Ne kadar yorulsamda yatamıyorum ?

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Merhabalar kk güzelleri :)
Sorunum şu ne kadar yorgun olursam olayım erken yatamıyorum çok çabaladım 1 hafta erkenden yatağa yattım ama yok 5 saat debelenip duruyorum sabaha anca uyumuş oluyorum vizeler var , sınav günü sınava gireceğim online dersler yoruyor ama yok bi türlü uyuyamıyorum gene 5 6 gibi yatarım heralde öneriniz var mı bu uykusuz kız için sağlığımı kötü etkiler diye korkuyorum .

eşimin 5 yıldır uyku sorunu vardı. Hatta uyku kliniğine yattı vs.
Düzenli olarak her akşam melisa çayı içmeye başladı. 6 gün sonunda yıllardır ilk kez arka arkaya 9 saat uyudu, 2 ay kadar düzenli kullandık, şu anda uyku sorunu tamamen düzeldi, bitki çayları uzun süre arka arkaya kullanılmıyor diye 3 hafta ara verdik, uykuları hala iyi, bozulacak diye çok korkuyoruz, yakında yeniden 2 aylık melisa çayı maceramız başlayacak. Tavsiye ederim. Eşim sizdne kötü durumdaydı, yatmadan 1-2 saat önce bir bardak ona yetti.

Tavsiyem lavanta çayı için yarım saat 40 dakikaya derriiinnn bir uykuya dalıyorsunuz ve uykunuzu almadan kalkmıyorsunuz. Bir de güzel dinlendiriyor verdiği sakinlik ve bir o kadar faydası da cabası

ya aklımda bulundururum alıcam sağolun umarım bendede işe yarar :)

Anlıyorum seni, pozitif bıseyler dusundum onermek ıcın ama nasıl negatif kısılıksem aklima hıc pozitif bısey gelmedi
Sanada öneririm theta healingi sadece 21 gün yapman gerekiyor pozitif olumlamaları tekrar edip yatacaksın kalkacaksın her gece her sabah sonra yenileniyorsun :) yeni keşfettim umarım evrene pozitif şeyler yollayabilirim yeter artık negatif mesajlar bunalttı evrenin artık pozitif mesajlar istiyorum hadi inşallah rabbim büyük

Basıma bısey geldıgınde ya da bısey muallak oldugunda Arkadasımdan yardım istiyorum ne yardımı biliyor musun
"bana pozitifini gondersene * yardımı sjsjsksksskkssksksk
O da bana olumlu seyler soyluyor guzel olacak falan diyor.
Benım ıcten ıce bu aralar, guzel olacak diyecek enerjim bile yok dusun. Bu dedıgını yapmaya calısırım

tv, sosyal medya, fil, muzik olayini azaltin yatma saatinize dogru.
abur cubur, karbonhidrat, enerji verecek yiyeceklerden uzak durun.
odalarin isiklarini kisin.
oksijen seviyesi yuksek olsun, muhakkak iyice havalandirin evi.
dereceyi bir tik dusurun. sicak olmasin ev. merkezi sistem isiniyorsaniz kaloriferi kisin.
kitap okuyun.
ilik dus, ilik balli sut veya ayran, yogurt uyumaniza yardimci olabilir.

İnan bana theta healing videosunu ilk izlediğimde eğitmenin anlattığı şeyden etkilenmiştim kalp şeklinde rahminin olduğunu vücudunun bi kısmının hamileleiği kabul ederken diğer kısmının bebeği atmaya çalıştığını söyledi 5 ay hastanede ilaç tedavisi görmesi lazımmış yatıp bu yöntemle 3 ay ülke gezmiş hastaneyi bırak ilaç bile kullanmamış çocuğunu doğurmuş sağlıklı bir şekilde çok etkilenmiştim bunu anlattığında ayrıca diksiyonu konuşması çok güzeldi seviyorum böyle eğitmenleri :) ikinci en etkilendiğim şey arkadaşımın bu yöntemi bilip komşusunun bu yöntemle hamile kaldığını anlatmasıydı kadının rahmi yokmuş yalancı rahim yapmışlar ama tutmamış doktorlar olmaz demiş ama kadın pes etmemiş kendi kendine bu yöntemle iyileştirip çocuk sahibi olmuş arkadaşım demese inanmazdım oda theta yapıyor ve gerçekten kızın her dilediği oluyor şaka gibi diyorum inanmaya başladım bende herşey güzel biliyorum sağlıklı olacağım daima biliyorum stresim bitti biliyorum gibi tekrarlar yapıyorum bana geçmişi farketmemi sağladı eğitmenin anlattığı gerçekten bu sıkıntılarımın ne zaman başladığını gördüm farkettim ve kabullendim kısaca theta ile iyileşmeyi planlıyorum zihinsel olarak :) biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Deneyeceğim bende de tutarsa mutlaka sana yazarım, hatta pozitifini isterim senın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…