana akıl verin

tsambikos

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
71
1
286
Ankara
yaklasık 3 ay once gorucu usuluyle nısanlandık once bı kac kere cıktık sonranısanlandık acıkcası pek bırbırımız tanıma fırsatımız olmadı.

benden once bı kısıyle cıkmıs kıs benım lıseden ve unıden arkadasım sonucta bıtmıs cok onemsemedım. 2 ay sonra bı gun telefonunu ıstedım elımden aldı bısılerı sıldı sonra ıtıraf ettı eskı arkadasının numarasını sılmıs madem bıtmıs cok kotu bı sekılde hala numarası nıye duruyo ve hala ona attıgı maıllerıde sılmedıgını ogrendım:çok üzgünüm:

bu olayları unuttum bı sekılde kıskanc asla deılım ve kızla gerek egıtım yonunden gerek fızıksel guzellık gerek de aıle yapısı olarak asla kendımı kıyaslayamıyorum ama anladım kı malesef askın gozu kormus

yaklasık 4. ayımıza gırmek uzereyız hala bana sıcak bı kelıme etmedı ya da benımle mutlu oldugunu belırten davranısta bulunmadı.acaba ben mı soguk davranıyorum dıyorum hayır elımden gelenı yapıyorum gunde bı kere konusuyoruzx ne yedın naptın 3-5 kelımeyı gecmıyo.

dun sevgılıler gunuydu 2 gun sonrada benım dogum gunum hafta sonu gelmedı gelmeyı bırak dusunup msj bıle atmadı. eskı sevgılımle bende kutlamazdım sevgılıler gununu ama onem verdıgını bıldıgım ıcın sorun etmezdım.bu hem onem vermıyo hem de ne bılıyım.
acaba dıyorum hala eskı arkasında mı aklı?

nısanda kuafore gıttık normal bı para odedı her fırsatta yuzume vuruyo bi kere de senın ıcın feda olsun demıyo dıyemıyo sizce napmalıyım?artık cok bunaldım onun benı degersız hıssettırmesınden

Pek hoş değil maalesef durumlar..
Eski sevgilinin telefon numarası,mailler,soğuk yaklaşım vs..benneyaptımki
Ama en çok nişan için kuaföre ödenen parayı laf etmesine kızdım..:delphin:
Nişan,düğün gibi güzel olayların külfeti olacak elbet,nasıl bunun muhabbeti yapılır ki?:mymeka:

nisanlilik süreci zaten birbirini daha yakindan tanimak icindir....
hala aranizda bir yakinlik olmadiysa daha nereye kadar böyle devam edebilir ki?
sevmedigin biriyle hayatini birlestirmek dogru bir sey degil bence...
ayrica onda seni rahatsiz edenler seyler var neden bunlari onada anlatmiyorsun?
yani konusmadan hic bir sey hal olmaz...
sen sustukca düsünceler icinde bunalmaya devam edersin...

eğer anlattığın gibiyse yol yakınken dön cnm..
dua et evlenene kadar rol yapmadı bir de tüm bunları evlendikten sonra yapsaydı daha çok üzülürdün ypranırdın.aklında hala birileri varmış gibime geldi..
konuşmayı denedin mi hiç..gerçi inkar yoluna gidecektir ama ne biliyim açıkça konuşsan aklında başka biri varsa benim de başımı yakma yol yakınken dönelim desen...

konusuyorum her konuyu hemde ama fıkırlerı asla degısmıyo kuafor konusunda konustuk haklısın dedı aynı seyı dugun salonunda da 2 secenegımız wardı 5 mılyarlık ve 2 mılyarlık ben enayı mıyım 2 mılyar varken nıye 5 mılyar verıyım dedı durumu ıyı oldugu halde karısmadım ıstedıgnı ıstedıgı gıbı yapıyo

o kısı unuttum dıyo bana sen benı bırakmadıgın surece bırakmam dıyo ama hıc bı yakınlık gostermıyo
annemlerde farkında arkanadyız kızım bırak dıyolar bana bılmıyorum yenıden bısıye baslamak korkutuyo ben mı abartıyorum dıyorum ama ne zaman patlıcam artık

ya ınsanın aklına farklı seyler gelıyor.....
madem unutamadı neden nişanlandı....aılemi istedı...yoksa baska seylermı vardı...bılemeyız...
ama nişanlınla acık acık konuşmalısın ...nıyetı ne....
eger böyle devam ederde sende evlenırsen mutsuz olursun canım...
nişanda harcanan parayı bıle laf edıyor....bunlar olması gereken seyler....ve daha ne paralar harcanacak...
ve ayıp edıyor....,en guzel çözüm konuşmak olucak....
sana davranışları hiç hos degıl........

seninde dediğin gibi pek fazla tanımadan nişanlanmışsınız.
insan evlilik hazırlıgı yaptığı insandan ilgi bekler çok haklı olarak
üç beş kuruşun hesabını yapması gercekten şık olmamış
en iyisini tabiki sen bilirsin

Tuhaf geldii insanın evleneceği ınsana maddı açıdan laf söyleyebılmesı..bana kalırsa düşün derım..çünkü iki gun sonra aldığın bı deo bıle söz olabılır kolay gelsin..

