O belirtiler beraberinde olmayabilir. Dr a görünün derim.
Hayıııır, başlamamış cinsel hayatım bitti şu anOrgazm gibi değildi hiç amatam görüntüsü de lor peynir gibi idi
Hayıııır, başlamamış cinsel hayatım bitti şu an
Yüzyılın patlaması :)
Tıkanmış borular olurya bianda acilinca herşey akar çıkar aynı hesap olmuş sankiValla öyle oldu. Gelmiş bir de diyor ki biraz önce o neydi ya içinde birikmiş bir şeyi mi patlattım diye salak adam
Peynir demeseydiniz büyük ihtimalle orgazm oldunuz derdim ama peynir kesiği şeklindeki akıntının sebebi başka olabilir. Nette akıntı tiplerine göre durumlara baktınız mı?
Peynirli sandviç yerken niye okuduysam
Tövbeler olsun, gece gece tıkınırsam işte olacağı buydu...
Seyi hatırladım Bir yakınım 55 yasına gelmis o zamana dek dogum kontrol hapı kullanıyodu. Bıraktıgı an menopoz olmus. Büyük ihtmal hormon degisikliginden böyle bisey yaşadınızBaktım açıkçası tam bir şey bulamadım ama koku kaşıntı vs yok o sebeple mantar olma ihtimali düşük gibi geldi. Antibiyotik kullanıyordum o sebeple bu tarz şeyler olabiliyormuş. Bir de doğum kontrol hapını bu ay bırakmıştım sebepleri arasında o da olabilir dedi eşim.
En iyisi bir doktora gitmek sanırım.
Seyi hatırladım Bir yakınım 55 yasına gelmis o zamana dek dogum kontrol hapı kullanıyodu. Bıraktıgı an menopoz olmus. Büyük ihtmal hormon degisikliginden böyle bisey yaşadınız
Ahaha kilolara hayır
Ama mantar olması illlaha koku veya kaşıntı olması değilmiş bi araştırın isterseniz ..Baktım açıkçası tam bir şey bulamadım ama koku kaşıntı vs yok o sebeple mantar olma ihtimali düşük gibi geldi. Antibiyotik kullanıyordum o sebeple bu tarz şeyler olabiliyormuş. Bir de doğum kontrol hapını bu ay bırakmıştım sebepleri arasında o da olabilir dedi eşim.
En iyisi bir doktora gitmek sanırım.
Akşam yemeği yememiştim napim acıktım. Konu da tam geldi ayh.. İçim bi hoş oldu.
Yazmışken bari yorum yapayım, yiyemem gari eppeğmi ahaha.
Olur öyle arada, kokusuz, kaşıntısızsa sorun olmaz zevkten olur.
Ama mantar olması illlaha koku veya kaşıntı olması değilmiş bi araştırın isterseniz ..
Kesinlikle aksatma büyük ihtimal zevkten diyecektir ama içinizi rahatlatması bi uzmanın iyi olur ..Uygun randevu bulunca gideceğim doktora yoksa aklımda kalır gider böyle.
Kesinlikle aksatma büyük ihtimal zevkten diyecektir ama içinizi rahatlatması bi uzmanın iyi olur ..
Doktoru düşündüm zevtendir zevkten deyip göndermesi of