Ne kadar yorulsamda yatamıyorum ?

Bu ben 😀 yorgunsam daha da uyuyamiyorum is ya da ev isi olarak. Ama calistgim surecte kafam aşırı yoruluyordu insanlarla alakali oldugundan o zaman daliyordum yattgim yerde..
Buna iyi gelen kafa yorgunlugu yani 😀 ama onda da uyuduğunu anlamiyorsun hatta bayilacak durumda oluyordum gene. Dalma konusu 3 gun daliyorsam 4 gun kalkmaya yakin uyurdum 😀 bunun bir çıkışı yok gibi.
Gece uykusuzlugu seven insanlar diye bir sey var bence😀 bende videolar izliyorum asmr olur meditasyon olur ama hem cok gec yattiyorum goruldugu uzere hem izlerken hala uyuyamiyorum. Bir sey bulursan haber et😀 ama ben küçüklüğümden beri böyleyim

Geceleri çalıştığım icin bende çok erken yatamıyorum , genelde en erken 00 hatta bazen sabaha karşı yatağa girdiğimi hayırlarım . Papatya çayı işe yarıyor bende .

Merhabalar kk güzelleri :)
Sorunum şu ne kadar yorgun olursam olayım erken yatamıyorum çok çabaladım 1 hafta erkenden yatağa yattım ama yok 5 saat debelenip duruyorum sabaha anca uyumuş oluyorum vizeler var , sınav günü sınava gireceğim online dersler yoruyor ama yok bi türlü uyuyamıyorum gene 5 6 gibi yatarım heralde öneriniz var mı bu uykusuz kız için sağlığımı kötü etkiler diye korkuyorum .

Uyku rutini oluşturmanız lazım; eşimde de var aynı sorun, çok şükür ki uyku saattlerini 12:30-1 civarına çekebildik , uykuya hazırlanın, 11 gibi bir fincan melisa çayı, ardından duş alın, yatak kıyafetinizi giyin (bu çok önemli), ışıksız, uyaran olmayan bir ortam sağlayın kendinize, bu şekilde alışırsınız bir kaç günde, yatağa stresle girmeyin ohh bu günde bitti sağlıkla şimdi uyku zamanı diye bırakın kendinizi. Bir de inancınız var ise dua edin yatarken

Sorunum şu ne kadar yorgun olursam olayım erken yatamıyorum çok çabaladım 1 hafta erkenden yatağa yattım ama yok 5 saat debelenip duruyorum sabaha anca uyumuş oluyorum vizeler var , sınav günü sınava gireceğim online dersler yoruyor ama yok bi türlü uyuyamıyorum gene 5 6 gibi yatarım heralde öneriniz var mı bu uykusuz kız için sağlığımı kötü etkiler diye korkuyorum .
Aynı sorun bende de var. Malesef

Aynı ben valla çıldırıcam sabahtan akşama ders veriyorum ofis yapıyorum ablam çocuğunu bırakır kreş yok diyr onunla ilgilenirim o kadar yorulmayla anca 12 de yatağa girebiliyorum cidden ben taktım bu konuya çözümü bilen yazsın takipteiim :KK66:

Birebir aynı sorunu yaşıyordum. Buradan bir arkadaş bitkisel bir şurup önerdi sağolsun. İçtikten 1 saat sonra gözümü açamaz hale geliyorum. İsterseniz özelden yazayım ismini?

İnan bana theta healing videosunu ilk izlediğimde eğitmenin anlattığı şeyden etkilenmiştim kalp şeklinde rahminin olduğunu vücudunun bi kısmının hamileleiği kabul ederken diğer kısmının bebeği atmaya çalıştığını söyledi 5 ay hastanede ilaç tedavisi görmesi lazımmış yatıp bu yöntemle 3 ay ülke gezmiş hastaneyi bırak ilaç bile kullanmamış çocuğunu doğurmuş sağlıklı bir şekilde çok etkilenmiştim bunu anlattığında ayrıca diksiyonu konuşması çok güzeldi seviyorum böyle eğitmenleri :) ikinci en etkilendiğim şey arkadaşımın bu yöntemi bilip komşusunun bu yöntemle hamile kaldığını anlatmasıydı kadının rahmi yokmuş yalancı rahim yapmışlar ama tutmamış doktorlar olmaz demiş ama kadın pes etmemiş kendi kendine bu yöntemle iyileştirip çocuk sahibi olmuş arkadaşım demese inanmazdım oda theta yapıyor ve gerçekten kızın her dilediği oluyor şaka gibi diyorum inanmaya başladım bende herşey güzel biliyorum sağlıklı olacağım daima biliyorum stresim bitti biliyorum gibi tekrarlar yapıyorum bana geçmişi farketmemi sağladı eğitmenin anlattığı gerçekten bu sıkıntılarımın ne zaman başladığını gördüm farkettim ve kabullendim kısaca theta ile iyileşmeyi planlıyorum zihinsel olarak :) biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Bu dediğinize ben de bakcam umarım işe yararr 😊

Ayrica youtube da ASMR videoları var ona bakabilirsiniz, çok itici olanları var ama no talking olanlar belki hoşunuza gidebilir. Bu sayede uyuyabilenler varmış, isterseniz bir deneyin.

X