Ne olduğunu anlayamadım çok utandım

Benim başıma hiç gelmedi. Ama ilk kez boşaldığımda affedersiniz idrar yaptım zannettim ancak su gibi şeffaf ve kokusuz bir sıvı olur, peynir gibi değil. Peynir gibi olan şey mantar enfeksiyonunda olur. Bence doktora gidin, "ilişki sırasında peynir gibi bir şey geldi" deyin ya da bir şey demeseniz bile mantar varsa doktor muayene sırasında anlar zaten. Mantar bazen belirti vermeyebiliyor.

Bir haftaya yakındır kulak ve diş enfeksiyonu yaşıyorum. Antibiyotik kullanmaya başladım onunla ilgili olabilir mi diye aklıma geldi.
Yoğun antibiyotik kullanımı vajina florasını bozabiliyor.
Mantar olmasa bile içeride bir dengesizlik varsa vücut bu şekilde tepki göstermiş olabilir.

Yoğun antibiyotik kullanımı vajina florasını bozabiliyor.
Mantar olmasa bile içeride bir dengesizlik varsa vücut bu şekilde tepki göstermiş olabilir.

Teşekkür ederim.
Haftaiçi muhakkak bir doktora gideceğim ancak bugün pembe bir leke ile birlikte tabiri caizse içimden ıslak deri döküntüleri şeklinde bir şeyler geliyor. Gebelik belirtisi diyen de var internette ama antibiyotik kullandım inanın bilmiyorum ne oldu böyle.

Teşekkür ederim.
Haftaiçi muhakkak bir doktora gideceğim ancak bugün pembe bir leke ile birlikte tabiri caizse içimden ıslak deri döküntüleri şeklinde bir şeyler geliyor. Gebelik belirtisi diyen de var internette ama antibiyotik kullandım inanın bilmiyorum ne oldu böyle.
Gebelik belirtisi kısmı çalışmadığım yerden geldi :KK53:
Ama doktora giderek en iyisini yaparsınız, enfeksiyon veya mantar gibi bir durumsa bir an önce başlanır tedaviye.

bahsettiğinin akıntı türü candida cinsi mantarın yaptığı enfeksiyona aittir genelde.
Fırsatçı enfeksiyon grubundandır. Yani vücudunuz başka yerde enfeksiyon geçirmiş, bağışıklığınız bozulmuş ve buna bağlı olarak mantar enfeksiyonlarına açık hale gelmişsiniz.
Bir de antibiyotik kullanmışsınız. Bu da vajinal floranızı bozar ve enfeksiyona yatkınlığınız artar.
İlaç kullanmalısınız, geçmiş olsun.

Evli degilim ama ebe arkadaşlarım olduğu için biliyorum söz ettiğiniz sey enfeksiyon kaynaklı orgazma ilgili degil

Teşekkür ederim. Tahmin ettiğim gibi ben de orgazmla bağdaştıramadım dediğiniz gibi.

Antibiyotik kullanımı sonrası yada doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bu şekilde vücutta kendini temizliyor olabilir mi?
Akıntının kendi içinde bir kitleleşme yok, direk deri gibi geliyor. Randevu bulamadım o sebeple doktora da gidemedim.

Teşekkür ederim. Tahmin ettiğim gibi ben de orgazmla bağdaştıramadım dediğiniz gibi.

Antibiyotik kullanımı sonrası yada doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bu şekilde vücutta kendini temizliyor olabilir mi?
Akıntının kendi içinde bir kitleleşme yok, direk deri gibi geliyor. Randevu bulamadım o sebeple doktora da gidemedim.
Yani kendini temizleme olduğunu dusunmuyorum enfeksiyon oldukca fazla dediginiz peynirlesme olayi enfeksiyonun akintinin fazlaligindan doktora giderseniz muhtemelem antibiyatik fitil tedavisi verecek pandemi surecinde muhtemelen sira bulna sıkintisi yasayacaksiniz ama ihmal etmeyin.

Sık sık çamaşır değiştirdin çamaşırları yüksek ısıda yıkayın genital bölgenize kuru yutmaya özen gösterin yaz aylarında terlemeden dolayıda sıkıntı yaşarsınız pamuklu çamaşır giymekte fayda var

Yani kendini temizleme olduğunu dusunmuyorum enfeksiyon oldukca fazla dediginiz peynirlesme olayi enfeksiyonun akintinin fazlaligindan doktora giderseniz muhtemelem antibiyatik fitil tedavisi verecek pandemi surecinde muhtemelen sira bulna sıkintisi yasayacaksiniz ama ihmal etmeyin.

Sık sık çamaşır değiştirdin çamaşırları yüksek ısıda yıkayın genital bölgenize kuru yutmaya özen gösterin yaz aylarında terlemeden dolayıda sıkıntı yaşarsınız pamuklu çamaşır giymekte fayda var

Çok teşekkür ederim.

Bir haftaya yakındır kulak ve diş enfeksiyonu yaşıyorum. Antibiyotik kullanmaya başladım onunla ilgili olabilir mi diye aklıma geldi.

İlk o geldi aklıma ama asla koku, yanma, acı, ağrı, kaşıntı şikayetlerim olmayınca ilk buraya sorayım dedim.
Antibiyotik genital mantara sebep olur, her zaman kendini kaşıntıyla belli etmeyebilir ama böyle kesik kesik lor peyniei gibi akıntıya da sebep olabilir. Sonra kaşıntıya çevirir. Antibiyotikten kaynaklı olabilir. Benim de ikş dudak arasında kaşıntı vs olmadığı akıntı olmadığı halde beyaz bi tabaka oluşuyor. Neden oluşuyor bilmiyorum ama bir arjadaşımda aynı şeyi yaşıyormuş, snaırım vajinanın doğal yapısıyla alakalı bir durum.

Bende ilk ilişkilerimde çok oluyordu size yeni Olması garip harbi o ne acaba dnskdkks

İslakligin aşırı olması normal ama lor peynir gibi deyince bir şüpheye düştüm ne kendimde ne de bir baskasinda böyle birşey olduğunu duymadım bence bir doktora danışın

Ben hiç öyle bişey yaşamadım. Halbuki kendimi çok zevk almış gibi hissediyorum genelde yoksa hiç zevk almıyorum muyum :dondurma: :KK70:

Orgazm ayrı peynir gibi kesik akıntı ayrıdır. Enfeksiyon olabilir. Siz mutlaka görünün. Zevk sıvısı öyle bir görünümde olmuyor

X