off arkadaşlar off 1 yıllık evliyim esimle çok sorunlar yasadık bi kere şiddet uyguladı 2 kerede siddete meyillendi ama yapmadı en son olarakda dün yaşadıklarımız...
Dün dışarda bi akrabamızda yemek yedikten sonra eve geldik içeri girerken asansörde apt yöneticisiyle karşılaştık doğal olarak konuştuk... eve girmemizle bir kavga başladı ben elin adamıyla neden konuşuyormuşum kavga etti benimde tuhafıma gitti beni normalde hiç kıskanmaz gülmeye başladım ya saçmalıyosun dedim. kendi iş ortamında kadınlarla samimi sakalaşmalar bilmem neler ne var yani sende konuşmuyomusun insanlarla dedim ama tamam bida konuşmam adamla dedim konuşmayacaksın zaten dedi ben güldükçe bu sinirlendi çok konik geldi yaptığın dedim.. bu tartışma sırasında salak dedim bi an ağzımdan çıktı tabi bunu duyunca dişlerini falan sıkmaya başladı. sonra bide kafayı giyimime taktı giyimimde yarım kol tshırt pantolon içime neden cıtlı atlet giymemişim bukezde bu sorun oldu hava çok sıcaktı giymek istemedim dedim üstelik çok dikkat ettim tshırtimde kısa değildi o kadar belim falan acılmadı ama dinleyen yok tabi.. kolumu sıkıp itmeler boğazımı sıkmalar bağırmalar o anlar aklımdan çıkmıyo en son banyoya giriyordu yine bağırarak sen kendine bi bak ben gayet düzgünüm dedim.. bana doğru bi koşuştu gel bakalım sen buraya dedi ellerini birbirine vurdu hani birini döveceksen kollarını sıvazlarsınya öyle bi havaya girdi geldi tepeme beni tuttu eger bana bişy yaparsan seni terk ederim dedim bi kaçkez sonra durdu..etrafımda dolandı durdu ben seni artık istemiyorum dedim gidicem dedim g.. yiyosa git dedi seninde gittiğin yerinde cenazesini çıkarırım dedi sen ne biçim insansın dedim... geçti sonra içeri oturdu ben yatağı açtım yattım tabi ağlıyorum sonra başıma geldi nası evde koşu bandı var gitti spor yapmaya başladı...sonra ben yatarken başıma geldi kötü görünüyodum herhaldeki kendine bişy yapmadın demi dedi hap falan içtiğimi sandı herhalde ne saçmalıyon sen ya dedim.. sonra ben diğer odaya geçtim onla aynı yerdee uyumak istemedim bi zorladı kalk yatağa gel diye sonra gitti uyumuşum sabaha doğru yine uyandırdı gel diye götürdü şuan konuşmuyorm ama içimde sevgi diye bişy kalmadı ne yapmalıyım bilmiyorum ne olur akıl verin...