ne olur akıl verin (şiddet)

Açık açık söyle cnm farketmez... Bu akşam canım cicim olursunz diyen arkadaşlarda vardı ama adamda ne bi özr var ne bşy gene bindi koşu bandına sonra yattı adam sporla rahatlamış dlyende vardı keramet koşu bandında herhalde. Konuşcak adamda yok ne yapyım ben simdl gidlp koşuyummu napyım içlm soğsun

şiddet işin içine girdiği an o yoldan dönülmez, o evlilik bitmiştir diye düşünüyorum ben..yok bir daha yapmaz, aa bensiz olamaz bir dahakinde ayrılacagımı bilir falan...inanmıyorum bunlara ben canım
daha bu kadar yeni evliyken, bu kadar dandik bir konu yüzünden şiddete başvuran biri herşeyi yapabilir bence

çok açık söyledim pardon

çok doğru söylüyosun cnm en ufak bi pişmanlık belirtisi bile yok işin acısı en iyisi güzellikle bitirmek yarın konuşcam bide sabah beni uyandırıyo kahvaltısını hazırlamam için sevilcek tek bi tarafı yok

Canım eşin şiddet göstermeye meyilli ve belliki kendini zor tutuyor. Bu sefer hırpalamış sadece ama bir gün yine hiç yoktan bir sebep bulup sana daha kötüsünü yapabilir. Sakın çocuk düşünme şu durumda. Daha yeni evli sayılırsın böyle başlarsa nasıl gider ahmin bile etmek istemiyorum.
Diğer arkadaş daha ne bekliyorsun kurtul o adamdan yoksa bir gün elinde kalabilirsin. . Ailen arkanda mı bilmiyorum ama olmazsa kadın sığınma evine git. Allah yardımcınız olsun

bence yol yakınken , çocuğunda yokken hele yaşında gençken onun özrünü falan bekleme nihayi kararını bildir ve yoluna devam et, gün geçtikce herşey sarpa sarıp zaman senin aleyhine işliyecek, hele birde çocuğun olursa sen özür dilemesini daha çok beklersin, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamayı bekleme delirmeden yoluna git

cnm öncelikle geçmiş olsun.insanın sevdiği değer verdiği birinden bu şekilde tavır görmesi insanı derinden etkiler....benim eltimde en ufak tartışmada kaynımdan şiddet görüyormuş.duyardım ama hiç şahit olmamıştım(farklı şehirlerdeyiz yazdan yaza görüşüyoruz)bundan 2 sene önceydi yaz tatilinde bi araya geldik ufak bi tartışmada eltimi dövmüş kaynım üstelik sokak ortasında.can havliyle eve kaçmış.eşyasını topladığı gibi annesinin evine.günlerce gelmedi.kaynım öyle avare avare dolaştı,çocuklar rezil oldu iş boşanmaya kadar gitti,eltimi almaya gittik 2-3 defa gelmem yeter artık ettikleri banadiye kestirip attı...kaynım burnundan kıl aldırmayan birisi baktı 2 çocukla rezil olacak sonunda gitti aldı karısını.yaptıgı davranış aklını başına getirdi baktı artık direniyor tepkisini gösteriyor eltim,artık elini kaldırmıyormuş.2 yıldır gayet iyiler.
sen bilirsin ama ailenin yanına git eşine kafamı dinlemek istiyorum,yaptıgın davranış beni çok sarstı,ailemin destegine ihtiyacım var gibi laflar et.ama sakın küs,ayrılacak havasındas gitme.yalnız kalınca daha sakin düşünüp hatasını anlayacaktır.evde oturmaya devam edersen sineye çektiğini,bu olayı kabullendiğini düşünecek.gün gelecek tekrar başka bi şekilde belki daha şiddetlisini yeniden yaşayacaksın....

ne beklıyrm bılıyorum pskoljı denen hıc bsy kalamadı zatn aılem en sonunda kafayı yedrtcek sana dıyolar sevıyrm gerckten yoksa neden hala durayım kı benı sevmedıgını cok ıyı bılıyrm bı erkek karısını sevse hıc ılglnmzmı kacarmı benım esım kacıyo ama anlmyrm neyım eksık bılmıyrm ozguvenımı yıtrdm guzel oldgmu sorunmn olmadgnı soyluyo doktrlar cevrem ama neden bu adam bana bakmıyo sevmyo ve dayak yedm okadr ölmeye gelınce gresuna tayınmz cıkmstı kendı memleketmdeydk daha once benm nıyetım esımın gtmesı benm artk onunla gtmycmı syledm aıleme sora esım anldı bu duru bana herseyın farklı olcnı bırdaha dovmeyecgnı hatta kavga bıle edemycz dedı bende ınandm geldm ama sunu aklımdan cıkarmdm aıleme herseyı goze aldm basıma bırsey gelırse sebebm bu deedm 1senedr buradayz yaklsk 2 aydr hıc sıddet olmadı tartsmamz arada oldu ama herseyın degscegnın ne demk oldgnu anldm cunku geldgmzde ılk gun benı dovmustu hatta bana artk aılen yok demstı kacıp gdblcegn kımse kalmadı dedı burda o an anldm hersy evt degsmstı tartsmaya bıle frsat vermyordu cunku doverm dye sustryodu hep aldatlyrm dovuldm umursanmdm asalandm ama neden hala duryrm bunu bılıyrm gvenm yok kendme yenıden hayat kurarsn dyo herkz ama basamycgmdan korkyrm bunun yasattklarnı untamycm ve kımseye ama hıckmseye ınanmycm oda bunu bılıyo kendne gvenyo kendme olan gvenm ı gerı getrmyrm hcbrseyın boyle olcanı dsnrek evlnmedm kı benı sevdgnı sanmstm ama o galıba evlnmek ıcn evlndı sadece yoksa neden bunlrı yapsnkı teskr edrm cok gzl seylr yazmssnz.