Eski sevgiliyide geçtimde sevgililer gününde 40 yıllık evli babam bile dün anneme sevgililer günün kutlu olsun karıcım dedi yani nedir bu ben nişanlıyken ne cep telefonu vardı nede internet normal telefondan ailemin bu konuda tutucu olmasına rağmen günde bir kez görüşüyoduk bende görücü usulü evlendim ilk sevgililer günü sözümüzden 10 gün sora idi ama eşim tektaş yüzük getirmişti öle çokta ince bi adam olmamasına rağmen
şimdi 10 sene önceyle kıyasladımda şu zamanda böle bi nişanlılık garip geldi bana canım
nişanda saçını yaptırmış laf etmiş beyfendi düğünde napıcak acaba yada evlendikten sora yediğin her lokmayı başınamı kakıcak yazından anladığım kadarıyla olgun bi kızsın bence
bunu hakettiğini düşünmüyorum hiçbir kız haketmez eğer nişanlıyken arada tutku yoksa evlendikten sora olucağınıda hiç sanmıyorum ben olsam konuşurdum bize yazdıklarını aynen onada anlatmanı ve ayrılmayı düşündüğünü söylemeni tavsiye ederim canım sen bilirsin gibi bi cevap alırsan eğer hayatının hatasını yapmaktan dönersin kolaylıklar diliyorum

canım bence çok iyi düşünmelisin..bak bu konular şimdiden seni üzmeye başlamış bilee ee ilerde bu adamla aynı evin içinde bir ömür geçirebilrmisin?? senin isteklerine cevap vermiyor ve hep aklın bişilerde kalıyorr.. hadi bunları geçtimm eski sevgili diyorsun mailler ve telefonu diyorsun.. bence çook kafa karıştıran bişi bunlar.. her şekilde yarın öbür gün bişi alsan kendine bundada başına kakacaktır ev eşyaları alırken bundada sorun çıkaracaktır.. bence karşılıklı oturup çok ciddi bir şekilde bu sorunu konuşmalı ve o masadan çözüm bulmuş bi şekilde kalkmalısınız...

aranizda cokca yas farki mi var oyle oldugunda bazen boyle sorunlar olabiliyor?

tesekkur ederım belınay senın sevgılıler gunu tavsıyenı okuyup esınlenıp hedıyemı bıle hazırlamıstım ama degmezmıs
adalayda aramızda 2 yas var 2 yas buyuk sadece benden

eğer anlattığın gibiyse yol yakınken dön cnm..
dua et evlenene kadar rol yapmadı bir de tüm bunları evlendikten sonra yapsaydı daha çok üzülürdün ypranırdın.aklında hala birileri varmış gibime geldi..
konuşmayı denedin mi hiç..gerçi inkar yoluna gidecektir ama ne biliyim açıkça konuşsan aklında başka biri varsa benim de başımı yakma yol yakınken dönelim desen...

evet bende katiliyorum bence önce konusmaniz gerek sonra olmuyorsa olmaz daha cok mutsuz olmadan bir cözüm bulmaniz gerek ikiniz icin hayirlisi neyse onu yapmaniz gerek ve bu sadece konusmakla olur bence... allah yardimcin olsun canim yerimseniben

ilgi göstermiyo neden sizinle nişanlandı ki..
bide kuaför parasını neden sorun ediyor ki,ve yüzüne çalıyor ki...
onunla oturup konuşun...
daha bunun düğünüde var o zamanda aynısınımı yapacak yine...

tesekkur ederım belınay senın sevgılıler gunu tavsıyenı okuyup esınlenıp hedıyemı bıle hazırlamıstım ama degmezmıs
adalayda aramızda 2 yas var 2 yas buyuk sadece benden

canim o zaman malesefki sana iyimser bir konusma yapamiycam bu anlattiklarin hic iyiye alamaet degil konus dicem ancak duzelir mi bilinmez kafamçokkarıştı

Cnm okudum ama hiç iç açıcı bi yanını göremedim nişanlının ...:1no2:
Yazdıklarından yola çıkarak düşüncem olumsuz şekillendi.:uhm:
Nişanlılık tanıma evresidir,arkadaşlarımın da dediği gibi, tanırsın olmaz ve biter cnm dünyanın sonu değil asla.
Senin yorumunla yola çıkayım
"artık cok bunaldım onun benı degersız hıssettırmesınden ".
Daha şimdiden ,
1-Sana kendini değersiz hissettirmiş (ki nasıl olmasın kuaför parasını laf eden biri)
2-Seni şimdiden mutsuz ediyo (ki gelecekte nasıl etmesin)

Tabiki karar senin,bizim amacımız bazı doğruları sana gösterebilmek...

yazdıklarımla seni üzmek istemem ama sanki nişanlın eski kız arkadşını unutmak için seninle(bu bi başkasıda olabilirdi) nişanlanmış. dedikleri gibi nişanlılık birbirini tanıma sürecidir ve sanırım sende onun sana karşı tavırlarından ve sözlerinden nasıl biri olduğunu tanımışsın bak ne güzel ailende istiyosan bitir demiş neden hala kendini yıpratıyorsun ki anlayamadım?!?!?!

valla canım vakit erkenken bence bu işten vazgeç bu davranışları gerçekten sana değer ve önem vermediğini gösteriyo ve siz daha yeni nişanlanmışsınız sizin çok konuşup paylaşcağınız şeyler olmalı ama daha eski arkadaşının no sunu silmediyse vardır bundan bir iş hem seninde arkadaşınmış belkide diğer kızı kıskandırmak için seninle nişanlanmıştır seni üzmek istemem ama her ihtimali düşünmek lazım değilmi kendini üzme gerçekten ona karşı güzel şeyler hisstmiyosan bırak gitsin sonradan üzülüp bu sorunları yaşamaya devam etceğine şimdi biraz üzülürsün sonrada unutur gidersin

Back
X