Ne olduğunu anlayamadım çok utandım

Lor peyniri tenekesi gibi değilde bendede o beyaz şeyden oluyor . Anormal olduğunu düşünmedim hiç öylemiymiş izlemedeyim ama o ilşkiden ilişkiye fark ediyor bende bazen daha yoğun bazen daha normal 🙄

Peynir demeseydiniz büyük ihtimalle orgazm oldunuz derdim ama peynir kesiği şeklindeki akıntının sebebi başka olabilir. Nette akıntı tiplerine göre durumlara baktınız mı?

Baktım açıkçası tam bir şey bulamadım ama koku kaşıntı vs yok o sebeple mantar olma ihtimali düşük gibi geldi. Antibiyotik kullanıyordum o sebeple bu tarz şeyler olabiliyormuş. Bir de doğum kontrol hapını bu ay bırakmıştım sebepleri arasında o da olabilir dedi eşim.
En iyisi bir doktora gitmek sanırım.

Baktım açıkçası tam bir şey bulamadım ama koku kaşıntı vs yok o sebeple mantar olma ihtimali düşük gibi geldi. Antibiyotik kullanıyordum o sebeple bu tarz şeyler olabiliyormuş. Bir de doğum kontrol hapını bu ay bırakmıştım sebepleri arasında o da olabilir dedi eşim.
Seyi hatırladım Bir yakınım 55 yasına gelmis o zamana dek dogum kontrol hapı kullanıyodu. Bıraktıgı an menopoz olmus. Büyük ihtmal hormon degisikliginden böyle bisey yaşadınız

Seyi hatırladım Bir yakınım 55 yasına gelmis o zamana dek dogum kontrol hapı kullanıyodu. Bıraktıgı an menopoz olmus. Büyük ihtmal hormon degisikliginden böyle bisey yaşadınız

Belki de dediğiniz gibi doğum kontrol hapını da vücudum farklı tepkiler verdiği için bırakmıştım. Hayatımda yaşamadım bir daha da yaşamak istemediğim bir an :olamaz:

Ama mantar olması illlaha koku veya kaşıntı olması değilmiş bi araştırın isterseniz ..

Akşam yemeği yememiştim napim acıktım. Konu da tam geldi ayh.. İçim bi hoş oldu.

Yazmışken bari yorum yapayım, yiyemem gari eppeğmi ahaha.
Olur öyle arada, kokusuz, kaşıntısızsa sorun olmaz zevkten olur.

Tüh afiyet de olamadı benim yüzümden. Daha güncel bir benzetme bulamadım üzgünüm :bicak:

X