- 11 Şubat 2025
- 12
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi neleroluyoranlamiyorum
-
haklısınız sinemaya çağrabilirim misal buluşcağımız bir istemezse de araya mesafe koyabilirim. O zaman belli olur Kafamı karıştırdı bu çocukBence sevişmeye ara verin . Eğer sizden uzaklaşırsa bilin ki tek amacı sevişmek . Ama sizdeki değişik davranışı farkedip bunu çözme odaklı yaklaşır veya ilişkinizi devam ettirmek için çabalarsa daha ciddi bir ilişki istediğini anlarsınız . Sizi çağırdığında sıkıldığınızı bugün dışarıda vakit geçirmek istediğinizi söyleyin bakalım o beraber yapalım teklifinde bulunacak mı
Yani siz davranışınızı değiştirdiğinizde çok kolay anlaşılır .haklısınız sinemaya çağrabilirim misal buluşcağımız bir istemezse de araya mesafe koyabilirim. O zaman belli olur Kafamı karıştırdı bu çocuk
Yani elbet anlatıyor fakat sorulmadıkca bahsetmiyor yada yüzeysel anlatıyorHayatı hakkında pek bir şey anlatmıyor ne demek? Nasıl tanıyacaksınız bu adamı, hırlı mı hırsız mı belli değil. Bu ilişki fblikten öteye gitmez malesef.
Sosyal medyada arkadasmisimiz evli olmasin sakin hayati hakkinda bisey anlamiyo fln süpelendim diger arkadasin dedigi gibi yapin sevismeye ara verin bakalim nasil yaklasicak bu duruma?8ay önce 1 yıllık bir ilişkim bitti 2 ay önce biri ile tanıştım . Ben 22 o 26 yaşında Aynı şehirdeyiz fakat birbirimize uzak oturuyoruz Kafa yapılarımız uyuşuyor her gün mesajlaşıyoruz. Haftada bir ve ya iki defa buluşuyoruz. Fakat bu buluşmalar genelde evde oluyor. Buluşuyoruz yemek yiyoruz falan fistan sonra sevişiyoruz. Birbirimiz kıskanıyoruz ve başka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz beraber aktivite yapalım istiyorum fakat bir şekilde olmuyor seks temali bir ilişkide olsun istemiyorum fakat o yana doğru evriliyor . Aramızda çok güzel bir uyum var . Hiç bu konuları açmadı bende açmadım hayatı hakkında çok bir şeylerde anlatmıyor. Ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum ve bu tarz olsun da istemiyorum bir yön vermeliyim ilişkimize biz neyiz gibi bir soru sormak da istemiyorum bu soruyu sormadan nasıl yönlendirebilirim
Dikkatli olun lütfen, yüzeysel anlatıyorsa vardır bir sıkıntısı.Yani elbet anlatıyor fakat sorulmadıkca bahsetmiyor yada yüzeysel anlatıyor
Zaten uzakdan da olsa tanıdığım ve tanıdıklarımın tanıdığı biriydi güven duymucağım biri olsa elbet gitmezdim2 aylık tanışma ve sürekli evde mı buluşuyorsunuz nasıl guvendıniz
Sureklı evde buluşmak normal mi sizce bi gezın dolaşın bakın bakalım adamın derdi eve atıp sevismek mi sizinle vakit gecırmek miZaten uzakdan da olsa tanıdığım ve tanıdıklarımın tanıdığı biriydi güven duymucağım biri olsa elbet gitmezdim
Sosyal medyadan tanışmadık arkadaş aracılığı ile o sebeple evli olmadığı kesin ben sosyal medya kullanmıyorumSosyal medyada arkadasmisimiz evli olmasin sakin hayati hakkinda bisey anlamiyo fln süpelendim diger arkadasin dedigi gibi yapin sevismeye ara verin bakalim nasil yaklasicak bu duruma?
evde buluşmuyoruz zaten sonunda oraya gidiyoruz yemeğe çıkıyoruz yada bir cafeye yada avm daha sonrası oraya bağlanıyorSureklı evde buluşmak normal mi sizce bi gezın dolaşın bakın bakalım adamın derdi eve atıp sevismek mi sizinle vakit gecırmek mi
Sevıstıgım adama bi sorarım yani biz neyiz neciyiz dieevde buluşmuyoruz zaten sonunda oraya gidiyoruz yemeğe çıkıyoruz yada bir cafeye yada avm daha sonrası oraya bağlanıyor
değil tutumu değiştirip tepkisine bakmaken iyisi olmadı konuşmakSureklı evde buluşmak normal mi sizce bi gezın dolaşın bakın bakalım adamın derdi eve atıp sevismek mi sizinle vakit gecırmek mi
bunu nasıl değiştirebilirimBu iliski coktan seks temali olmus yahu zaten?
Bazi seyleri degistiremezsiniz, terkedip yolunuza bakmalisiniz.bunu nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?