Arkadaşlar merhaba, ben erkek arkadaşımın sürpriz yapmamasından yakınmıştım hatırlarsanız. Bu durumla alakalı merakımı gidermek için dün ........ kahve falı baktırdım. Bana bu durumun geçici olacağını söyledi. Sadece bu dönemde kişisel problemlerinin olduğunu söyledi. Acaba bu konuda haklılar mıdır? Benimle paylaşmadığı problemleri olabilir mi? Eğer varsa bunu nasıl öğrenebilirim?
Ben seni anliyorum cnm da. Simdi buna kafani takiyorsun. Yarin bana neden gec cebap verdi ye kafani takicaksin, öbürgün telefonu neden acmadi ya kafani takicaksin.
Seni seven biri var yaninda ve mutlu ol. Burada görüyorsun esiyle, sevgilisiyle sorunu olanlari.
Böyle devam edersen mutlu olamazsin benim
Gözümde. Nekadar beklentin varsa okadar hayal kirikligi yasarsin.
Ben seni anliyorum cnm da. Simdi buna kafani takiyorsun. Yarin bana neden gec cebap verdi ye kafani takicaksin, öbürgün telefonu neden acmadi ya kafani takicaksin.
Seni seven biri var yaninda ve mutlu ol. Burada görüyorsun esiyle, sevgilisiyle sorunu olanlari.
Böyle devam edersen mutlu olamazsin benim
Gözümde. Nekadar beklentin varsa okadar hayal kirikligi yasarsin.
fallar adamı şizofren yapar ama diyim.. bu konuda bir dönem mastır yapmış biri olarak diyorum. falları boşverin, huzurunuza bakın, sevmeye sevilmeye bakın.