NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIĞIM BİR İLİŞKİM VAR

Yahu sen doğru dürüst işim yok yazmıyor muydun mesajlarında.ee nasıl bu kadar seyahat edebiliyorsun?

Ya bal gibi fblik işte malesef.

Bence çoğu kadının sorunu fb olduğunun farkında olmaması, çünkü fbliği şöyle bir şey sanıyor: erkek atla bakayım şu yatağa, çabuk benim evime, şimdi s.. git filan diye davranıcak, sevgililikteki gibi adı konacak biz fbyiz denecek. Yok öyle bir şey. Adam tabi ki iyi davranacak, iltifatlar ufak kıskançlık jestler vs olacak. Sevgili değilseniz , neyiz diye soruyorsanız fb sinizdir.

Genelde nasıl başladıysa öyle gider fblikten dönülmez ama dışarda plan vs önererek deneyebilirsiniz. Olmadı direk ben ilişki istiyorum deyin. Ah biz kadınlar fb olmaya utanmıyoruz da ilişki istemeye utanıyoruz.

Yahu sen doğru dürüst işim yok yazmıyor muydun mesajlarında.ee nasıl bu kadar seyahat edebiliyorsun?
güncel olarak yine işsizim ama 2174 liraya yurtdisi biletii bulmusken buldukca aliyorum.
kimi insan kazandigi parayla birkac binleri kozmetikcilerde, alisverislerde, kafelerde harcar - ben hic seyahat ederim diye doviz yapıp biriktiriyorum. hic luks aliskanligim, hevesim yok. Bir seyim varsa ikinciyi almayi düşünmem bile. Ve cok ucuz biletler - kalacak yerler bulabiliyorum (resimdeki para yine pahali ama sevgilimin izin gününe uygun olani aldim. o olmasaydı cok daha ucuza da biletler vardi) Haliyle her an gezecek bütçem olabiliyor. bence parasızlıktan gezemeyenler bir sirkelensinler- ekonomik plan olustursunlar onlar da gezsin:)

Hoşgeldin hpv bebek. Birkaç aya veya bağışıklığın düştüğünde seneye burada sorarsın bu hpv mi diye.

Herkesin kendi hayatı saygım sonsuz.Ben hakkında bilgi sahibi olmadığım daha iki aydır tanıştığım biriyle sevişmezdim.Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım o ayrı konu.Yobaz olabilirim konu sahibine ve birçok kişiye göre.Ama ilişkinizin cinsellik odaklı olmasından rahatsın olduğunuzu söylüyorsunuz işin o tarafa evrilmesine si z sebep olmamış mısınız daha yeni tanıştığınız biriyle her buluştuğunuzda sevişerek?

Acilin fb lik tartismalarina son vermeye geldim. Bu yasanan situationship bence.
Karsilikli sevgi sozcukleri sarf edilir, sefkat ilgi alaka verilir ama iliskinin nereye gittigi taraflardan biri sormadikca aslaaaa konusulmaz.

Cunku hali hazirda taraflardan biri iliskinin mevcut kosullarindan memnundur. Seks var, ilgi sevgi sevkat var, arada bir tatli datelere cikip o aksami doldurup sosyallesme var. Ama sorumluluk yok :)

Sorsan o kisi icin degerlisindir, yerin ayridir ancak hicbir zaman onunla bir iliskinin icinde olacabilecek kadar ozel degilsindir. Tabi acik acik demezler yeterince ozel degilsin diye, yoksa kacip gidersin, o yuzden breadcrumblari eksik tutulmazlar ki ask kirintilari ile doyasin. Komple ac kalirsan gitme ihtimalin yuksek. Her sorguladiginda belli belirsiz net olmayan cevaplar alirsin. Cunku gercekleri soylemek islerine gelmez.

Bu kisiler dogru kisiyi bulunca sizi hayatlarindan sutlarlar, o kisiden ayrilinca geri donme ihtimalleri yuksektir. Yanlis anlamayin, degerinizi falan anlamadi o kisiden ayrilinca. Bundan sonra her sey daha farkli olmayacak. Sadece sizi somurecek yine ayni sekilde. Onun hayatinda hicbir zaman kiz arkadas materyali olmayacaksiniz.
Tavsiyem sizin tekmeyi butun bunlar yasanmadan basmaniz ve kendinizi gelecek olasi mental travmalardan korumaniz.

Konu sahibi, bu yazdigim spekturumda bir senaryo yasayacaksiniz soyleyeyim. Sakin biz neyiz su bu diye sormayin. Adam iliskinin su halinden memnun asla kurcalamayacak. Siz eger hayatinizda boyle bir vakit kaybi istemiyorsaniz bence kendinizi geri cekin bu adamla gorusmeyi bitirin. Yok ben denemek istiyorum diyorsaniz, bulusmalardan sonra evine gitmemeyi deneyin onumuzdeki minumum 3-4 bulusma icin bakalim neler yasanacak.

2 aylık flört dönemi olmaz. Bu kadar uzun süre flört edip hala sevgili değilseniz bunun adı başka bir şey olur. Zaten hayatı hakkında bir şey anlatmaması, sürekli evde buluşmak istemeside beyefendinin aranızdaki ilişkiyi gittiği yere kadar belli bir seviyeye de tutmak istediğini gösteriyor. Ayrıca ciddi ilişki istiyorsanız daha tanımadığınız ve hayatı hakkında bilgi vermekten kaçınan birisi ile birlikte olmanız yanlış.

Adamin iliski niyetinin olmadigi cok belli. Eger siz iliski yasamak istiyorduysaniz bunu bastan söyleyip ona göre davranicaktiniz. Aranizdaki sey suan fuckbuddy‘likten baska birsey degil. Burdan bi iliskiye evrilmesi de zor olur.

daha iyi aciklanamazdi tebrikler

He is just not that into you filmindeki gibi işte. Tüm gacılar izlemeli romantik komedi deyip geçmeyin.

Adamin iliski niyetinin olmadigi cok belli. Eger siz iliski yasamak istiyorduysaniz bunu bastan söyleyip ona göre davranicaktiniz. Aranizdaki sey suan fuckbuddy‘likten baska birsey degil. Burdan bi iliskiye evrilmesi de zor olur.
Bu iş sözleşmesi değil, duyguları değişmiş olabilir. Bu tür ilişkilerde erkek fikrini değiştirince övülüyor, kız ise nedense aşağılanıyor.

Kendimden örnek vererek anlatmak isterdim ama gerek yok.Sadece diyorum ki kelimesi kelimesine çoook haklısın .Kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…