O oluyor arada ya ilk defa mı oldu sizde
utanacak birsey oldugunu düsünmüyorum , yani bende orgazm oldugumda baya bir sivi akiyor ama peynir tenekesi patlamasiyla karsilastirilcak kadar degil
Bizde de bi kaç defa oldu. Yani kokusuz kaşıntısız fizyolojik bi akıntı bence utanılacak bişey değil
neyse ki peynir sevmiyorum yaOrgazm gibi değildi hiç amatam görüntüsü de lor peynir gibi idi
Bende sendeniiiiim ve aşırı zevk aldığım her ilişkimde oluyor hatta orgazm olamıyorum ama eşime göre öyle olması orgazm olduğumun belirtisiymiş ben çok araştırdım kaşıntım koku yoktu bir iki defa doktora gittim normal muayene olarak mantar falanda yok tamamen aldığın zevkten ötürü olan bir şeyİlk etapta utandım ama sonrasında bir hastalıkla diye çok korktum eğer olağan bir durumsa korkmam ama.
Fazla zevk aldigindan canım korkma hastalık değilEvet ilk kez oldu. Bir yıllık evliyim bu arada Miktarı çoktu çok anormal geldi.
Lor beynirin gözleri yaşlıOrgazm gibi değildi hiç amatam görüntüsü de lor peynir gibi idi
Bende sendeniiiiim ve aşırı zevk aldığım her ilişkimde oluyor hatta orgazm olamıyorum ama eşime göre öyle olması orgazm olduğumun belirtisiymiş ben çok araştırdım kaşıntım koku yoktu bir iki defa doktora gittim normal muayene olarak mantar falanda yok tamamen aldığın zevkten ötürü olan bir şeyo kesik kesik parça beyaz şeylerİ soruyorsun dimii
Hahah olabilirAynen o kesik kesik beyaz parçaları. Yahu daha önce ben daha çok zevk almıştım vücudumla psikolojim aynı anda zevk almayı bilemedi sanırım
Hahah olabilirama dediğim gibi ben ne zaman çok zevk alsam o şekil de oluyor içini ferah tut ama mantar yönünden kendini takip et ne olur ne olmaz
"lor peyniri gibi kesik kesik " ise doktora görünün.enfeksiyon durumunda olur bu.
Peynir gibi kesik kesik akıntı direkt mantar enfeksiyonunu düşündürür. Bir jinekoloğa muayene olun mutlaka.
O belirtiler beraberinde olmayabilir. Dr a görünün derim.Bir haftaya yakındır kulak ve diş enfeksiyonu yaşıyorum. Antibiyotik kullanmaya başladım onunla ilgili olabilir mi diye aklıma geldi.
İlk o geldi aklıma ama asla koku, yanma, acı, ağrı, kaşıntı şikayetlerim olmayınca ilk buraya sorayım dedim.