..............................................................................................

Son düzenleme:
eşin yine şiddet uygulayacak sana herseferinde daha ağır. ayrılmak doğru karar ama ayrılmak istemiyorsan tavsiyelerim;

eşine hakaret etme. salak aptal vs. bunları şiddetten korktuğun için değil aradaki saygıyı yitirmemek için kullanmaman gerekir. hiç bir çiftin kullanmaması gerekir.

eşin sinirlenmeye başladıysa kendini savunma amacıyla bile olsa, söyleyeceklerinin kötü bir manası olmasa da cevap verme. haklı bile olsan sinirlenmeye başladığında alttan al. siniri geçince söyle düşüncelerini ama hemen sonra değil bir iki gün sonra.

kısacası eşini şiddet uygulayacak raddeye getirme. bunları niye yapayım, niye ben alttan alayım diyorsan da ilk satırda yazdığım gibi boşanmak en iyisi.

Ayrılmanın en doğru karar olduğunu söyledim ama ayrılamayacağını bensiz yapamayacağını vs söyledi ben sana yaptıklarımı hatırladıkca kendimden nefret ediyorum ama evlilikte olur böyle seyler dedi karsılıklı alttan almamız lazım vs dedi biraz uzklaşalım dedim sarıldı sıkıca nası uzak durcaksın dedi seni çok kıskanıyrm dedi ben bu güne kadr hiç belli etmedlgni söyledlm iste böyle kızlar sondurum

Yaptıkları içln kendlnden nefret ediyo fakat hala özür dilememekte kararlı. Benm neler yapmam gerektigni söyledi ama bende sana el kaldırmıcam demek yok ne yapmalıyım sondurum karsısında 3 gündr ayrı yatıyrz beni çok özlemiş sarılışı falan bi farklı.. Geçici ama sanırım..

ısıracak köpek havlamaz derler yaa doğru...erkekler de gidersen şöyle yaparım böyle yaparım diyip kadınları sindirmiş olmayı çok severler,halbuki bi b*k yapamazlar....

seninkisi hem yapıyor hem de sana bişey olacak diye ödü kopuyor...sakın yapamayacağın tehtitler savurma kocana,yoksa belli bir süre sonra zaten bişey yapamayacağını göreceği için daha rahat davranır sana...gidicem diyorsan git ama yook gitmeyeceksen gidecem deme.....

tesekurler arkdslar ama genelde o hakaret eder bana gerızelakı salak der bana dunde tartstk buyuzdn amacın ne dedm bende ayrılcam boyle dayanamyrm dedm benı tehtıt ettı hırpaladı esyalarımı hazrladm annemı aradım bılet alcam doncem dedım oda kıyafetlerımı kesmeye falan calıstı aksam oluncca belım falan tutuldu brakın belımı her tarafm kollrm morarms bugunde oglende geldı ve hastaneye goturdu belımden dolayı doktor darp almssn dedı o yanımda dye yok demk zorunda kaldm ama suan ıyı davranyo dunden berı terktcm dye bence ve bu dejavu gıbı sureklı olan bsy kavgamzdan tartsmamzdan sora yıne eskı halıne doncek emınm ne yapcm bılmyrm ama sızlere teskr edyrm dusuncelernzden dolayı...

oncelikle uzmandan yardim almasi konusunda ikna edin yada birlikte evlilik danismanina gidin..

bak tatlım, bu adam değişmez.biliyorum aynısından bende de var çünkü.
4 yıllık evliyiz.yılda 2-3 kez hırpalar beni.dayak gibi değil de.bi yerlerimi sıkıştırır,iter kakar..
sonrada oturur önümde ağlar..
öyle pişman olur ki,sonunda ben ona acırım.hatta kendimi de yargılarım.
değişmez boşuna bekleme..

bak tatlım, bu adam değişmez.biliyorum aynısından bende de var çünkü.
4 yıllık evliyiz.yılda 2-3 kez hırpalar beni.dayak gibi değil de.bi yerlerimi sıkıştırır,iter kakar..
sonrada oturur önümde ağlar..
öyle pişman olur ki,sonunda ben ona acırım.hatta kendimi de yargılarım.
değişmez boşuna bekleme..

hep aynı hikaye..
bak tatlım,bu adam değişmez.biliyorum çünkü aynısından bende de var.
4 yıllık evliyiz yılda 2-3 kez hırpalar beni saçma sapan sebeplerden.sonra da oturur önümde ağlar.
yalvarır..15 gün peşimde döner,ben ne dersem o olur 15 gün içinde.falan filan..
sonra yine aynı..
özürleri de çok acıklıdır.ben sana bunu nasıl yapıyorum.allah benim belamı versin.kafasını duvarlara vurur.
sonunda ben ona acırım. hatta kendimi yargıladığım zamanlar da çok olmuştur.
şuan hamileyim,saltanat bende.bebeğimin yanında bana vurursa onu terkedeceğimi söyledim.çok seviyorum eşimi,o da beni bundan eminim.
yani sana akıl verecek durumda değilim.tavsiyem çalışmıyorsan hemen bir işe gir.yoksa daha beter dibe vurursun.hakkımızda hayırlısı.

anlattıkların korku filmi gibi farkındamısın? ben çok korktum. bu adam sana birşey yapmasın canım?

Evlilikte olur böyle şeyler... Hayır, olmaz. Niyeti yok ki düzelmeye hala yaptığını arka alıyor çaktırmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…